ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بکارگیری هوش مصنوعی برای پیشگیری از جرایم در متروی نیویورک
هوش مصنوعی

پیش‌بینی جرایم با هوش مصنوعی؛ متروی نیویورک در پی اجرای ایده‌ای بحث‌برانگیز است

نیویورک می‌خواهد پیشگیری از جرایم در مترو را به هوش مصنوعی می‌سپارد.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۷:۳۰

شهر نیویورک قصد دارد با استفاده از دوربین‌های مترو و هوش مصنوعی، وقوع جرایم و تهدیدات خطرناک را پیش از بروز آنها پیش‌بینی کند.

اداره حمل‌ونقل شهری نیویورک (MTA) اعلام کرده استفاده از سیستم‌های هوش مصنوعی برای پیشگیری از جرم و رفتارهای خطرناک در سکوهای مترو را بررسی می‌کند.

استفاده از هوش مصنوعی برای پیشگیری از جرایم در متروی نیویورک

«مایکل کمپر»، رئیس امنیت MTA، در جلسه کمیته ایمنی این اداره گفت:

«ما مشغول بررسی و آزمایش فناوری‌هایی همچون هوش مصنوعی هستیم تا بتوانیم نشانه‌های احتمالی بروز مشکل یا رفتارهای نگران‌کننده را در سکوهای مترو تشخیص دهیم.»

او توضیح داد اگر فردی رفتاری غیرمنطقی یا مشکوک بکند، سیستم می‌تواند خودکار هشدار بدهد و نیروهای امنیتی یا پلیس را پیش از آنکه حادثه‌ای رخ دهد، به محل بفرستد.

بکارگیری هوش مصنوعی برای پیشگیری از جرایم در متروی نیویورک

کمپر با تأکید بر اینکه هدف استفاده از این فناوری شناسایی و مهار تهدیدات پیش از وقوع آنهاست، نه صرفاً ثبت حوادث پس از اتفاق، افزود هوش مصنوعی آینده ماست و MTA درحال‌حاضر با چندین شرکت فناوری همکاری می‌کند تا مناسب‌ترین راهکار برای سیستم متروی نیویورک را بررسی کند.

بااین‌حال، جزئیاتی درباره نام شرکت‌ها، نحوه دقیق استفاده از هوش مصنوعی یا نوع رفتارهایی که قرار است شناسایی شود، ارائه نشد.

«آرون دانوان»، سخنگوی MTA، در مصاحبه‌ای با نشریه «گاتامیست» اعلام کرد این فناوری از شناسایی چهره استفاده نمی‌کند و به‌جای شناسایی افراد بر تشخیص رفتارهای مشکوک تمرکز می‌کند.

این نخستین بار نیست که اداره حمل‌ونقل نیویورک سراغ هوش مصنوعی می‌رود. پیشتر در سال 2023، MTA اعلام کرده بود از نرم‌افزارهای نظارتی مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای ردیابی افرادی که بدون پرداخت هزینه وارد مترو می‌شوند، استفاده کرده است. این فناوری اطلاعات دقیقی درباره زمان، مکان و نحوه وقوع این تخلفات جمع‌آوری می‌کند.

اخیراً در همین راستا، وزارت دادگستری بریتانیا نیز مشغول توسعه الگوریتمی مشابه فیلم Minority Report بوده که هدف آن شناسایی افرادی است که احتمال ارتکاب قتل از سوی آنها بالاست. این پروژه که ابتدا با نام «پروژه پیش‌بینی قتل» شناخته می‌شد، از داده‌های نیروی پلیس و سایر نهادهای دولتی استفاده می‌کند و نگرانی‌هایی جدی درباره نقض حریم خصوصی و گسترش تبعیض ساختاری در سیستم قضایی ایجاد کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی