شناسایی ویروس کرونا به کمک هوش مصنوعی؛ ماشین در کنار انسان
دفتر سیاستهای علوم و تکنولوژی کاخ سفید، به محققین ابلاغ کرده است که به کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، حدود ۲۹ هزار مقاله مربوط به ویروس کرونا را تحلیل کنند تا این ویروس مخوف ...
دفتر سیاستهای علوم و تکنولوژی کاخ سفید، به محققین ابلاغ کرده است که به کمک هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، حدود ۲۹ هزار مقاله مربوط به ویروس کرونا را تحلیل کنند تا این ویروس مخوف را بهتر بشناسند.
کاخ سفید به کمک همکاری مایکروسافت و آلفابت، سعی دارد تا پایگاه دادهای از مقالات علمی مربوط به ویروس کرونا را جمعآوری کنند و با بررسی آنها به کمک هوش مصنوعی، بتوانند در مدت زمان کمتری ویروس کرونا را بشناسند. این کار در پی درخواست سازمان بهداشت جهانی و مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها مبنی بر شناخت ریشه و نحوه انتقال این ویروس انجام میشود. هدف نهایی نیز پیدا کردن بهتر واکسن و درمان برای این ویروس کشنده است.
آنها امیدوارند به کمک سرعت بیشتر هوش مصنوعی در خواندن و تحلیل مقالات علمی، نکاتی را کشف کنند که انسانها موفق به پیدا کردن آنها نشدهاند. یادگیری ماشین و هوش مصنوعی نیز همین الان در صنایع مختلف و به خصوص سیستمهای بهداشتی و خدماتی استفاده میشود تا مطالب طولانی و مختلف را به صورت خلاصه در بیاورد. با این حال پیش از این که یادگیری ماشین بتوانند به صورت موثر به نتیجه دلخواه برسد، باید میلیونها محتوای مشابه را بررسی کرده باشد.
تاکنون تنها ۱۳ هزار مقاله مربوط به کرونا ویروس در این پایگاه دادهها وجود دارد. این مقالهها به اندازه نیاز ساده هستند تا هوش مصنوعی بتواند آنها را تحلیل کند. البته این پایگاه داده چکیده ۱۶ هزار مقاله دیگر را در خود جای داده است. تمامی این دادهها در سیستم کگل (Kaggle) گوگل نگهداری میشود. این سرویس به صورت اختصاصی برای نگهداری و دستهبندی محتوای یادگیری ماشین به کار میرود.
مقامات رسمی در آمریکا به کمک غولهای تکنولوژی در چند روز گذشته در حال به دست آوردن اجازه دسترسی رایگان و عمومی به مقالههای مرتبط با ویروس کرونا هستند. اریک هورویتز مدیر بخش علمی مایکروسافت میگوید: «این مسئلهای است که کمک همه را می طلبد.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.