ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رونمایی از نمونه اولیه هواپیمای عمودپرواز الکتریکی با برد ۸۰۰ کیلومتر

کمپانی استرالیایی «AMSL Aero» از یک هواپیمای عمودپرواز الکتریکی (eVTOL) جدید رونمایی کرده که در مرحله پیش از پرواز قرار دارد. این محصول به نام «Vertiia» می‌تواند به وسیله هیدروژن حداکثر ۸۰۰ کیلومتر پرواز کند ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰

کمپانی استرالیایی «AMSL Aero» از یک هواپیمای عمودپرواز الکتریکی (eVTOL) جدید رونمایی کرده که در مرحله پیش از پرواز قرار دارد. این محصول به نام «Vertiia» می‌تواند به وسیله هیدروژن حداکثر ۸۰۰ کیلومتر پرواز کند و به عنوان یک آمبولانس هوایی کار خود را آغاز خواهد کرد.

این هواپیمای عمودپرواز الکتریکی با همکاری دانشگاه «سیدنی» و شرکت فعال در زمینه فناوری‌های خودران و سنسور «Mission Systems» توسعه پیدا کرده است. این هواپیما از ۸ موتور بهره می‌برد که ۴ مورد آن در باله‌ای در بالای آن قرار گرفته و ۴ مورد دیگر در اطراف کابین به چشم می‌خورند.

زاویه این پروانه‌ها برای بلند شدن و فرود عمودی تغییر می‌کند و می‌توان به صورت افقی با آن پرواز کرد. استفاده از ۸ موتور باعث می‌شود در صورت بروز خرابی، سرنشینان با مشکلات کمتری مواجه شوند.

بال‌های کوچک به بخش پشتی پروانه‌ها متصل می‌شوند که زاویه آن‌ها نیز با پروانه‌ها تغییر می‌کند تا جریان هوا مسدود نشود. زمانی که هواپیما به سرعت مشخصی دست پیدا کند، این بال‌ها باعث افزایش بهره‌وری پرواز می‌شوند.

طبق اعلام AMSL، این هواپیما می‌تواند به سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند و در هنگام آزمایش دارای خلبان خواهد بود. با این وجود، این محصول به توانایی‌های پرواز خودران مجهز می‌شود و زمانی که قانونی شوند، قابل استفاده خواهند بود.

این کمپانی استرالیایی مدعی ساخت بهینه‌ترین هواپیمای پرواز عمود برقی جهان شده است. شاید دلیل چنین موضوعی استفاده از معماری فیبر کربن و کابین دو یا سه سرنشینه باشد.

برد پرواز این هواپیما با توجه به نحوه ذخیره‌سازی انرژی متفاوت است. نسخه مجهز به باتری بردی نزدیک به ۲۵۰ کیلومتر دارد و شارژ آن طول می‌کشد. مدل مجهز به پیشرانه هیدروژنی می‌تواند تا ۸۰۰ کیلومتر پرواز کند. در این نسخه می‌توان به سرعت انرژی موردنیاز آن را تامین کرد. در حال حاضر مدل دوم عملکرد خود را ثابت نکرده، اما در آینده وارد این بخش از بازار خواهد شد.

AMSL Aero قرارداد همکاری با شرکت پزشکی هوایی «CareFlight» امضا کرده که از eVTOL این کمپانی به عنوان آمبولانس هوایی استفاده می‌کند. این هواپیما در سال ۲۰۲۳ به عنوان آمبولانس هوایی شروع به فعالیت خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی