ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار خودرو

پلیس اعلام کرد: تصادفات خسارتی تا سقف ۱۱ میلیون تومان نیاز به کروکی ندارد

هر روز تعداد زیادی تصادف در کشور رخ می‌دهد که بخش از آنها تصادف‌هایی است که خسارت به بار می‌آورند. حال فرض را بر این بگیرید که بعد از تصادف شرکت بیمه بخواهد پرداخت‌کننده خسارت ...

غزاله زاهدی
نوشته شده توسط غزاله زاهدی | ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰

هر روز تعداد زیادی تصادف در کشور رخ می‌دهد که بخش از آنها تصادف‌هایی است که خسارت به بار می‌آورند. حال فرض را بر این بگیرید که بعد از تصادف شرکت بیمه بخواهد پرداخت‌کننده خسارت باشد؛ باید بدانید که در این مورد نیز قوانین و مقررات زیادی وجود دارد. یکی از موارد اذیت کننده در تصادفات خسارتی ترسیم کروکی است که حتما باید توسط کارشناس پلیس راهور انجام شود.

سرهنگ قدرت‌الله کشکولی ضمن بیان این موضوع که تصادفات خسارتی تا سقف ۱۱ میلیون تومان نیاز به کروکی ندارند، افزود: «روزانه در سطح معابر درون شهری و جاده های برون شهری شاهد تصادفات از نوع خسارتی هستیم، بنابراین به محض وقوع تصادف خسارتی در صورت امکان حرکت وسایل نقلیه دخیل در تصادف، رانندگان بایستی وسیله خود را به سمت راست راه هدایت کنند تا مسیر برای سایرین باز شود. همچنین اگر هر دو خودروی مقصر و زیان دیده در زمان وقوع حادثه دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر و پیوسته و هر دو راننده دارای گواهینامه مجاز و متناسب با وسیله نقلیه باشند و اختلاف نظری در باب فرد مقصر یا غیر مقصر بین طرفین وجود نداشته نداشته باشد و میزان خسارت وارده کمتر از تعهدات مالی وسیله مقصر باشد نیاز به حضور و گزارش و کروکی پلیس نیست.»

کروکی

این مقام انتظامی عنوان کرد: «شرکت‌های بیمه مکلفند در صورتی که وسایل نقلیه مسبب و زیان دیده در زمان حادثه دارای بیمه نامه معتبر بوده و بین طرفین اختلافی وجود نداشته باشد، خسارت مالی وسیله نقلیه ناشی از حوادث رانندگی در سال جاری را تا سقف ۱۱ میلیون تومان بدون اخذ گزارش مقامات قضائی و کروکی پلیس پرداخت کنند.»

نکته مهم در این رابهط اینکه به تاکید پلیس: «رانندگان قبل از حرکت دادن وسیله نقلیه شان به کناره راه، از صحنه تصادف عکس بگیرند تا در صورت بروز اختلافات احتمالی بعدی در فرایند رسیدگی با طرف مقابل، قابل ارائه به کارشناسان یا مراجع مربوطه باشد. اما اگر امکان کنار بردن وسیله نقلیه دخیل در تصادف وجود نداشته باشند به جهت جلوگیری از وقوع تصادفات بعدی، رانندگان موظفند بانصب علائم هشدار دهنده ترافیکی در فاصله مناسب نسبت به ایمن سازی محل تصادف اقدام کنند.»

در نهایت نیز، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر گفت: «در صورتی که رانندگان از کنار بردن وسیله خود به حاشیه راه امتناع کنند پلیس پس از حضور در محل هرکدام از آنها را به علت سد معبر مبلغ ۳۰۰ هزار ریال اعمال قانون می نماید.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی