ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ به صورت آنلاین و حضوری برگزار خواهد شد

ثبت نام در نهمین دوره از نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۰ از امروز (دوم تیرماه) آغاز شد. دبیر نمایشگاه اینوتکس اعلام کرده ثبت نام تا ۲۰ مرداد ماه ادامه دارد و این ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۵

ثبت نام در نهمین دوره از نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۰ از امروز (دوم تیرماه) آغاز شد. دبیر نمایشگاه اینوتکس اعلام کرده ثبت نام تا ۲۰ مرداد ماه ادامه دارد و این رویداد به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد. از جمله بخش‌های جدید رویداد امسال بخش اینوگیم خواهد بود که به عنوان رویداد جانبی به نمایشگاه اضافه شده است. این نمایشگاه به همراه تمامی رویدادها و بخش‌های جانبی آن، در تاریخ ۲۲ الی ۲۵ مرداد ماه سال جاری به صورت مجازی و از طریق وب سایت و اپلیکیشن آن برگزار خواهد شد.

به گزارش دیجیاتو نمایشگاه اینوتکس به دلیل شیوع ویروس کرونا به دو صورت مجازی و حضوری برگزار خواهد شد. در نشست خبری آنلاین این رویداد که ظهر امروز برگزار شد، «سجاد عباس فشمی» دبیر نمایشگاه اینوتکس اعلام کرد این رویداد سه هدف را دنبال می‌کند: «توسعه سرمایه‌گذاری و شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و معرفی تیم‌ها به سرمایه‌گذاران اولین هدف ماست و در ادامه هدفمان همکاری اجزای مختلف اکوسیستم نوآوری و همچنین افزایش شبکه سازی بین‌المللی در این اکوسیستم را دنبال می‌کنیم.»

براساس گفته‌های عباسی امسال قرار بود نمایشگاه در خردادماه در فضای بالغ بر ۲۱ هزار متر یعنی دوبرابر فضایی که سال گذشته در اختیار داشتند، برگزار شود؛ اما به دلیل شیوع ویروس کرونا این نمایشگاه به تعویق افتاده است. او می‌گوید آنها تصمیم برگزاری نمایشگاه به صورت حضوری در نیمه دوم سال را داشتند اما به خاطر احتمال شیوع ویروس کرونا در ادامه سال، تصمیم گرفتند که نمایشگاه را به صورت آنلاین و بخشی از آن را به طور محدود به طور فیزیکی برقرار کنند.

عباسی می‌گوید در بخش آنلاین سالن نمایشگاه و غرفه‌ها به صورت سه بعدی شبیه سازی شده و داخل غرفه‌ها شرکت‌ها و استارتاپ‌ها تصاویر و فیلم‌ها از خدمات و محصولات خود را در این غرفه ها به نمایش می‌گذارند و می‌توانند با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.

عباسی با اشاره به اینکه نمایشگاه امسال از دو بخش آنلاین و حضوری تشکیل می‌شود، بیان کرد: «در بخش آنلاین برای اینکه حس حضوری بودن نمایشگاه القا شود، سالن نمایشگاه و غرفه‌ها به صورت سه بعدی شبیه سازی شده و داخل غرفه‌ها شرکت‌ها و استارت‌‌‌آپ‌ها تصاویر و فیلم‌ها از خدمات و محصولات خود را در این غرفه ها به نمایش می‌گذارند و می‌توانند با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.»

دبیر نمایشگاه اینوتکس همچنین در ادامه صحبت‌های خود به برگزاری نمایشگاه به صورت حضوری اشاره کرد و گفت: «در پارک فناوری پردیس با فاصله‌گذاری اجتماعی تعداد محدودی را به صورت حضوری پذیرش خواهیم کرد تا با سخنران‌ها و پنلیست‌ها ارتباط برقرار کنند و افرادی که از شهرهای دور برای حضور در نمایشگاه به تهران می آیند می‌توانند در هتل پارک پردیس فناوری اقامت داشته باشند.»

عباسی همچنین عنوان کرد که با توجه به آمار مشارکت‌کنندگان در دوره‌های قبلی و آنلاین برگزار شدن این دوره پیش‌بینی آنها این است که در اینوتکس ۲۰۲۰بیش از ۵۰۰ شرکت و استارتاپ مشارکت خواهند داشت.

عباسی در پاسخ به دیجیاتو مبنی بر اینکه نتایج سرمایه‌گذاری دوره‌های قبل چه شده و سرمایه‌گذاران بیشتر روی چه تیم‌هایی علاقه به سرمایه‌گذاری دارند می‌گوید که توجه سرمایه‌گذارها از نرم‌افزار به سمت سخت افزار رفته است: «سرمایه‌گذاران بیشتر روی استارتاپ‌هایی که روی یک محصول فیزیکی کار می‌کنند علاقه نشان می‌دهند. در دو سال گذشته محصولات شرکت‌ها از محصولات مبتنی بر اینترنت به محصولات فیزیکی  به سمت حرکت داشته و آمار تولید این محصولات افزایش داشته است. بنابراین امسال هم احتمالا بیشتر شاهد حضور این نوع محصولات باشیم. ضمن اینکه شرکت‌های حوزه سلامت در ایران رشد خوبی داشته‌اند و شیوع ویروس کرونا هم باعث شد آنها بتوانند محصولات خود را توسعه دهند. تنها در پارک 30 محصول در جهت، مقابله، تشخیص و درمان کرونا تهیه شده است. بنابراین فکر می‌کنم امسال تمرکز شرکت‌ها بر حوزه سلامت بیشتر باشد.»

او همچنین به دیجیاتو گفت که «در دوره‌های پیشین بیش از هزار و۴۰۰ شرکت و استارتاپ در این نمایشگاه حضور داشتند و بیش از چهل هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند. بین سرمایه‌گذاران و استارت‌آپ‌ها حدود ۱۴۰ قرارداد منعقد شد. همچنین ۲۵ کشور در این رویداد شرکت داشتند که نشان دهنده این است که اینوتکس از نگاه سایر کشورها اهمیت دارد.»

به گفته عباسی ثبت نام برای حضور در نمایشگاه از امروز آغاز شد و تا ۲۰ مرداد ادامه دارد و هر کدام از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها می‌توانند از سایت اینوتکس ثبت‌نام انجام دهند و غرفه مجازی خود را طراحی کنند. او تاکید کرد که غرفه‌های شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها تا روز نمایشگاه قابل بهره‌برداری نیست و روز نمایشگاه می‌توانند از آنها استفاده کنند. همچنین براساس گفته‌های عباسی مزیتی که برگزاری نمایشگاه به صورت آنلاین دارد این است که محدود به زمان برگزاری نمایشگاه نیست و شرکت‌ها و استارت‌آپ‌هایی که غرفه آنلاین دارند، می‌توانند خدمات و محصولات خود را به صورت یک نمایشگاه دائمی در بیاورند.

این نمایشگاه به همراه تمامی رویدادها و بخش‌های جانبی آن، در تاریخ ۲۲ الی ۲۵ مرداد ماه به صورت مجازی و از طریق وب سایت و اپلیکیشن آن برگزار خواهد شد. ناگفته نماند زمان برگزاری رویدادهای نمایشگاه از ساعت ۱۵ الی ۲۱ برنامه‌ریزی شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی