ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

افزایش ۲۰۰ درصدی استفاده از اپ‌های موبایل در دوران شیوع کرونا

بر اساس آمار جدیدی که از سوی «App Annie» منتشر شده، شیوع ویروس کرونا نحوه استفاده ما از گوشی‌های هوشمند را تغییر داده و میزان استفاده از اپ‌های موبایل رشد چشمگیری داشته است. کاربران در ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۰

بر اساس آمار جدیدی که از سوی «App Annie» منتشر شده، شیوع ویروس کرونا نحوه استفاده ما از گوشی‌های هوشمند را تغییر داده و میزان استفاده از اپ‌های موبایل رشد چشمگیری داشته است.

کاربران در نیمه اول سال ۲۰۲۰ به میزان ۱.۶ تریلیون ساعت از گوشی‌های هوشمند خود استفاده کرده‌اند که در این میان میزان استفاده از اپ‌های تجاری رشد ۲۲۰ درصدی را تجربه کرده است. در همین بازه زمانی کاربران در سراسر جهان بیش از ۵۰ میلیارد دلار خرج برنامه‌های موبایل کرده‌اند که در مقایسه با نیمه دوم ۲۰۱۹ افزایش ۱۰ درصدی داشته است.

اپ‌های موبایل

به علت دورکاری بسیاری از افراد در سراسر جهان، میزان فروش و همچنین استفاده از لپ‌تاپ‌ها افزایش پیدا کرده؛ با این حال موبایل‌ها تبدیل به ابزار اصلی برای کار و همچنین بازی شده‌اند. به گزارش App Annie، از میان ۵ اپ برتر تجاری، ۴ مورد آن مربوط به همکاری و همچنین کنفرانس ویدیویی می‌شود:

  1. زوم
  2. مایکروسافت تیمز
  3. گوگل میت
  4. لینکدین
  5. سیسکو WebEX

در حالی اپ‌های تجاری رشد ۲۲۰ درصدی استفاده در نیمه اول ۲۰۲۰ نسبت به نیمه دوم ۲۰۱۹ را تجربه کرده‌اند که میزان استفاده از آن‌ها در هند افزایش ۴۵۰ درصدی داشته است. علاوه بر این برنامه‌ها، اپ‌های مالی شخصی نیز محبوبتر از گذشته شده‌اند. اپلیکیشن‌های «Cash App»، «ونمو»، «Zelle» و «پی پل» با افزایش استفاده روبه‌رو شده‌اند و کاربران به سراغ پرداخت‌های بدون تماس رفته‌اند.

اپ‌های موبایل

میزان استفاده از اپ‌های آموزشی نیز رشد بالایی داشته است. در این بازه زمانی میزان دانلود برنامه‌های «Telehealth» و «Fitness Coach» با افزایش چشمگیری روبه‌رو شده‌اند. تبلیغ‌دهندگان نیز در این میان از محبوبیت برنامه‌های موبایل استفاده کرده‌اند و این تبلیغات ۲۰۵ درصد رشد داشته‌اند. تبلیغات موبایل ۵۴ درصد از تمام فرمت‌های تبلیغات را در نیمه اول سال تشکیل داده‌اند.

برخی دیگر از نکات قابل توجه گزارش اخیر به شرح زیر هستند:

  • در ماه آوریل میانگین استفاده روزانه از گوشی‌های هوشمند به ۴.۳ ساعت رسیده است.
  • کاربران در این بازه زمانی از چندین برنامه برای گذر زمان استفاده کرده‌اند. برای مثال کاربران نتفلیکس، استفاده بالایی از برنامه‌هایی مانند اسنپ‌چت و تیک تاک داشته‌اند.

با توجه به تداوم شیوع ویروس کرونا و همچنین شروع موج دوم آن در برخی کشورها و احتمال بازگشت محدودیت‌ها، انتظار می‌رود در نیمه دوم سال نیز با افزایش استفاده از اپ‌های موبایل روبه‌رو شویم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی