ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

پایان روشن اینونایت ۱۴۰۴؛ سه شب گفت‌وگو، تجربه و هم‌دلی در دل اینوتکس

۱۰۰ درصد ظرفیت ایستگاه‌های منتورینگ رزرو شد و ۸۰ درصد از مشارکت‌کنندگان، رضایت بالای خود را از تجربه‌ی حضورشان در این رویداد اعلام کردند.

تحریریه دیجیاتو
نوشته شده توسط تحریریه دیجیاتو | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۲

رویداد شبانه «اینونایت ۱۴۰۴» که همزمان با نمایشگاه اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار شد، با استقبال گسترده و مشارکت فعال بازیگران زیست‌بوم نوآوری به کار خود پایان داد. در این رویداد، نزدیک به هزار نفر از فعالان استارتاپی، دانشجویان، کارآفرینان، مدیران و سرمایه‌گذاران در فضایی متفاوت، به تعامل، انتقال تجربه و شبکه‌سازی پرداختند.

اینونایت ۱۴۰۴ به عنوان رویداد شبانه‌ی نمایشگاه اینوتکس، طی سه شب پیاپی از ۹ تا ۱۱ اردیبهشت‌ماه، در پارک فناوری پردیس برگزار شد و با استقبال بی‌سابقه‌ای از سوی بازدیدکنندگان  مواجه گردید.

در جریان این رویداد، شش پنل تخصصی انتقال تجربه با حضور ۴ راهبر و ۲۱ پنلیست از چهره‌های اثرگذار اکوسیستم نوآوری کشور برگزار شد که در مجموع نه ساعت گفت‌و‌گوی آزاد، تعاملی و الهام‌بخش را رقم زد.

همچنین ۱۰ ایستگاه تعاملی از جمله ایستگاه منتورشیپ، مهارت‌محور، تعاملات گروهی و بازی‌محور، در فضایی غیررسمی به شرکت‌کنندگان امکان تجربه و یادگیری فعال دادند.

در بخش منتورینگ، ۱۷ منتور در مجموع حدود ۳۰ ساعت مشاوره اختصاصی به نزدیک ۹۰ نفر ارائه کردند. بر اساس داده‌های گردآوری‌شده از تیم اجرایی، ۱۰۰ درصد ظرفیت ایستگاه‌های منتورینگ رزرو شد و ۸۰ درصد از مشارکت‌کنندگان، رضایت بالای خود را از تجربه‌ی حضورشان در این رویداد اعلام کردند.

به گزارش دبیرخانه‌ی رویداد، اینونایت امسال نه تنها به‌عنوان یک بخش جانبی از نمایشگاه، بلکه به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین تجربه‌های سه‌شبانه‌ی اینوتکس ۱۴۰۴ از سوی مخاطبان مورد توجه قرار گرفت. بسیاری از مهمانان، صمیمیت، تعامل واقعی، اجرای حرفه‌ای مجری برگزاری و خارج شدن از فضای خشک رسمی را از مهم‌ترین دلایل استقبال از اینونایت عنوان کردند.

این رویداد با اجرای شرکت کامزی و با حمایت پارک فناوری پردیس برگزار شد و از جمله اهداف اصلی آن، فراهم کردن بستری برای گفت‌وگوی انسانی، شبکه‌سازی واقعی و ایجاد لحظاتی الهام‌بخش در دل زیست‌بوم نوآوری کشور بود.

تحریریه دیجیاتو

زندگی با تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی