ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

استرالیا به کمک تسلا یکی از بزرگ‌ترین باتری‌های جهان را می‌سازد

یک شرکت فرانسوی در همکاری با تسلا در حال ساخت یکی از بزرگ‌ترین باتری‌های جهان در ایالت ویکتوریا در استرالیا است. یکی از چالش‌هایی که کشورها برای جایگزینی سوخت‌های فسیلی با سوخت‌های پاک‌تر با آن ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۵

یک شرکت فرانسوی در همکاری با تسلا در حال ساخت یکی از بزرگ‌ترین باتری‌های جهان در ایالت ویکتوریا در استرالیا است.

یکی از چالش‌هایی که کشورها برای جایگزینی سوخت‌های فسیلی با سوخت‌های پاک‌تر با آن مواجه هستند، چگونگی ذخیره‌سازی انرژی است. ایالت ویکتوریا در استرالیا در حال حاضر با سوزاندن زغال سنگ در نیروگاه‌ها انرژی الکتریکی تولید می‌کند.

این ایالت می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰ دستکم ۵۰ درصد از برق مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تولید کند و برای دستیابی به چنین هدفی باید روشی برای ذخیره‌سازی انرژی تولید شده توسط پنل‌های خورشیدی، باد و دیگر منابع تجدیدپذیر پیدا کند.

مخزن ذخیره برق هورنزدیل

ایالت ویکتوریا به منظور ذخیره‌سازی انرژی‌های ناشی از منابع تجدیدپذیر در حال ساخت یکی از بزرگ‌ترین باتری‌های جهان است. این باتری که Victorian Big Battery Megapack نام دارد، ابعادی برابر با یک زمین فوتبال خواهد داشت و ظرفیت ذخیره‌سازی ۴۵۰ مگاوات ساعت برق و خروجی حداکثر ۳۰۰ مگاوات را دارد که دو برابر بیشتر از مخزن ذخیره برق هورنزدیل (Hornsdale) در جنوب استرالیا است.

شرکت فرانسوی Neoen در همکاری با تسلا که یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه باتری خودروهای برقی به شمار می‌رود، این تشکیلات عظیم ذخیره‌سازی انرژی را در استرالیا می‌سازند. این باتری در صورت ناپایداری شبکه برق محلی به خاطر فشار زیاد، به طور خودکار به عنوان پشتیبان وارد عمل خواهد شد که از قطع برق جلوگیری می‌کند.

یکی از مشکلاتی که استرالیایی‌ها به خاطر تغییر اقلیم با آن مواجه هستند تابستان‌های بسیار گرم است. این مشکل سبب وارد شدن فشار مضاعف بر ژنراتورهای حرارتی می‌شود که خود مسبب ناپایداری در شبکه برق هستند. این باتری غول پیکر می‌تواند حین ناپایداری شبکه برق محلی وارد عمل شده و نیازهای ساکنین منطقه را رفع کند.

باتری مورد بحث تا پایان سال ۲۰۲۱ آماده بهره‌برداری خواهد بود و مقامات ویکتوریا از آن به عنوان گامی بزرگ برای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و حرکت به سمت آینده‌ای پاک‌تر یاد کرده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی