هر فرد مبتلا به کرونا نیمی از اعضای خانواده را طی چند روز بیمار میکند
مطالعات جدید «CDC» آمریکا نشان میدهد افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدهاند، میتوانند تقریبا نیمی از اعضای خانواده خود را به این ویروس همه گیر آلوده کنند. افراد بزرگسال بیشتر از کودکان در انتشار ...
مطالعات جدید «CDC» آمریکا نشان میدهد افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدهاند، میتوانند تقریبا نیمی از اعضای خانواده خود را به این ویروس همه گیر آلوده کنند. افراد بزرگسال بیشتر از کودکان در انتشار بیماری نقش دارند. معمولا طی هفت روز پس از تشخیص بیماری اولین عضو خانواده، بقیه اعضا نشانههایی از بیماری را از خود نشان میدهند.
«مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده» موسوم به «CDC» در مورد وضعیت انتقال بیماری کرونا در خانوادهها بررسیهایی را انجام داده است. تحقیقات قبلی نشان میداد که بزرگسالان در انتشار ویروس کرونا نقش موثرتری نسبت به کودکان دارند.
مرکز CDC از فروردینماه امسال به بررسی وضعیت انتقال بیماری کرونا در خانواده پرداخته و به نتایج جالبی نیز دست پیدا کرده است. در مطالعه انجام شده اخیر، به بیماران و اعضای خانواده آنها از راه دور آموزشهایی داده شد تا بتوانند علایم بیماری را در خود و خانوادهشان شناسایی کرده و حتی بتوانند از بینی و بزاق دهان بیمار و نزدیکان وی در منزل طی 14 روز نمونه برداری کنند.
با بررسی تستهای انجام شده روی 191 نفر از اعضای خانواده 101 بیمار مبتلا به ویروس کرونا، مشخص شد که روز اول هیچ کدام از اعضای خانواده علائمی از بیماری کرونا نداشتند.
در ادامه وضعیت تغییر کرد و پاسخ تست کرونا 102 نفر از مجموع 191 نفر اعضای خانواده در تماس با بیمار مبتلا به کرونا، مثبت شده است و میزان عفونت ثانویه آنها 53 درصد بوده است.
میزان عفونت ثانویه برای بیماران بالای 18 سال، 57 درصد و برای بیماران زیر 18 سال در حدود 43 درصد گزارش شد. در کل تعداد کودکان در مقایسه با بزرگسالان بسیار کمتر بود. 20 کودک و 82 بزرگسال از اعضای خانواده به کرونا مبتلا شده بودند.
از نظر وضعیت حضور بیمار در خانه نیز همه موارد مورد بررسی قرار گرفت. به صورت میانگین، در اکثر خانوادهها، هر کسی اتاق جداگانهای برای خودش داشت. 69 درصد بیماران گزارش کرده بودند که روز قبل تست کرونا، چهار ساعت یا بیشتر را در یک اتاق با یک یا چند نفر از اعضای خانواده سپری کرده بودند و 40 درصد نیز روز بعد از شروع بیماری با اعضای خانواده در یک اتاق بودهاند.
محققان معتقدند با قرنطینه کردن فرد مبتلا به بیماری و حتی جدا کردن سرویس بهداشتی وی از بقیه اعضا، استفاده از ماسک و رعایت مسایل بهداشتی میتوان از ابتلای سایر اعضای خانواده جلوگیری کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
1 ساله رعایت میکنم صبح و شب همش الکل الکل. خونرو بشور، ماشینو بشور، اتاق کارو بشور. ضدعفونی 24 ساعته. آخرشم بابای ما مریض شد ازش گرفتیم. یعنی *خمی تری حس دنیارو دارم