ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پافشاری اروپا بر دریافت مالیات از غول‌های فناوری علی‌رغم خروج آمریکا از مذاکرات

با وجود ترک مذاکرات از سوی ایالات متحده آمریکا، مقامات اتحادیه اروپا اعلام کرده‌اند در صورت عدم دسترسی به توافق جهانی در سال جاری میلادی، برنامه‌های خود برای دریافت مالیات از سرویس‌های دیجیتال شرکت‌هایی مانند ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰

با وجود ترک مذاکرات از سوی ایالات متحده آمریکا، مقامات اتحادیه اروپا اعلام کرده‌اند در صورت عدم دسترسی به توافق جهانی در سال جاری میلادی، برنامه‌های خود برای دریافت مالیات از سرویس‌های دیجیتال شرکت‌هایی مانند اپل، گوگل و کمپانی‌های دیگر را اجرا خواهد کرد.

ایالات متحده آمریکا در گذشته از تلاش اتحادیه اروپا برای برنامه جهانی مالیات بر سرویس‌های دیجیتال حمایت کرده بود، اما حالا از مذاکرات کنار رفته است. علیرغم این موضوع، اروپا ابراز خوشبینی کرده که به یک توافق جهانی دست پیدا کند، اما اگر به چنین هدفی نرسد نیز برنامه مالیاتی «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» (OECD) را اجرا خواهد کرد.

کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا، «پائولو جنتیلونی» اعلام کرده:

«از اقدام ایالات متحده آمریکا مبنی بر توقف مذاکرات بین‌المللی دریافت مالیات از اقتصاد دیجیتال بسیار متاسفم. امیدوارم این حرکت بجای یک توقف قطعی و نهایی، یک عقبگرد موقت باشد. کمیسیون اروپا می‌خواهد یک راه‌حل جهانی برای مالیات شرکت‌ها در قرن بیست و یکم ارائه شود و به اعتقاد ما، رویکرد OECD در این زمینه درست است. اگر چنین موضوعی امسال برقرار نشود، ما به صورت واضح اعلام کرده‌ایم که پیشنهاد جدیدی در سطح اتحادیه اروپا ارائه خواهیم داد.»

اتحادیه اروپا

در گذشته فرانسه در حالی که مذاکرات جهانی ادامه داشت، برنامه مالیات خود را به تعویق انداخت. «برونو لومر»، وزیر دارایی این کشور در فوریه ۲۰۲۰ اعلام کرده بود در صورت شکست برنامه‌های جهانی، هر کشور به صورت جداگانه قوانین خود را تصویب می‌کند.

مالیات از خدمات دیجیتال بطور عمده روی شرکت‌های آمریکایی مانند اپل، گوگل، فیسبوک و آمازون تاثیرگذار خواهد بود. در واکنش به گفته لومر، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا، «استیون منوچین» اعلام کرده برنامه‌های مالیات ملی ناعادلانه بودند. منوچین به تبعیض‌آمیز بودن برنامه‌های مالیاتی اشاره داشته و گفته بود که در صورت اقدام کشورها، دونالد ترامپ تعرفه‌های متقابل درنظر می‌گیرد که این موضوع به ضرر شرکت‌های اروپایی خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • jim kabir
    jim kabir | ۳ تیر ۱۳۹۹

    ترامپ باج نمیده

مطالب پیشنهادی