ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موبایل ال جی
تکنولوژی

ال‌جی موبایل: با ارائه قابلیت‌های جذاب دوباره به سوددهی می‌رسیم

واحد موبایل ال جی مدتهاست حال و روز خوشی ندارد و بخش مهمی از سهمش در بازار را به رقبا واگذار کرده، حالا اما مدیران شرکت وعده باز پس گیری سهمشان را داده اند. در ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۹ دی ۱۳۹۸ | ۲۳:۵۹

واحد موبایل ال جی مدتهاست حال و روز خوشی ندارد و بخش مهمی از سهمش در بازار را به رقبا واگذار کرده، حالا اما مدیران شرکت وعده باز پس گیری سهمشان را داده اند.

در جریان برگزاری نمایشگاه CES 2020 مدیرعامل ال جی Kwon Bong-seok وعده داد بخش موبایل این کمپانی را تا اواخر ۲۰۲۱ به سوددهی دوباره برسانند. وی بدون اشاره به جزییات دقیق و راهکاری مشخص اعلام کرد از طریق معرفی پیوسته گوشی های جدید با ویژگی های هیجان انگیز دوباره دل کاربران را به دست خواهند آورد.

شاید این وعده هیجان انگیز به نظر برسد اما ال جی قبلا هم سابقه وعده های پر آب و تاب را داشته که نتوانسته از پس آن بر آید. این کمپانی اوایل ۲۰۱۹ گوشی جی ۸ تینکیو را با مانور تبلیغاتی زیادی معرفی کرد اما در  عمل نتوانست نظر کاربران را به خود جلب کند. جی ۸ ایکس هم تنها به لطف نمایشگر دوگانه عجیبش توجهات را به خود جلب کرد و در غیر این صورت از یک گوشی معمولی فراتر نمی رفت.

موبایل ال جی

فقدان نوآوری و عرضه گوشی های با ارزش خرید بالا باعث شد ال جی سهم چندانی در بازار گوشی ها نداشته باشد. برای مثال در سه ماهه دوم ۲۰۱۹ سامسونگ ۲۳ درصد بازار را در دست داشت و پس از آن هواوی با ۱۸ و اپل با ۱۱ درصد در رده های دوم و سوم قرار داشتند؛ کمپانی کره ای اما با تنها ۳ درصد جایی بهتر از رتبه هفتم کسب نکرده بود.

تابستان امسال ال جی موبایل زیان عملیاتی را حدود ۵۰  درصد کاهش داده بود اما همچنان فاصله زیادی تا رسیدن به سوددهی دوباره دارد. یکی از راهکارهای آنها برای کاهش هزینه ها انتقال خطوط تولید موبایل از کره جنوبی به ویتنام بود. این شرکت در CES گوشی جدیدی را معرفی نکرد اما انتظار می رود در جریان MWC اواخر سال جاری از گوشی های G9 و V50 رونمایی کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Ali Reza
    Ali Reza | ۲۱ دی ۱۳۹۸

    باز کیفیت رو فدای کمیت خواهد کرد، چون استاندارد تولید توی کره و ویتنام‌ خیلی فرق داره و سخت گیری های کره رو ویتنام نداره

مطالب پیشنهادی