ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات و فضای مجازی موافقت نکرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات، فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال مخالفت کردند. در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، تقاضای عده‌ای از نمایندگان برای تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات و ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۸

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات، فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال مخالفت کردند. در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، تقاضای عده‌ای از نمایندگان برای تشکیل کمیسیون ویژه فناوری اطلاعات و فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال در دستور کار خانه ملت قرار گرفت که نمایندگان در نهایت با تشکیل این کمیسیون مخالفت کردند.

گفتنیست بررسی تشکیل این کمیسیون به تقاضای عده‌ی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای ماده ۴۰ آیین نامه داخلی مجلس بود. براساس ماده ۴۰ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، در مسائل مهم و استثنایی که برای کشور پیش می‌آید و در این خصوص تشکیل کمیسیون ویژه اى براى رسیدگی و تهیه گزارش ضرورت پیدا می‌کند، به پیشنهاد حداقل ۱۵ نفر از نمایندگان و تصویب مجلس، این کمیسیون تشکیل می‌شود.

«مجتبی رضاخواه» نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی که جزو گروه خواستار تشکیل این کمیسیون بود، در صحن علنی مجلس گفت: «فراگیری ویروس کرونا باعث ضربه خوردن به بسیاری از مشاغل شد و در همین شرایط عده زیادی توانستند از طریق فضای مجازی امورات خود را بگذرانند و بتوانند امرار معاش کنند.» او با اشاره به تحریم‌ها نیز تاکید کرد که در این شرایط می‌توان با بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال به رشد اقتصادی کشور کمک کرد. به گفته رضا خواه بالاترین مقام حاکمیت نیز در دیدار از طریق ویدئو کنفرانس با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر لزوم مدیریت فضای مجازی و وجود برنامه بر آن تاکید کرده و این مهم نشان از اهمیت موضوع دارد: «درباره‌ی فضای مجازی قانون به اندازه کافی وجود ندارد و نظارت‌ها هم مناسب نیست.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی اذعان داشت که آنها می‌خواهند در کمیسیون جدید مسائلی همچون نظارت بر هرچه سریع‌تر فضای مجازی را دنبال کنند.

در جریان بررسی این طرح «علی خضریان» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکری به پیشنهاد دهندگان این طرح اظهار کرد که در صورت تشکیل این کمیسیون فضای مجازی تنها از بعد اقتصادی مورد بررسی قرار می‌گیرد. خضریان در این باره گفت: «ابعاد فضای مجازی بالاتر از یک مساله اقتصادی است و خود رهبری نیز بارها به این مساله تاکید کرده‌اند که نباید تنها جنبه اقتصادی ماجرا را در نظر گرفت، موضوعات فرهنگی و اجتماعی در اینجا فراموش شده و تاکید ویژه بر مساله اقتصادی موضوع، دیگر مسائل را زیر سایه خود خواهد برد.»

مخالفت خضریان در حالی مطرح شد که در متن پیشنهادی ارائه این کمیسیون نه فقط به مسائل اقتصادی بلکه در صدر وظایف این کمیسیون به مسائل اجتماعی توجه ویژه‌ای شده بود؛ اگرچه مسائل فرهنگی که او در بخشی از سخنان خود از آنها صحبت به میان آورد در فهرست وظایف کمیسیون پیشنهادی مذکور (ویژه فناوری اطلاعات، فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال) کمرنگ نشان داده شده بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Ahmadreza8
    Ahmadreza8 | ۲۷ تیر ۱۳۹۹

    خشک ، مانند درختی در کویر! نمیشه مغز اینارو تغییر داد

  • آریا
    آریا | ۲۵ تیر ۱۳۹۹

    طویله

  • jacob
    jacob | ۲۵ تیر ۱۳۹۹

    از طرفی خوشحالم که موافقت نشد
    اینم یه تشکل میشد مثل بقیه
    و هر روز تز جدید و قانون های محدود کننده تر
    کلا رابطه تعداد مسئولین با بدبختی مردم رابطه‌ایست مستقیم

  • matin Rock
    matin Rock | ۲۵ تیر ۱۳۹۹

    یه اسم میارن طرف مقابل خفه میشه از ترس اینکه نگن مخالف هست با اون اسم وقتی میانگین سنی مسئولین بالا ۵۰ هستش چطور میشه راجب موضاعتی صحبت کرد که درباره درصد بالای جامعه جوان ها هستش درکی ازش ندارن

مطالب پیشنهادی