ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

هفت سنگ؛ بازی بعدی سازندگان کال آو دیوتی موبایل چیست؟

این هفته یک خبر خوب داریم، یک خبر بد. خبر خوب اینکه تنسنت (Tencent) و تیمی (TiMi) و SNK همگی با هم دست به کار شده‌اند تا  بازی به اسم Metal Slug Code: J بسازند، ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۱۳ تیر ۱۳۹۹ | ۲۰:۰۰

این هفته یک خبر خوب داریم، یک خبر بد. خبر خوب اینکه تنسنت (Tencent) و تیمی (TiMi) و SNK همگی با هم دست به کار شده‌اند تا  بازی به اسم Metal Slug Code: J بسازند، نسخه جدید عنوانی قدیمی که در ایران بیشتر به اسم «سربازان کوچک» شناخته می‌شود.

حالا چرا این خبر اینقدر اهمیت دارد؟ جدا از بحث نوستالژی و خاطرات زیادی که با این بازی داشتیم، Metal Slug Code: J یکی از مورد انتظارترین بازی‌های چند ماه آینده به‌حساب می‌آید چون تنسنت وظیفه ساختش را به تیمی سپرده است.

از استودیویی حرف می‌زنیم که پارسال با Call of Duty Mobile چندین رکورد شکست، با ساخت Arena of Valor چین را به هم ریخت و مهم‌تر از همه این‌ها با Contra Return خاطرات را زنده کرد.

تیمی با «بازگشت کنترا» (Contra Return) نشان داد که یکی از بهترین استودیوها برای بازگشت یک مجموعه در قالب بازی موبایل است و با توجه به اینکه گیم پلی Contra و Metal Slug هر دو شباهت‌هایی با یکدیگر دارند، واقعا چه گزینه‌ای بهتر از آن‌ها؟

نمایی از  Metal Slug Code: J، تصویر کاملا آن حس و حال Metal Slugهای قدیمی را منتقل می‌کند.

اما خبر بد، خبر بد این است که انگار حالا حالاها باید دور بازی موبایل جدیدی از نینتندو را خط بکشیم. آنطور که گزارشات نشان می‌دهند نینتندو آنچنان از عملکرد بازی‌های موبایلش راضی نیست.

آخرین بازی این کمپانی روی موبایل ماریو کارت تور (Mario Kart Tour) بود که با وجود تعداد دانلود بالایش اما در زمینه درآمدزایی نتوانست انتظارات را برآورده کند.

نینتندو چندتا از محبوب‌ترین مجموعه‌هایش را به موبایل آورده و به غیر از یکی (Fire Emblem Heroes) بقیه اصلا در حد و اندازه بازی‌های کنسولی ژاپنی‌ها ظاهر نشدند.

به همین خاطر بعید نیست نینتندو یا کاملا تمرکزش را روی نینتندو سوییچ بگذارد یا حداقل بازی‌های کمتری را در سال به موبایل بیاورد. آن‌ها قرار بود سالیانه دو-سه بازی را روی گوشی عرضه کنند و با وجود اینکه نزدیک به هفت ماه از ۲۰۲۰ می‌گذرد ولی امسال هنوز هیچ اپلیکیشنی منتشر نکرده‌اند.

نکته: اگر در دانلود هر کدام از بازی‌ها مشکلی داشتید، پیشنهاد می‌شود مطلب «راهنمای روش های دانلود از گوگل پلی؛ چگونه اپ ها را بدون مشکل دریافت کنیم؟» را مطالعه کنید.

PewPew Live

  • بازی آفلاین است

PewPew Live از آن آرکیدهای رنگارنگی است که به‌خاطر سرعت بالای گیم‌پلی‌شان اگر سرتان را یک لحظه از صفحه بردارید می‌بازید. در اینجا بازیکن سفینه‌ای را کنترل می‌کند، با آنالوگ سمت چپ می‌تواند حرکتش بدهد و با آنالوگ سمت راست هم می‌تواند شلیک کند.

حالا در هر مرحله و به کمک همین دو قسمت هم باید از دست اجسام رنگی فرار کنید و هم آیتم‌هایی که در محیط هستند را به دست بیاورد.

PewPew Live تبلیغات ندارد، در آن خبری از پرداخت‌های درون برنامه‌ای نیست، حجمش کمتر از ۳ مگابایت است و به‌خاطر پویایی که در محیط جریان دارد این تعقیب و گریز و اکشنش را به شکلی هیجان انگیز ارائه داده؛ دلیلی برای نصب نکردنش باقی می‌ماند؟

PewPew Live

PewPew Live

سازنده: Jean-François Geyelin قیمت: رایگان دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 2.3 مگابایت زبان:

Mindcell

  • بازی آفلاین است

Mindcell از آن بازی‌های موبایلی است که گرافیک بالایی دارند و می‌خواهند یک تجربه کنسولی ارائه بدهند اما در نهایت به‌خاطر محدودیت‌های سخت افزاری نمی‌توانند چیزی که انتظار می‌رود را به تصویر بکشند.

گرافیک نسبت به اکشن‌های سوم شخص گوشی خوب است ولی کنترل و انیمیشن‌های ضعیف باعث شده‌اند تا بازی در زمینه گیم‌پلی‌ به اندازه بخش بصری جذاب نباشد.

استودیوی Ray Spark سه گانه Slaughter را در کارنامه دارد و اگر از این مجموعه خوش‌تان آمده یا حتی به دنبال یک اکشن سوم شخص گرافیکی هستید، بد نیست نگاهی به Mindcell بیاندازید.

Mindcell

Mindcell

سازنده: Ray Spark قیمت: 1.99 دلار دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 1200 / 550 مگابایت زبان:

Hellrider 3

  • بازی آفلاین است

در سومین قسمت از Hellrider، سازنده به سراغ یک سبک مرسوم‌تر رفته است. دیگر از آن کنترل متفاوت وسیله‌های نقلیه خبری نیست و این بار با آمدن دوربین به پشت موتور سوار، بازی تجربه‌ای آشناتر ارائه می‌دهد.

در هر مرحله از Hellrider 3 کنترل موتوری را به‌عهده دارید و با استفاده از آیتم‌هایی که در مسیر به دست می‌آورید باید دشمنان را از بین ببرید. موتور خودش حرکت می‌کند، با نگه داشتن چپ و راست صفحه لمسی مسیرش عوض می‌شود و اگر هم با هر دو انگشت روی صفحه بزنید موتور می‌پرد.

Hellrider 3

Hellrider 3

سازنده: Anji Games قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 240.3 / 70 مگابایت زبان:

Rumble Hockey

  • بازی آنلاین است

رامبل هاکی (Rumble Hockey) نسخه هاکی رامبل استارز فوتبال (Rumble Stars Football) است. بازی از همان مکانیزم‌های رامبل استارز استفاده کرده و به همین‌خاطر به اندازه این بازی منحصر به فرد نیست اما چون ایده ترکیب «کلش رویال+یک ورزش» هنوز تکراری نشده به‌همین خاطر رامبل هاکی همچنان می‌تواند سرگرم کننده باشد. در رامبل هاکی بازیکن‌ها روبه‌رو یکدیگر قرار می‌گیرند و هر کدام با استفاده از کارت‌هایی که دارند باید سعی کنند توپ را به دروازه حریف بفرستند.

Rumble Hockey

Rumble Hockey

سازنده: Frogmind قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 132.2 / 114 مگابایت زبان:

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020

دانلود بازی های جدید گوشی

  • بازی آنلاین است

سونیک در بازی‌های المپیک اپلیکیشن جدیدی نیست اما راستش را بخوانید نه آن‌قدر خوب است که در بهترین‌ها معرفی‌اش کنیم و نه آن‌قدر ناشناخته است که کلا قید معرفی‌اش را بزنیم. بنابراین چه جایی بهتر از هفت سنگ؟

این بازی در واقع مجموعه‌ای از مینی گیم‌های مختلف است که همگی از ورزش‌های المپیک الهام گرفته‌اند. بازی مجموعا پانزده مینی گیم دارد که مسابقات دو میدانی، تیراندازی، پرتاب نیزه، تنیس و بدمینتون چندتا از آن‌ها هستند.

حالا چرا کاربران از خجالت بازی درآمده‌اند؟ یکی به این خاطر که بازی‌ها آن‌قدرها پیچیده نیستند و کاربر را به چالش نمی‌شکند. دلیل مهمترش هم این است که بازی تا یک جایی رایگان است. یعنی بعد از چند مرحله و برای دسترسی به بقیه محتویات بازی باید هزینه‌ای پرداخت شود.

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020

سازنده: SEGA قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 206 / 193 مگابایت زبان:

Peak’s Edge

بازی های جدید گوشی

  • بازی آفلاین است

دلم برای آن لحظه‌هایی که یک بازی موبایل را تجربه کنم و با خودم بگویم «بالاخره یک چیز متفاوت» تنگ شده بود. Peak’s Edge از جنس همین لحظه‌هاست.

بازی از دل سبکی که بارها روی گوشی دیده‌ایم (روگ‌لایک) چیزی را به تصویر کشیده که حتی توصیفش هم ساده نیست. در Peak’s Edge کنترل یک هرم به بازیکن داده می‌شود، ویژگی که بازی را منحصر به فرد کرده نحوه حرکت و قدرت‌هایی است که به دست می‌آورید.

اگر به عکس بالا دقت کنید، محیط از مثلث‌هایی تشکیل شده و این هرم در واقع روی همین مثلث‌ها حرکت می‌کند. بعد از هر حرکت بازیکن، نوبت به دشمنان (که باز هرمی شکل هستند) می‌رسد.

وقتی نزدیک هرم دشمنی قرار می‌گیرید، اگر نوبت شما باشد می‌توانید او را بزنید ولی اگر نوبت‌تان نرسیده و به خاطر حرکت اشتباه کنارش قرار گرفته باشید هوش مصنوعی ضربه‌ای به هرم‌تان می‌زند. فقط متاسفانه بازی تنها از اندروید ۷ به بالا پشتیبانی می‌کند.

Peak's Edge

Peak's Edge

سازنده: Peak's Edge قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 185.4 / 55 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • جانی سینز علیه حسن دزده
    جانی سینز علیه حسن دزده | ۱۳ تیر ۱۳۹۹

    تقصیر خود نینتندو هست.از یه طرف آنلاین بودن بی منطق یک سری از بازی هاش مثل ماریو ران واقعا مسخرست.بهترین کار اینه که نینتندو روی پورت نسخه های3ds کار کنه.

مطالب پیشنهادی