۲۹ وبسایت جعل کننده «اینماد» فیلتر شدند
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، به عنوان صادر کننده نماد اعتماد الکترونیکی، اعلام کرده است که مقابله با جعل این نماد را تشدید میکند. این مرکز میگوید در راستای حفاظت از اعتبار کسب و کارهای دارای ...
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، به عنوان صادر کننده نماد اعتماد الکترونیکی، اعلام کرده است که مقابله با جعل این نماد را تشدید میکند. این مرکز میگوید در راستای حفاظت از اعتبار کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی و پیشگیری از تضییع حقوق خریداران و مصرف کنندگان، عزم جدی در مقابله با هرگونه جعل نماد اعتماد الکترونیکی دارد و ۲۹ وبسایت جعل کننده اینماد پس از طی مراحل قانونی فیلتر شدهاند.
بر اساس گزارشی که این مرکز منتشر کرده، در مرحله اول طی ماه های گذشته ۱۹۱ وب سایت با لوگوی نماد جعلی، از طریق پایشگر سیستمی و هوشمند و گزارش های مردمی و دستگاه های نظارتی شناسایی شدند و اخطارهای لازم ابلاغ و مهلت های زمانی جهت رفع مشکل لحاظ گردید.
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی طی بیانیه اخیر خود اعلام کرده که ۲۹ وبسایت جعل کننده اینماد پس از طی مراحل قانونی فیلتر شدهاند اما لیستی از آنها اعلام نکرده است. این مرکز میگوید با توجه به اهمیت موضوع در تقویت اعتماد به فضای تجارت الکترونیکی که خود از زیرساخت های توسعه تجارت الکترونیکی است، در نظر دارد در مرحله دوم، طبق قوانین موضوعه (ماده 525 قانون مجازات اسلامی) علاوه بر فیلتر کردن دامنههایی که اقدام به جعل نماد اعتماد نمودهاند، نسبت به تنظیم شکایت کیفری از جاعلین نماد تا صدور رأی نهایی اقدام نماید.
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرده با هدف پیشگیری از جعل نماد و تحقق بازدارندگی مجازات قانونی تعیین شده، در صورت مشاهده هر یک از مصادیق جعل، بلافاصله و بدون لحاظ مهلت زمانی، در خصوص اشخاص جاعل (اعم از حقیقی و حقوقی) و دامنه آنان اقدامات قانونی به عمل خواهد آمد.
این مرکز هشدار داده مالکان دامنه و کسب وکارهای اینترنتی به مدت یک هفته از تاریخ انتشار این اطلاعیه فرصت دارند نسبت به حذف یا اصلاح هرگونه مصادیق جعل اینماد (طبق فهرست ذیل) اقدام نمایند، و پس از اتمام مهلت مذکور، در صورت مشاهده هر یک از مصادیق جعل، بلافاصله برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
آنطور که مرکز توسعه تجارت الکترونیکی میگوید، مصادیق جعل نماد اعتماد الکترونیکی به شرح زیر است:
- استفاده از تصویر نماد اعتماد الکترونیکی، بدون اقدام به ثبت نام و کسب مجوز در سامانه اینماد
- تغییر ستاره های نماد اعتماد الکترونیکی (به طور مثال از تک ستاره به دو ستاره)
- حذف علامت «منقضی شده» از روی نماد اعتماد الکترونیکی
- حذف علامت «در انتظار پروانه کسب» از روی نماد اعتماد الکترونیکی
- جعل پروفایل نماد و یا درج لینک پروفایل جعلی روی لوگوی نماد
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من میخواستم یه مانیتور بخرم از طریق یکی از سایتهای واسط یه فروشگاه اینترنتی پیدا کردم که قیمتش خیلب خوب بود، تنها شانسی که آوردم رو نماد کلیک کردم فهمیدم یه عکس خالی گذاشته و عملا جعل کرده، گزارشش دادم نمیدونم پیگیری حردن یا نه?
این نشون میده ک چندین سایت وجود داره که ای نماد جعلی دارن ?
ستاره کامل رو فقط به چیزهایی میدن که مربوط به دولت باشه .
اتفاقا خیلی هم خوبه اینجوری که امنیت خرید اینترنتی بیشتر بشه
ما که هنوز نفهمیدیم چرا هیچ سایتی تا حالا نتونسته ستاره کامل بگیره. مثلا دیجی کالا که جزو مشهورترین سایتهای ایرانه هم ۲تا ستاره داره :))
کلا چیز چرتیه این اینماد
کاش اسمشون رو میآوردید