ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گوگل برای مقالات خبری به ناشران منتخب پول پرداخت می‌کند

گوگل اخیرا اعلام کرده به ناشران برگزیده به عنوان بخشی از برنامه صدور مجوز جدید خود، پول پرداخت می‌کند. این محتوا به عنوان بخشی از «تجربه جدید اخبار» منتشر می‌شوند که پیش از پایان امسال ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰

گوگل اخیرا اعلام کرده به ناشران برگزیده به عنوان بخشی از برنامه صدور مجوز جدید خود، پول پرداخت می‌کند. این محتوا به عنوان بخشی از «تجربه جدید اخبار» منتشر می‌شوند که پیش از پایان امسال در سرویس‌های اخبار و Discover گوگل راه‌اندازی خواهد شد.

به گفته سایت TechCrunch، معاون مدیریت محصولات خبری گوگل، «برد بندر» در یک پست جزئیاتی درباره برنامه‌های این شرکت منتشر کرده است. بندر اعلام کرده:

«این اقدام باعث می‌‌شود ناشران از طریق یک تجربه داستان‌سرایی مطلوب درآمدزایی کرده و به آگاهی بیشتر مردم، تمرکز عمیق‌تر آنها در ماجراهای پیچیده و قرار گرفتن در معرض دنیایی از موضوعات و علایق کمک می‌کند.»

گوگل اعلام کرده که این برنامه ابتدا در آلمان، استرالیا و برزیل شروع به کار خواهد کرد، اما در آینده نزدیک کشورهای دیگر نیز به آن اضافه می‌شوند. از شرکای گوگل می‌توان به نشریه «Der Spiegel» در آلمان و «Schwartz Media» در استرالیا اشاره کرد.

گوگل

این اقدام گوگل پس از آن صورت گرفت که چندین کشور این غول جستجوی اینترنتی را مجبور به پرداخت هزینه به نشریات کردند. استرالیا اخیرا از برنامه‌هایی پرده برداشته که پلتفرم‌های فناوری را مجبور می‌کند به نشریاتی که از محتوای رایگان آن‌ها درآمدزایی می‌کنند، هزینه پرداخت کنند. در ماه آوریل فرانسه نیز به گوگل دستور داد که به ناشران فرانسوی پول پرداخت کند.

فیسبوک اخیرا تب جدید اخبار را در ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی کرده که به برخی ناشران هزینه پرداخت می‌کند. این اخبار توسط تیمی از دبیران انسانی اصلاح می‌شوند و «Buzzfeed» به همراه «نیویورک تایمز» و «وال استریت ژورنال» ناشران از هستند. این شبکه اجتماعی قصد دارد اخبار خود را در کشورهای اروپایی نیز راه‌اندازی کند.

با وجود پرداخت هزینه از سوی گوگل و فیسبوک، منتقدان به محدودیت ناشران و همچنین کافی نبودن آن اشاره می‌کنند. در آینده کشورهای بیشتری به برنامه‌های این دو شرکت اضافه خواهند شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی