چالش تسلا برای تامین باتری های مورد نیاز خود از LG
تسلا برای تامین باتری مورد نیاز مدلهای تولیدی خود با چند شرکت همکاری میکند که LG Chem یکی از آنهاست. این شرکت کرهای اخیرا اعلام کرده سال آینده ظرفیت تولید سلول باتری در کارخانه چین ...
تسلا برای تامین باتری مورد نیاز مدلهای تولیدی خود با چند شرکت همکاری میکند که LG Chem یکی از آنهاست. این شرکت کرهای اخیرا اعلام کرده سال آینده ظرفیت تولید سلول باتری در کارخانه چین را به اندازه دو برابر افزایش خواهد داد.
تصمیم LG Chem با افزایش تیراژ تولید محصولات مختلف تسلا ارتباط مستقیمی دارد. به گزارش رویترز این شرکت باتریهای ساخته شده در چین و کره جنوبی را به کارخانههای تسلا واقع در آلمان و ایالات متحده آمریکا ارسال خواهد کرد.
پیش از افزایش ظرفیت تولید سلول باتری در کارخانه چین، LG Chem اوایل امسال نیز خطوط تولید جدیدی را به کارخانه خود در کره جنوبی اضافه کرده بود تا بتواند میزان تقاضای صعودی کارخانه فریمونت کالیفرنیا را مدیریت کند.
یک منبع مطلع به رویترز اعلام کرده «تسلا به اندازه کافی سلول باتری در اختیار ندارد، به همین خاطر LG Chem میخواهد خروجی کارخانه چین را دو برابر کند.» یکی از سخنگوهای LG Chem نیز بدون نام بردن از تسلا گفته:
«ما در پاسخ به رشد تقاضا از سوی خودروسازان، در حال افزایش ظرفیت تولید سلول باتری هستیم، اما نمیتوانیم به مشتری خاصی اشاره کنیم.»
هفته قبل مشخص شد که LG Chem سال آینده 500 میلیون دلار سرمایهگذاری خواهد کرد تا میزان تولید سالانه سلول باتری سیلندری 21700 در کارخانه نانجینگ افزایش پیدا کند. این امر تعداد خطوط تولید را از 8 به 17 واحد خواهد رساند.
در حال حاضر LG Chem سلول باتری به کار رفته در تسلا مدل 3 ساخت گیگافکتوری شانگهای را تامین میکند. هر دستگاه از این سدان برقی به 4,416 سلول باتری نیاز دارد و هر خط تولید میتواند ماهانه 7 میلیون سلول تولید کند. با فعالیت 17 خط تولید، LG Chem قادر خواهد بود سالانه سلول مورد نیاز 323 هزار خودرو را در اختیار تسلا بگذارد. این شرکت کرهای تنها تامینکننده باتری مدل Y تولیدی گیگافکتوری شانگهای خواهد بود، همچنین وظیفه تامین باتری سری اول از محصولات تولیدی گیگافکتوری برلین به این شرکت سپرده شده است.
در مجموع به نظر می رسد که جهش رشد تولید خودروهای برقی ظرف چند سال آینده به چالشی تمام عیار برای شرکت های معدنی و کمپانی های فعال در صنعت باتری سازی منجر شود، چرا که براساس برآورد ها، منابع معدنی کافی برای تامین نیاز تمام خودروسازان جهان وجود ندارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شاید بشه با نیروگاه های بادی و خورشیدی، روش های نوین گداخت هیدروژن (توکامک) یا رآکتورهای اتمی پاکتر مشکل کربن را حل کرد اما مشکل منابع بسیار محدود فلزات خاص مورد نیاز باتری ک دارن ب شدت غارت میشن و جایگزین هم ندارن و درصد بسیاریش قابل بازیافت نیست خیلی ترسناک تره
خدا بیامرزه اموات شما رو و سلامت کنه بازماندگانتون رو! منم یه همچین حرفی خواستم بزنم، ملت افتادن به جونم دیسلایکم کردن! ? میگم باید بیشتر روش فکر بشه و الکی شعار ندن. اشتباه میگم!؟
میگم فرهنگ ماشین تک سرنشین و چند ماشین برای یه خانواده کوچیک، الگوی مصرف، منابع تولید برق و همه و همه باید اصلاح بشن و تنها ماشین کافی نیست.
کمی تحقیق کنید... میزان گاز گلخانهای که طی ساخت باطری تولید میشه، خیلی خیلی بیشتر از این میزان موقع ساخت موتور احتراق داخلیه! تازه محدودیت منابع هم به کنار! سیاستمداران محترم، دارن بازیگری میکنن و ملت رو با شعار (کربندیاکسید صفر) یا (ماشین سبز) گول میزنن؛ در حالی که باید کلی مطالعه و تکنولوژی بیاد روی کار تا این میزان از نیازها رو برطرف کنه!
ماشین احتراق داخلی، با تبدیل شدن به ماشین الکتریکی مشکل رو حل نمیکنه! باید یه فکری هم به حال صرف - ماشین- کرد (ظرفیت، عرضهوتقاضا، تولید، بهرهوری و...) بماند که باید منابع تولید برق هم بهبود پیدا کنن؛ الان خیلی از کشورا کمتر از نیاز مصرفیشون برق تولید میکنن! این رو هم اضافه کنیم که حتی یه قسمت از همین میزان رو هم سوختای فسیلی تامین میکنن (سوخت نفت و گاز و یا به طور غیر مستقیم)
مخلص کلام... خودروی الکتریکی، خیلی خیلی به ما نزدیکه! شاید یکی-دو دهه فاصله داره فقط! اما تکنولوژی کامل، بهرهوری بیشتر، زیرساختها، ایستگاههای شارژ، همهگیری و... دهههای متمادی با ما فاصله دارن؛ شاید نزدیک یه قرن!
شاید تولید باطری گاز گلخانه ای بیشتری رو وارد جو کنه ولی در عوض بازده ماشین های الکتریکی خیلی بیشتر از احتراقی هست . در نتیجه در عمر ۱۵ ساله یک حودرو ماشین های برقی گاز گلخانه ای کمتری وارد جو میکنن. دوم اینکه استفاده از ماشین های برقی این امکان رو میده کا ما بتونیم در آینده در حمل و نقل از انرژی خورشیدی استفاده کنیم
شما فقط یکی از کامنتای من رو خوندین؛ اگه کامل میخوندین، منم همین حرفای شما رو زدم. من میگم ماشین باید برقی بشه، و این اتفاق داره میفته. ولی تا مرحلهای که بشه روش حساب کرد، هنوز مونده و بهجای شعار دادن، باید عمل کنن.
در ضمن زیاد رو اعدادی که بیان میشه، مانور ندین. اوتا در حالت ایدهآل بررسی میشن؛ نه واقعگرایانه
فلزات سنگین مورد استفاده در باتری ها هم موضوع مهم زیست محیطی است. فلزات سنگین از معادن زیر زمین به باتری خودروهای سطح شهر وارد میشوند که در حوادثی مثل تصادفات، شاید عامل ایجاد آلودگی بشوند. (شاید هم راه های خیلی خوبی برایش داده اند.)
حرف شما کاملا درسته. نه تنها به هنگام تصادفات، ردپایی که مراحل استخراج معدنی، تولید و عرضه باتری دارن، طوریه که طی 6 ماه تا 1.5 سال بعد از عرضه یک خودروی برقی، هنوز توجیه زیستمحیطی نداره! منتها الان بیا اینو به جماعت بگو... کلهت رو میکنَن که تو خودخواه کوتاهفکری و به فکر آیندگان نیستی! تولید انبوه ماشبن برقی هنوز نیاز به مطالعه داره، باید عمل کنن و کمتر شعار بدن!