ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

محقق روس برای آزمایش مصونیت در برابر کرونا عمدا خود را بیمار کرد

یک پزشک روس برای آگاهی از مصونیت در برابر کرونا برای دومین مرتبه خود را به ویروس مبتلا کرد. «Alexander Chepurnov»، پزشک ۶۹ ساله اهل سیبری که اولین بار ماه فوریه به ویروس کرونا مبتلا ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

یک پزشک روس برای آگاهی از مصونیت در برابر کرونا برای دومین مرتبه خود را به ویروس مبتلا کرد.

«Alexander Chepurnov»، پزشک ۶۹ ساله اهل سیبری که اولین بار ماه فوریه به ویروس کرونا مبتلا شده بود، برای آزمایش ایمنی بدنش برای دومین مرتبه خود را مبتلا کرد. او و تیمش در موسسه پزشکی «نووسیبیرسک» (Novosibirsk) رفتار، قدرت و مدت زمان باقی ماندن آنتی بادی‌ها در بدن را مطالعه کرده‌اند.

آن‌ها دریافتند که سلول‌های مبارزه کننده با بیماری کووید-۱۹ پس از مدت کوتاهی به سرعت کاهش پیدا کرده‌اند. Chepurnov می‌گوید: «پس از سه ماه از بیمار شدنم، آنتی بادی‌ها دیگر وجود نداشتند.» او سپس به منظور آزمایش احتمال ابتلای دوباره به کووید-۱۹ بدون داشتن ماسک خود را در معرض بیماران مبتلا به کرونا قرار داد.

پزشک یاد شده می‌گوید: «سپرهای دفاعی بدن من دقیقاً شش ماه پس از بیمار شدن برای اولین بار فروریختند. اولین نشانه گلو درد بود.» او که مرتبه اول بدون رفتن به بیمارستان و با استراحت در خانه بهبود یافته، می‌گوید بیماری دوم بسیار وخیم‌تر بوده به طوری که او مجبور شده به بیمارستان برود.

Chepurnov افزود: «برای پنج روز دمای بدنم بالای ۳۹ درجه سانتی گراد بود. من حس بویایی را به طور کامل از دست داده بودم و حس چشایی من نیز تغییر کرده بود. روز ششم مورد خاصی در سی‌تی اسکن سینه مشاهده نشد اما مشاهده اشعه ایکس سه روز پس از سی‌تی اسکن نشان داد که هر دو ریه‌هایم دچار پنومونی شده‌اند.»

Chepurnov می‌گوید نتیجه این تحقیق نشان می‌دهد که بشر به احتمال زیاد نمی‌تواند در برابر ویروس کرونا به ایمنی جمعی (Herd Immunity) دست پیدا کند. وی افزود ناپدید شدن آنتی‌بادی‌ها پس از مدتی مانع از دستیابی به ایمنی جمعی می‌شود. به عقیده او تزریق یک مرتبه‌ای واکسن کرونا برای ایمنی کافی نخواهد بود و مردم احتمالاً باید به شکل دوره‌ای واکسن بزنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • seyed amin hoseiny
    seyed amin hoseiny | ۱۰ آبان ۱۳۹۹

    هر سال یعنی مشابه آنفلوآنزا تا ابد درگیر بازگشت مرضیم؟ این چه مصیبتی بود سرمون اومد

  • yosof
    yosof | ۱۰ آبان ۱۳۹۹

    کار این پزشک ارزشمنده. اما اگه سیستم پزشکی در ادعای خودش که سلامت انسانه، صداقت داره، یه سر به چین بزنه که چطور اونها تونستن با استفاده از طب سنتی براحتی از شیوع ویروس پیشگیری کنن. و نیز موارد مبتلا شده رو درمان کنن
    اطرافیان خودم کسانی رو میشناسم که روشهای طب سنتی رو اجرا می کنن و نه دستکش و نه ماسک میزنن، حتی بعضیهاشون درمانگر هستن و مستقیما و از نزدیک با کروناییها در ارتباط هستن اما تا حالا ویروس وارد بدنشون نشد، چه برسه بخواد به مرحله درمان برسن

    حالا یه عده بیان جنجال کنن که دروغ میگی و...
    شما بیایید اینجا نمونه های عینی رو نشونتون بدم باهاشون مصاحبه کنید خودتون ببینید که راست میگم یا نه. البته خودم چون علمشو ندارم، ماسک و دستکش رو رعایت میکنم.

    • elias
      elias | ۱۱ آبان ۱۳۹۹

      این طب سنتی زمان جنگ جهانی اول که این همه بیماری های واگیر دار باعث کشته شدن ایرانی ها شد ، کجا بوده؟
      این چرتو پرتا رو برای خودتون نگه دارید خواهشن.

    • داش غلام
      داش غلام | ۱۱ آبان ۱۳۹۹

      خدا را شکر ادعا بدون مدرک تو کشورمان رایج هست.

مطالب پیشنهادی