کاترین جانسون کامپیوتر انسانی ناسا در سن ۱۰۱ سالگی درگذشت
«کاترین جانسون» (Katherine Johnson)، ریاضیدان آمریکایی-آفریقایی تحسین شده ناسا روز گذشته در سن 101 سالگی دار فانی را وداع گفت. خانم جانسون به خاطر دقت در محاسبات فضانوردی معروف بود و به مدت چندین دهه، ...
«کاترین جانسون» (Katherine Johnson)، ریاضیدان آمریکایی-آفریقایی تحسین شده ناسا روز گذشته در سن 101 سالگی دار فانی را وداع گفت.
خانم جانسون به خاطر دقت در محاسبات فضانوردی معروف بود و به مدت چندین دهه، کارهای فنی در ناسا انجام داد. وی مسیرهای پرتابی، زمان پرتاب ها و مسیرهای اضطراری بازگشت تعداد زیادی از پروازها از جمله اولین مأموریت های ناسا در طرح مریخ با حضور جان گلن و آلن شپرد و همچنین پرواز به ماه با آپولو 11 را محاسبه کرد.
کاترین جانسون در مدت بیش از سه دهه فعالیتش خدمت زیادی به بسیاری از مأموریت های فضایی ناسا از جمله مأموریت معروف «جهشی بزرگ برای بشریت» نیل آرمسترانگ کرد. اما فعالیت های وی تا چندین دهه نادیده گرفته شدند.
خانم جانسون سال 1953 در کمیته رایزنی ملی هوانوردی آمریکا (NACA) که بعدها ناسا جانشین آن شد، در کنار دیگر زنان ریاضیدان سیاه پوست فعالیت می کرد. وی آنقدر در محاسبات دقیق بود که جان گلن از وی درخواست کرد تا محاسبات کامپیوتری مأموریتش را برای اطمینان از درست بودن چک کند. جان گلن اولین فضانورد آمریکایی بود که سال 1962 به دور زمین گردش کرد.
خدمات چشمگیر خانم جانسون سال 2015 مورد توجه قرار گرفتند. باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا مدال افتخار آزادی رئیس جمهوری، که بالاترین جایزه مدنی در این کشور محسوب می شود را به وی اعطا کرد.
کتاب «ارقام پنهان» (Hidden Figures) که بعدها فیلمی به همین نام از روی آن ساخت شد، به خدمات خانم جانسون پرداخت. ناسا سال 2017 یکی از ساختمان های خود را به پاس خدمات خانم جانسون به اسم وی نامگذاری کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به این میگن یک زندگی موفق و سعادت مندانه.
هم طول عمر زیادی داشت .هم مفید بود. هم زندگی هیجان انگیزی رو تجربه کرد و هم اسمش ماندگار شد . چی از این بهتر؟
زنها فقط باید خودشون رو درست کنن و تمام فکر وذکرشون آرایشگاه و لباس و پیروزی در عرصه ی عرض اندام در خیاباها و مجالس باشن.
ریاضی و فیزیک چه کارشون میاد.
اینه فرهنگی که بهمون قالب کردن
یجوری داری میگی که انگار این فرهنگُ ایران قالب کرده
این فرهنگُ خو ماله یهودیاست
اکثر کسایی هم که برای همین آمریکا که منبع قدرت یهودیاست تولید علم می کنن یهودی نیستن اکثرشون بقول خودشون از همین کشورهای عقب افتاده ی جهان سومی هستند
همین عرض اندام کردن به اینی که میبینی رسوندش
نشان دادن خانه های لوکسُ شهرهای هوشمندُ
پول رو بر دنیا حاکم کردن و یعنی پول شد همه چیز و از هر طریقی پول یا بهتره بگم ثروت جمع کردن و از طریق همین ثروت صاحب همه چیز شدن خودشون ارضه ی هیچ کاریُ ندارن
یهودی ها استادن توی این کارا یعنی نمایش
عربستان هم شده دست آموزشون خودشون ارضه هیچ کاریُ ندارن و همه چیُ با پولشون دارن بدست میارن مهندس یا دانشمند خریداری می کنن بیان براشون زیرساخت بسازن ولی از اونجایی که استاد یا سرورشون آمریکاست هیچوقت آمریکا اجازه نمیده جلو بزنن