«یاسمین مقبلی» به عنوان یکی از فضانوردان پروژه بازگشت به ماه انتخاب شد
ناسا اسامی ۱۸ فضانوردی را که تحت برنامه «آرتمیس» عازم کره ماه میشوند، اعلام کرد و در میان آنها نام «یاسمین مقبلی»، فضانورد ایرانیتبار هم به چشم میخورد. آژانس فضایی ناسا دو سال قبل از بین ۱۸۳۰۰ ...
ناسا اسامی ۱۸ فضانوردی را که تحت برنامه «آرتمیس» عازم کره ماه میشوند، اعلام کرد و در میان آنها نام «یاسمین مقبلی»، فضانورد ایرانیتبار هم به چشم میخورد.
آژانس فضایی ناسا دو سال قبل از بین ۱۸۳۰۰ داوطلب ۱۳ نفر را به عنوان گروه «لاکپشت» برای ارائه آموزشهای سخت فضایی انتخاب کرد. این ۱۳ نفر پس از طی آموزشهای لازم رسما به عنوان فضانوردهای ناسا انتخاب شدند و حالا از بین آنها عدهای برای سفر به ماه در قالب پروژه «آرتمیس» انتخاب شدهاند.
در این پروژه تا سال ۲۰۲۴ بشر دوباره پا روی ماه میگذارد، با این حال برخی از متخصصان هوا و فضا این بازه زمانی را بسیار کوتاه و دستیابی به این هدف را تقریبا غیرممکن میدانند. ناسا اما مصرانه قصد پیشبرد این برنامه را دارد و حالا اسامی ۱۸ فضانورد این برنامه را اعلام کرده که شامل ۹ زن و ۹ مرد است و در بین آنها نام یاسمین مقبلی هم دیده میشود.
اسامی این افراد توسط «مایک پنس»، معاون رییس جمهور آمریکا در پایگاه فضایی «کندی» اعلام شد. بین آنها نام فضانوردان کار کشتهای مثل «جوزف آکابا» و «استفانی ویلسون» با تجربه ۳ بار سفر فضایی، «کریستینا کوخ» رکورددار بیشترین مدت اقامت در فضا بین زنان «کیت رابینز» با ۲ سفر و «ویکتور گلور»، که همین اواخر با کپسول کرو دراگون به فضا رفت دیده میشود.
در مجموع ۹ نفر از این افراد سابقه سفر فضایی را دارند، ۸ نفر از کلاسهای سخت ناسا برای آموزش فضانوردی موفق بیرون آمدهاند و یک نفر هم سال ۲۰۱۳ انتخاب شده اما تا کنون سفری نداشته است. «یاسمین مقبلی» جزو گروهی است که تا کنون تجربه سفر فضایی نداشتهاند اما وی دانشآموخته مهندسی هوافضا از «MIT» است و تجربه ۱۶۰۰ ساعت پرواز و ۱۵۰ عملیات هوایی آموزشی را در کارنامه دارد.
ناسا قصد دارد این افراد را در سال ۲۰۲۴ به قطب جنوب ماه و همان جایی بفرستد که آپولو ۱۷ در سال ۱۹۷۲ فرود آمده بود. ماموریتهای آتی به مقصد کره ماه با فضاپیمای «اوریون» عملی خواهد شد که توسط راکت غول پیکر SLS به پرواز درخواهد آمد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینجور اتفاقات، به همه ثابت میکنن که مشکل از هوش و استعداد نیست! مشکل تحریم خارجی، بچاپبچاپ داخلی، فرهنگ پایین و خرافهپرستی یک عدهست
خدا به سر شاهده... هنوزم کسانی هستن که میگن دختر نباید درس بخونه، دانشگاه محل فساده، علم واقعی فقط فقهـه و... خدا شر کافران، معاندان و جاهلان رو از سر مسلمون و غیرمسلمون وا کنه!
سوءتفاهم نشهها! من خودم از علاقهمندان فقه هستم؛ ولی وقتی خود قران علنا میگه (همه قرار نیست علوم قرآنی بخونن) تعصب بیجای برخی عالمنما ها اذیتکنندهست
ببینید اون که میگه دختر درس نخونه و.. که اصلا پرت هستن وللش . ولی باید دید تعریف شما از علم چیه . بله علم واقعی از نظر منی که به یکتایی خدا ایمان دارم علومی هست که در قران هست . حالا هرچی ممکنه باشه . مثلا یه عالمی (اسمش یادم نیست) میخواسته با استفاده از سوره نور چراغی بسازه که بدون استفاده از سوخت روشن بمونه
علم، حد و حصر نداره و تقسیمبندیش به بخشهای مختلف، صرفا به دلیل ذهن محدود بشره. چیزی به اسم بهترین یا سودمندترین علم وجود نداره؛ مطالبی هم که در احادیث و آیات به عنوان علم مطرح میشن، منظور ازشون شناخت و دانستن و خطور به فکر هست؛ نه صرفا دانش مطالعاتی. همچنین قرآن، کتاب علم نیست. قرآن کتاب هدایته. قرآن یاد نمیده چطوری تجارت کنی، چطوری پزشک بشی، چطوری ساختمون بسازی، چطوری ماشین برونی، چطوری راکت تنیس دستت بگیری و... قرآن بهت چهارچوب میده.
ببخشید اصلا سوره نور رو خوندین!؟ میدونین در چه موضوعیه!؟ میدونین از چه مواردی صحبت کرده!؟ لطفا حد قرآن رو با این خرافات پایین نیارین!
تحریم خارجی علت نیست. معلوله اون سه تا مشکل دیگریه که نام بردی.
قبول دارم که معلول کارهای خودمونه؛ ولی علتیم بر عقب افتادن بیشترمون هست! پس عملا خودمون، غیر مستقیم خودمون رو عقب انداختیم... ما ترکها یه مثلی داریم، میگیم آفت از تو درخت رو نابود میکنه!
تحریم خارجی حداکثر 10 در صد تاثییر بزاره . اکثرش بخاطر بچاپ بچاپ های داخلی و سطح کم اگاهی هست که به هر فردی رای میدن
بحث رای دادن هم به قول خودتون 10% از مشکلات داخلی رو شامل میشه... بیشترش به خاطر پایههای غلط مدیریتی هستن که هر کسی هم بیاد، باز رو اگن پایه ها وایمیسته
اللهاکبر از اینهمه جلال و جبروت یک بانوی ایرانی