پرچمداران اوپو فایند X2 و فایند X2 پرو معرفی شدند
پس از کمی تاخیر به خاطر لغو کنگره جهانی موبایل بارسلون، اوپو فایند X2 و اوپو فایند X2 پرو سرانجام رونمایی شدند. این دو گوشی نمایشگرهایی با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز دارند و تازه ترین ...
پس از کمی تاخیر به خاطر لغو کنگره جهانی موبایل بارسلون، اوپو فایند X2 و اوپو فایند X2 پرو سرانجام رونمایی شدند. این دو گوشی نمایشگرهایی با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز دارند و تازه ترین امکانات سخت افزاری از جمله چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵ با مودم 5G و سریع ترین تکنولوژی شارژ موجود در بازار برایشان در نظر گرفته شده است.
هر دو گوشی جدید اوپو به پنل امولد ۱۰ بیتی ۶.۷ اینچی با رزولوشن +QHD مجهز شده اند که نرخ رفرشی برابر با ۱۲۰ هرتز دارد. نرخ پاسخگویی این نمایشگر تاچ به فرامین برابر با ۲۴۰ هرتز عنوان شده که کمترین تاخیر را دارد و پوشش صد درصدی فضای رنگی DCI-P3 از دیگر مشخصه های این نمایشگر است. هر دوی این گوشی ها به رابط کاربری ColorOS 7.1 مزین شده اند که بر پایه اندروید ۱۰ طراحی شده است.
اوپو فایند X2
قلب تپنده این گوشی چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ است که ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5 و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.0 همراهی اش می کند هرچند که میتوانید از طریق درگاه کارت حافظه مایکرو اس دی آن را ارتقاء دهید.
پرچمدار جدید اوپو به دوربین اصلی سه گانه مجهز شده که ترکیب حسگرهای ۴۸ مگاپیکسلی Sony IMX586 با ضریب اف F/1.7، لنز ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید IMX708 سونی و ضریب اف F/2.2 و در نهایت حسگر ۱۳ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم هیبرید ۵ برابری را شامل می شود. حسگر ۴۸ مگاپیکسلی اصلی این مجموعه بزرگ ترین پیکسل ها را در میان تمامی سنسورهای Quad-Bayer دارد (۱.۲ میکرومتر) و از تکنولوژی دو در دو OCL سونی نیز برای فوکوس بهتر روی سوژه ها بهره می گیرد. هر سه لنز اشاره شده دارای مد تصویربرداری در شب هستند.
فایند X2 البته به لحاظ طراحی یک گام عقب تر از فایند ایکس است و دوربین سلفی آن درون حفره بالای نمایشگر تعبیه شده است. این گوشی یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی سلفی با سنسور IMX616 سونی و گشودگی دهانه لنز f/2.4 دارد.
انرژی این قطعات از طریق یک باتری ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعتی تامین می شود که از تکنولوژی فلش شارژ ۶۵ واتی VOOC 2.0 پشتیبانی میکند. از دیگر امکانات ارتباطی این گوشی میتوان به کلیه استانداردهای وای فای، بلوتوث ۵.۱ اشاره کرد و البته جای خالی جک هدفون ۳.۵ میلی متری نیز در آن احساس می شود.
فایند X2 در قالب دو مدل شیشه ای اقیانوسی و سرامیکی مشکی به بازار عرضه خواهد شد که مدل اول الگویی از امواج آب را در زیر پنل پشتی شیشه ای اش دارد و مدل دوم در یک سمت از سرامیک طرح دار و در سمت دیگر از سرامیک ساده ساخته شده است. قیمت اعلام شده برای این محصول ۹۹۹ دلار است.
اوپو فایند X2 پرو
نسخه پرو از این پرچمدار سیستم دوربین پیشرفته تری دارد و حافظه داخلی و رم آن به ترتیب برابر با ۵۱۲ و ۱۲ گیگابایت است و در دو طرح خاص به بازار عرضه می شود.
سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی این گوشی با نسخه استاندارد مشترک است اما در مدل پرو لنز اولترا واید پشتی نیز ۴۸ مگاپیکسلی است و گشودگی دهانه لنزی برابر با f/2.2 دارد. به این ترتیب اوپو فایند X2 پرو یکی از بزرگ ترین سنسورهای اولترا واید را با قابلیت فوکوس خودکار و عکاسی در وضعیت ماکرو از فاصله سه سانتی متری دارد.
در آرایه دوربین اصلی این گوشی یک لنز تله فوتو ۱۳ مگاپیکسلی با ضریب اف F/3.0 و زوم اپتیکال ۵ برابر و زوم هیبریدی ۱۰ برابری و زوم دیجیتالی ۶۰ برابری دیده می شود. این لنز در واقع نسل دوم دوربین های پریسکوپی است که اوپو بعد از گوشی رینو در محصولاتش به کار می برد.
دوربین سلفی این گوشی نیز ۳۲ مگاپیکسلی است و ضریب اف f/2.4 دارد.
نسخه پرو از پرچمدار جدید اوپو باتری بزرگ تر ۴۲۶۰ میلی آمپر ساعتی را در دل خود جای داده که آن نیز از تکنولوژی فلش شارژ ۶۵ واتی VOOC 2.0 پشتیبانی می کند.
از دیگر امکانات اختصاصی این گوشی میتوان به برخورداری از استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار و یک موتور محور-اکس برای بازخوردهای لرزشی بهتر اشاره کرد.
اوپو فایند X2 پرو قرار است که از ماه آینده در قالب دو مدل نارنجی چرمی و سرامیکی مشکی با قیمت ۱۱۹۹ یورو به بازار عرضه شود.
جعبه گشایی و نگاه نزدیک به اوپو فایند X2 پرو
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینم که قیمتشو برد بالا، لعنت به سیب گند
چه اعتماد بنفسی دارن این چینیها، آخه کی میاد برای گوشیهای شرکتی که مشهور به نداشتن پشتیبانی نرمافزاری بلندمدته ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ یورو پول بده.
دوست عزیز اوپو در چین خیلی معروف هست
و اون شرکت هایی که پشتیبانی بلند مدت ندارن
شرکت های دوزاری هستند
چرا بدون اینکه اطلاع داشته باشید اظهار نظر میکنید، این مردم ما کی میخوان درست بشن من نمیدونم، اوپو و ویوو سالهاست بخاطر نداشتن پشتیبانی نرمافزاری از طرف هواداراشون مورد شماتت قرار میگیرن. پرفروش بودن اوپو در چین هم بخاطر رابطه خوبش با اپراتورها و داشتن شبکه گسترده فروشه. قیمت این گوشی هم برای گول زدن یوزرهای بینالمللیه تا باور کنن که اوپو هم شده یکی مثل اپل و هواوی و سامسونگ. این گوشی یکی دوماه دیگه با نصف همین قیمت تو علیاکسپرس برای خرید موجوده
تازه سرویسهای گوگل هم روی کالر اواس وجود نداره و در رابطه با اون استاندارد ۶۵ وات هم گفته نشده که استانداردهای ایمنی گوگل رعایت شده یا نه!
دیجیاتو چرا موبایل های شیاعومی وارد ایران نمیشه به صورت رسمی شرکت های که وارد میکنن خیلی گران میفروشن موبایل های شیاعومی رو
در واقع به خاطر نبود نمایندگی مرکزی نظارت نداشتن شیائومی این اتفاقات پیش میاد