ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی سامسونگ گلکسی A21s؛ وقتی باتری حرف اول را می‌زند

خانواده پرجمعیت گلکسی A سامسونگ بازه وسیعی را پوشش می‌دهند؛ از گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت مثل گلکسی A01 گرفته تا میان‌رده‌های پریمیومی همچون گلکسی A71 (بررسی دیجیاتو) و گلکسی A80 (بررسی دیجیاتو). همین حالا بیش ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۵

خانواده پرجمعیت گلکسی A سامسونگ بازه وسیعی را پوشش می‌دهند؛ از گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت مثل گلکسی A01 گرفته تا میان‌رده‌های پریمیومی همچون گلکسی A71 (بررسی دیجیاتو) و گلکسی A80 (بررسی دیجیاتو). همین حالا بیش از 10 مدل گلکسی A در بازار وجود دارد و انتخاب بین آنها کار دشواری‌ست. در این مطلب می‌خواهیم یکی از جدیدترین گوشی‌های اقتصادی این خانواده یعنی سامسونگ گلکسی A21s را بررسی کنیم. با دیجیاتو همراه باشید.

سامسونگ گلکسی A21s حدود دو ماه قبل معرفی شد تا با سخت‌افزار قوی‌تر، دوربین بهتر و ظرفیت باتری بیشتر، جانشینی باشد برای گلکسی A20s. البته سامسونگ یک ماه قبل از آن گلکسی A21 را نیز معرفی کرده بود ولی گلکسی A21s زودتر به بازار رسید. به هر حال این گوشی بین گلکسی‌هایی که با A2 شروع می شوند، قوی‌ترین است. همچنین برای اولین بار شاهد چیپست اگزینوس ۸۵۰ در این گوشی هستیم که به نسل جدید چیپست‌های سامسونگ تعلق دارد و با فرایند ۸ نانومتری تولید شده است. ترکیب این چیپست بهینه و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی شارژدهی فوق‌العاده گلکسی A21 را نوید می دهد.

مشخصات فنی سامسونگ گلکسی A21s
  • بدنه پلاستیکی
  • نمایشگر ۶.۵ اینچی PLS TFT
  • رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
  • چیپست اگزینوس ۸۵۰
  • ۴ گیگابایت حافظه رم
  • ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی
  • دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی
  • دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی
  • باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی
  • وزن ۱۹۲ گرم
  • قیمت ۴ الی ۴.۵ میلیون تومان

طراحی و کیفیت ساخت

گلکسی A21s یک گوشی مدرن محسوب می‌شود، چون دو مشخصه اصلی سال ۲۰۲۰ یعنی حفره دوربین سلفی داخل نمایشگر و ماژول دوربین مستطیلی پشت بدنه را دارد. طراحی کلی گوشی کاملاً استاندارد است و تمام اجزا همان جایی هستند که باید باشند: دکمه‌های پاور و ولوم روی لبه سمت راست، درگاه سیم‌کارت روی لبه سمت چپ، میکروفون ثانویه روی لبه بالایی و خروجی اسپیکر، میکروفون اصلی، درگاه USB-C و جک هدفون هم روی لبه پایینی قرار گرفته‌اند. حسگر اثر انگشت و لوگوی سامسونگ هم پنل پشتی را اشغال کرده‌اند.

حاشیه اطراف نمایشگر در مقایسه با نسل قبل تفاوت چندانی نکرده ولی برای این رده قیمتی قابل قبول است. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی حدود ۸۳ درصد اعلام شده درحالی‌که در میان‌رده‌های پریمیوم مانند گلکسی A71 با رقم ۸۷ و در پرچمداران با اعداد بالای ۹۰ مواجه هستیم. حفره دوربین سلفی کمی بزرگ است و هنگام تماشای محتوا کاملاً جلب توجه می‌کند.

با وجود ابعاد نسبتاً بزرگ گوشی، انگشتان دست به راحتی به دکمه پاور و حسگر اثر انگشت می‌رسند، هرچند حسگر اثر انگشت می‌توانست کمی پایین‌تر باشد. سرعت کارکرد این حسگر فوق‌العاده است و در کسری از ثانیه قفل گوشی را باز می‌کند. در مجموع گلکسی A21s با بیش از ۱۶ سانتی‌متر ارتفاع، نزدیک ۹ میلی‌متر ضخامت و ۱۹۲ گرم وزن، گوشی ایده‌آلی از نظر ارگونومی نیست. همچنین وقتی گلکسی A21s را در دست می‌گیرید، کمی برجستگی بین فریم و پنل پشتی احساس می‌کنید که ممکن است اندکی آزاردهنده باشد.

فریم پلاستیکی دستگاه کاملاً محکم و بادوام است و به راحتی خش نمی‌افتد. پنل پشتی اما از پلاستیک براق یا به قول سامسونگ Glasstic ساخته شده و مقاومت زیادی در برابر سطوح زبر و اجسام نوک‌تیز ندارد. این گوشی در چهار رنگ سفید، مشکی، آبی و قرمز تولید می‌شود ولی هر چهار رنگ، نور را به شکل رنگین‌کمان بازتاب می‌دهند. ماژول دوربین اصلی با مساحت حدود ۶ سانتیمتر مربع، تقریبا یک میلی‌متر بیرون‌زدگی دارد ولی تعادل گوشی را روی سطح صاف بر هم نمی‌زند.

همانند تمام میان‌رده‌های اقتصادی، خبری از مقاومت ویژه در برابر آب و گرد و غبار نیست و باید مراقبت ویژه‌ای از آن به عمل بیاورید.

نمایشگر

برخلاف اکثر گوشی های سامسونگ، گلکسی A21s صفحه سوپر امولد ندارد و حتی برخلاف نسل قبل از صفحه IPS نیز بی‌بهره است. سامسونگ در این گوشی از پنل PLS TFT با رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل و تراکم ۲۷۰ پیکسل در هر اینچ استفاده کرده که فاصله زیادی با پرچمداران و حتی میان‌رده‌های پریمیوم دارد. حتی در این رده قیمتی می‌توان گوشی‌های زیادی را با صفحه تمام اچ‌دی پیدا کرد.

کیفیت کلی نمایشگر گلکسی A21s را می‌توان مطلوب ارزیابی کرد. رنگ‌ها با غلظت کم ولی به شکل طبیعی به نمایش در می‌آیند و زاویه دید هم قابل قبول است ولی با تغییر زاویه شاهد کاهش جزئی کنتراست هستیم. حداکثر روشنایی نمایشگر در حالت خودکار به حدود ۵۱۰ نیت می‌رسد که برای استفاده در اکثر شرایط نوری -به‌جز زیر نور مستقیم خورشید- کفایت می‌کند.

در منوی تنظیمات نمایشگر گزینه‌ای برای تغییر وضعیت نمایش رنگ‌ها نداریم اما می‌توانید دارک مود را فعال کنید تا اندروید را در محیط تاریک تجربه نمایید. خوشبختانه نمایشگر گلکسی A21s کنتراست مناسبی دارد و رنگ مشکی را به خوبی نمایش می‌دهد.

یکی از مشکلات نمایشگر این گوشی، سایه‌های اطراف صفحه است که در لبه پایینی و اطراف ناچ کاملاً به چشم می‌آیند. ظاهراً پنل های LCD رده‌پایین با این نوع طراحی کنار نمی‌آیند چون این مسئله را در گوشی‌های هواوی و آنر نیز دیده‌ایم.

نرم‌افزار و رابط کاربری

گلکسی A21 ترکیب نرم‌افزاری کاملاً به‌روزی دارد: اندروید ۱۰ و One UI 2.1 و پچ امنیتی ماه جولای. حتی طی همین دو هفته شاهد عرضه دو آپدیت جزئی برای بهبود کیفیت تماس و کیفیت دوربین هم بودیم که حکایت از توجه ویژه سامسونگ به میان‌رده‌هایش دارد.

سامسونگ در این گوشی از One UI Core استفاده کرده که نسخه کم‌حجم‌تر و ساده‌تری از One UI محسوب می‌شود ولی تفاوت اساسی بین آنها دیده نمی‌شود. در این رابط کاربری امکانات متعدد شخصی‌سازی از جمله تصاویر پس‌زمینه و تم‌های مختلف تعبیه شده ولی اگر هیچ‌کدام باب میل شما نبود، گلکسی استور نیازتان را برآورده خواهد کرد. بخش‌هایی از رابط کاربری گلکسی A21s را در تصاویر زیر می‌بینید.

برای استفاده از گوشی سه راه پیش رو دارید: دکمه‌های ناوبری مجازی، ژست‌های حرکتی مخصوص سامسونگ و ژست‌های حرکتی اندروید ۱۰. گزینه سوم یعنی سوایپ از لبه پایینی به سمت بالا برای رسیدن به صفحه هوم و سوایپ از لبه‌های چپ و راست به داخل برای برگشت به عقب، کمی مدرن‌تر است و پیشنهاد می‌کنیم به استفاده از آن عادت کنید.

از دیگر قابلیت‌های One UI 2.1 می‌توان به بخش‌های Digital Wellbeing و Device Care اشاره کرد. در بخش سلامت دیجیتال می‌توانید مدت زمان استفاده از اپ‌های مختلف را ببینید یا محدودیت‌هایی را برای خودتان تنظیم کنید. Device Care هم مدیریت رم و حافظه داخلی و محافظت در برابر برنامه‌های مخرب را در اختیار شما قرار می‌دهد.

گلکسی A21s برای احراز هویت بیومتریک از دو روش اسکن اثر انگشت و اسکن چهره استفاده می‌کند. اسکنر اثر انگشت سرعت و دقت بسیار بالایی دارد و علاوه بر باز کردن قفل گوشی می‌توانید برای باز کردن منوی تنظیمات سریع یا مرور عکس‌ها هم از آن استفاده کنید. تشخیص چهره با استفاده از دوربین سلفی دقت بالایی ندارد ولی برای شرایط خاص، کار راه‌انداز خواهد بود.

در نهایت مهم‌ترین ویژگی رابط کاربری گلکسی A21s این است که کاملاً بی‌نقص اجرا می‌شود و هیچ‌گونه لگ و تأخیری را هنگام استفاده از گوشی احساس نمی‌کنید.

سخت‌افزار

گلکسی A21s اولین گوشی سامسونگ با چیپست اگزینوس ۸۵۰ محسوب می‌شود. این چیپست با فناوری نوین ۸ نانومتری ساخته شده و ۸ هسته بهینه ۲.۰ گیگاهرتزی را برای پردازش در اختیار دارد. در کنار این چیپست شاهد به‌کارگیری ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی هستیم. البته این گوشی مدل‌هایی با ۳ یا ۶ گیگابایت رم هم دارد ولی به احتمال زیاد مدل ۴/۶۴ با بیشترین استقبال در بازار مواجه خواهد شد.

برای بررسی توان سخت‌افزاری گوشی ابتدا سراغ اپلیکیشن‌های اصلی بنچمارک یعنی آنتوتو، گیک‌بنچ 5 و پی‌سی‌مارک رفتیم که نتایج به‌دست آمده را در ادامه می‌بینید.

این نتایج نشان می‌دهند با یک گوشی کاملاً اقتصادی طرف هستیم که برای تجربه پایه اندروید و استفاده روزمره ساخته شده است. در این رده قیمتی گوشی‌هایی مثل ردمی نوت ۹ (بررسی دیجیاتو) و هواوی Y7p (بررسی دیجیاتو) را هم داریم که به ترتیب با چیپست مدیاتک هلیو G85 و کرین 710F قوی‌تر از اگزینوس ۸۵۰ عمل می‌کنند و در تست آنتوتو امتیازهای ۲۰۰ هزار و ۱۶۰ هزار را به دست می‌آورند.

برای تست کارآیی پردازشگر گرافیکی Mali-G52 از اپلیکیشن 3DMark استفاده کردیم که نتایج به دست آمده را در زیر می‌بینید.

عملکرد پردازشگر گرافیکی گلکسی A21s امیدوارکننده‌تر از پردازشگر اصلی است ولی همچنان پایین‌تر از ردمی نوت ۹ و هواوی Y7p قرار می‌گیرد. برای مقایسه، این دو گوشی در تست اسلینگ‌شات اکستریم آنلیمیتد به ترتیب ۱۳۹۱ و ۱۱۴۳ امتیاز به‌دست آورده‌اند.

از این آمار و ارقام که بگذریم، عملکرد کلی گلکسی A21s به عنوان یک گوشی میان‌رده اقتصادی قابل قبول است. اندروید و رابط کاربری کاملاً روان اجرا می‌شوند، اجرای اپ‌ها معمولاً بیش از حد عادی طول نمی‌کشد و بازی‌هایی مثل سونیک دش را هم می‌توانید به‌راحتی بازی کنید. حتی بازی‌های سنگین مثل آسفالت ۹ و کال آو دوتی موبایل هم روی این گوشی اجرا می‌شوند ولی باید تنظیمات گرافیکی آنها را پایین بیاورید.

یکی از مسائلی که هنگام بازی کردن بیشتر به چشم می‌آید، دقت نه‌چندان خوب پنل تاچ گوشی است. به عنوان مثال هنگام بازی سونیک دش نمی‌توانید با سرعت کافی سوایپ کنید، یا نشانه‌گیری در کال آو دوتی موبایل به سختی انجام می‌شود.

از دیگر امکانات سخت‌افزاری گلکسی A21s می‌توان به پشتیبانی از دو سیم‌کارت به همراه درگاه اختصاصی کارت حافظه، وای فای ac و بلوتوث 5 اشاره کرد. حافظه داخلی گوشی از نوع eMMC 5.1 سرعت مناسبی دارد. در تست‌های ما سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی این حافظه به‌ترتیب به ۳۱۱ و ۲۱۱ مگابایت بر ثانیه رسید که برای یک گوشی اقتصادی قابل قبول است.

تنها اسپیکر گلکسی A21s که روی لبه پایینی قرار گرفته از نظر حجم صدا و کیفیت در سطح متوسط قرار می‌گیرد. صداها بیشتر فرکانس میانی را پوشش می‌دهند و اگر ولوم را خیلی زیاد کنید، اعوجاج محسوسی در صدا به وجود می‌آید. هدفون موجود داخل جعبه گوشی هم فقط کار راه‌انداز است و نیاز دوست‌داران موسیقی را برآورده نمی‌کند.

دوربین

گلکسی A21s مانند اکثر گوشی‌های سال ۲۰۲۰ دوربین چهارگانه با ماژول مستطیلی بزرگ دارد که باز هم مثل اکثر گوشی‌ها فقط می‌توانید روی یکی از آنها حساب کنید و بقیه شاید در شرایط خاص به‌کار بیایند. مشخصات دوربین‌های اصلی و سلفی این گوشی را در ادامه می‌بینید.

  • دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۲ اینچی، ضریب اف ۲.۰، فوکوس خودکار PDAF
  • دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۴.۰ اینچی، ضریب اف ۲.۲
  • دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
  • دوربین عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
  • دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی، سنسور ۱/۳.۱ اینچی، ضریب اف ۲.۲

رابط کاربری دوربین بسیار آشناست و به‌سادگی می‌توانید از آن استفاده کنید. سه حالت اصلی و پرکاربرد یعنی عکاسی، فیلم‌برداری و لایو فوکوس در نوار پایین دیده می‌شوند و گزینه‌هایی مانند فلاش و تایمر و آیکن دسترسی به منوی تنظیمات دوربین هم در نوار بالا قرار گرفته‌اند. دیگر گزینه‌ها به قسمت more رفته‌اند که چندان متنوع نیستند: عکاسی حرفه‌ای (پرو)، پانوراما، ماکرو و حالت ویژه عکاسی از غذا که هیچ‌وقت کاربردش را نفهمیدیم. حالت حرفه‌ای یا پرو هم چندان پیشرفته نیست و فقط امکان تنظیم حساسیت، توازن سفیدی و جبران نور را در اختیار شما می‌گذارد. در صورت نیاز می‌توانید هرکدام از این گزینه‌ها را به نوار اصلی اضافه کنید.

دوربین اصلی گلکسی A21s سنسور ۴۸ مگاپیکسلی دارد ولی به‌شکل پیش‌فرض عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی می‌گیرد. از نوار بالای اپ دوربین می‌توانید رزولوشن کامل را انتخاب کنید اما طبق تجربه ما همان ۱۲ مگاپیکسلی بهتر است چون بازه دینامیکی بهتری دارد و عکس یک‌دست‌تری تحویل شما می‌دهد. به تصویر زیر دقت کنید.

image

کیفیت تصاویر دوربین اصلی این گوشی کاملاً راضی‌کننده است. این دوربین در نور کافی تصاویری با جزئیات کافی، کنتراست خوب و غلظت رنگ بالا تولید می‌کند که بدون هیچ‌گونه ویرایشی قابل اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی هستند. البته اگر کراپ ۱۰۰٪ را موشکافی کنید می‌بینید بخشی از جزئیات در سایه‌ها از دست رفته و مقداری خطای رنگی هم در لبه‌ها دیده می‌شود ولی این مسائل در سایز معمول به چشم نمی‌آیند.

حالت HDR هم تفاوت فاحشی در عکس ایجاد می‌کند و خوشبختانه سامسونگ به‌شکل پیش‌فرض آن را فعال کرده است. تصویر زیر عملکرد دوربین در دو حالت روشن یا خاموش بودن Auto HDR را نشان می‌دهد.

image

در ادامه چند تصویر ثبت شده با دوربین اصلی گلکسی A21s را می‌بینید.

با کاهش نور، کیفیت کلی تصاویر هم پایین می‌آید و دیگر خبری از رنگ‌های زنده و کنتراست بالا نیست. رنگ‌ها کمی به سردی می‌زنند مگر این‌که منبع نوری با رنگ گرم در قاب تصویر داشته باشید. با تاریک شدن هوا ردپای نویز هم در تصاویر دیده می‌شود. این گوشی نایت‌مود هم ندارد تا برای عکاسی شبانه به کمک‌تان بیاید. با این حال تصاویر گلکسی A21s به‌عنوان یک گوشی میان‌رده اقتصادی کاملاً قابل قبول است.

قطعاً شما هم مثل ما از دوربین اولتراواید انتظار زیادی ندارید، آن هم در یک گوشی اقتصادی. با این حال اگر در نور کافی نیاز به ثبت منظره‌ای عریض‌تر از حالت عادی دارید این دوربین نیاز شما را برآورده خواهد کرد. کیفیت عکس‌ها در نور کافی مناسب است و تا دقایقی پس از غروب هم به‌کمک نورهای محیطی می‌توانید از این دوربین استفاده کنید. عکاسی شبانه اما از حوزه عملیاتی‌اش خارج است.

دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی تنها ابزاری برای افزایش تعداد دوربین‌هاست و کار زیادی از دستش بر نمی‌آید. با این حال اگر به عکاسی ماکرو با رزولوشن پایین و صرفاً در شرایط نوری ایده‌آل علاقه دارید می‌توانید از این دوربین استفاده کنید.

کیفیت عکس‌های دوربین سلفی گلکسی A21s هم تا حد زیادی به نور محیط بستگی دارد. اگر همه شرایط مهیا باشد چهره شما هم به‌خوبی و با جزئیات بالا ثبت می‌شود. حالت پرتره هم قابل قبول است هرچند معمولاً بخشی از گوش‌ها و موی سر را از دست می‌دهید، ضمن اینکه هوش مصنوعی از تشخیص چهره با ماسک عاجز است. خوشبختانه در این گوشی با فعال کردن حالت پرتره، جزئیات پس‌زمینه از دست نمی‌رود. در محیط تاریک اما سعی کنید رو به منبع نوری هرچند ضعیف بایستید تا چهره‌تان در عکس قابل تشخیص باشد.

مجموعه دوربین‌های گلکسی A21s به‌عنوان یک میان‌رده اقتصادی کاملاً قابل قبول است و نیازهای شما را برآورده می‌کند.

باتری و شارژ

گلکسی A21s باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد. با توجه به ظرفیت بالای باتری و مصرف انرژی پایین سخت‌افزار دستگاه، انتظار شارژدهی بسیار خوبی را از این گوشی داشتیم ولی میان‌رده جدید سامسونگ حتی فراتر از انتظار ما عمل کرد و یکی از بهترین نتایج را به‌دست آورد. این گوشی با روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر و وای فای روشن توانست ۱۶ ساعت زیر تست سنگین پی‌سی‌مارک دوام بیاورد. یعنی حتی اگر استفاده سنگینی از گوشی داشته باشید، می‌توانید تا دو روز روی شارژدهی گلکسی A21s حساب کنید.

سرعت شارژ گلکسی A21s هم کاملاً راضی‌کننده است. این گوشی با فست شارژر ۱۵ واتی همراهش طی ۰.۵ ساعت تا ۳۰ درصد، طی یک ساعت تا ۶۰ درصد و طی ۱.۵ ساعت تا ۸۳ درصد شارژ می‌شود و شارژ کاملش هم به حدود ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

جمع‌بندی

گلکسی A21s را می‌توان یک میان‌رده اقتصادی کامل نامید. در این بخش از بازار، کاربران معمولاً دنبال یک گوشی زیبا هستند که اندروید و برنامه‌های عمومی را به‌شکل روان اجرا کند و شارژدهی خوبی داشته باشد. شارژدهی گلکسی A21s فوق‌العاده است و در کنار ویژگی‌های فوق، در حوزه عکاسی هم دستی بر آتش دارد. با این حال رقابت در این رده قیمتی بسیار شدید است و سامسونگ راه سختی برای فروش این گوشی در پیش خواهد داشت، مگر این‌که خیل عظیم دوست‌داران این شرکت محبوب کره‌ای به کمک‌اش بیایند.

در مجموع اگر می‌خواهید سامسونگ بخرید، گلکسی A21s یکی از بهترین انتخاب‌های شما در بازه قیمتی ۴ الی ۴.۵ میلیون تومان خواهد بود. در غیر این صورت می‌توانید میان‌رده‌های چینی و به‌خصوص شیائومی را مد نظر قرار دهید که اغلب مشخصات بهتری دارند. لازم است از «داریا همراه» وارد کننده رسمی محصولات سامسونگ در ایران تشکر کنیم که این گوشی را برای بررسی در اختیار ما قرار دادند.

سوالات رایج درباره گوشی A21s

قیمت گوشی گلکسی A21s در بازار چقدر است؟

گوشی گلکسی A21s در بازار ایران با قیمتی بین 4 تا 5 میلیون تومان به فروش می رسد.

مشخصات سخت افزاری گوشی گلکسی A21s چیست؟

گوشی گلکسی A21s با چیپست اگزینوس ۸۵۰ ، 4/6 گیگ رم و حافظه داخلی 64 گیگ به بازار عرضه شده است.

مشخصات ظاهری این گوشی چیست؟

طراحی این موبایل ساده و درجه استاندارد بین تمام گوشی های موجود را دریافت میکند. فریم اطراف گوشی و قاب پشتی آن از جنس پلاستیک است. این گوشی در چهار رنگ سفید، مشکی، آبی و قرمز تولید شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • bioxel
    bioxel | ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

    به نظر من گوشی خوبیه .

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی