نخستین تصاویر از کانسپت هواپیمای تمام الکتریکی X-57 Maxwell ناسا منتشر شد
ناسا اولین تصاویر از هواپیمای تماما برقی X-57 Maxwell را منتشر کرد که نسبت به هواپیماهای معمولی کم صداتر است و ۵۰۰ درصد بهره وری بیشتری دارد. X-57 نخستین هواپیمای سرنشین داری است که ظرف دو ...
ناسا اولین تصاویر از هواپیمای تماما برقی X-57 Maxwell را منتشر کرد که نسبت به هواپیماهای معمولی کم صداتر است و ۵۰۰ درصد بهره وری بیشتری دارد.
X-57 نخستین هواپیمای سرنشین داری است که ظرف دو دهه اخیر توسط ناسا ساخته می شود و هدفش توسعه استانداردهای لازم برای ساخت هواپیماهای تمام الکتریک آینده است.
X-57 Maxwell در ابتدا یک پرنده سبک از مدل Tecnam P2006T با چهار صندلی بود که موتورهای پیستونی آن با ۱۲ موتور الکتریکی جایگزین خواهند شد.
ناسا اعلام کرده است که از بال هایی نازک سفارشی در این هواپیما کمک می گیرد تا با کاهش درگ، بهره وری آن را بهبود دهد و همچنین برای تامین انرژی مورد نیاز هواپیما از باتری های لیتیومی یونی قابل شارژ استفاده می کند.
عکس های مفهومی منتشر شده طرح نهایی از چهار پیکره بندی مختلف برای این هواپیما را نشان می دهند که از زمان آغاز پروژه تا به امروز ناسا روی آنها کار کرده است.
گفتنی است این هواپیما توسط تیمی از مهندسان، محققان، خلبان ها، هنرمندان تصویرگر و بسیاری دیگر در مقر ناسا طراحی شده است.
پیش رانش مورد نیاز برای تیک آف و فرود این هواپیما از طریق ۱۲ موتور الکتریکی قدرتمند انجام می شود که روی لبه بالها نصب شده اند و پیش از آغاز حرکت پروانه های در راس بال ها شروع به کار می کنند.
البته باید اشاره کنیم که اینها صرفا تصاویر مفهومی هستند و هواپیمای نهایی شبیه به آنها نخواهد بود. ناسا اعلام کرده است که X-57 پس از تولید تا ۵۰۰ برابر بهره وری بیشتر در زمان گشت زنی نسبت به هواپیماهای معمولی دارد و علاوه بر این در حین پرواز نیز هیچگونه گاز گلخانه ای تولید نمی کند و عملکردی کم صدا دارد.
همانطور که در ابتدای این مطلب اشاره شد ناسا قصد دارد این هواپیما را به عنوان استانداردی در صنعت هوانوردی معرفی کند تا هواپیماهای الکتریکی آینده از روی آن ساخته شوند.
X-57 به هیچ سوختی نیاز ندارد و هیچگونه موتور احتراقی برای آن در نظر گرفته نشده است؛ به بیان دیگر انرژی آن به صورت ۱۰۰ درصدی از سیستم پیش رانش الکتریکی توزیع یافته تامین می شود.'
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تازه این بر فرضی هست ک شما از اون موتور هیچ کار دیگری نکشید. اکر بخاین موتور براتون کار مفید دیگه ای انجام بده، مثلا چیزی رو حرکت بده، نیروی خیلی خیلی کمتری باقی میمونه ک بخاد برای خود موتور انرژی تولید کنه.
برادر من، موضوع گنده بودن شرکتها نیس، موضوع قوانین فیزیکه.
هیچ موتوری نمیتونه با نیرویی ک خودش تولید میکنه انرژی خودشو تامین کنه.
به هزار و یک دلیل ریاضی، که خلاصش اینه ک نیرویی ک یک موتور میتونه تولید کنه حداکثر بین ۳۰٪ ( موتورهای سوختی) تا ۷۰٪ (موتورهای الکتریکی) انرژی هست ک مصرف میکنه. پس هیچوقت خروجی یک موتور کفاف تامین ورودی شو نمیده و نیاز ب منبع انرژی خارحی داره.
اخرش پانصد درصد بهینه تره یا پانصد برابر؟
این شرکتا گنده ک این همه ادعا شون میشه یعنی نمیتونن ی سیستم شارژ بزار رو خود ماشینهای برقی یا همین هواپیما ک باتریش شارژ بشه خدای
اگه منظورت پنل خورشیدیه باید بگم مصرف ماشین خیلی بیشتر از ظرفیت پنل هاییه ک روش نصب میشه،هواپیما ک دیگ مصرفش خیلی بیشتره
مثلا ماشینو اگه دوازده ساعت زیر آفتاب بذاری با پنل های روش شارژ بشه شاید بتونی نیم ساعت یه ساعت باش رانندگی کنی
ن منظورم اینه ی سیستم تولید برق قوی مثل ژنراتور ک با دور خود متور برقی کار کنه