ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فیسبوک توسعه ابزاری برای خواندن ذهن کاربران را تایید کرد

فیسبوک در جلسه‌ای داخلی با کارمندان خود از ابزار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی با نام «TLDR» رونمایی کرده و از توسعه حسگر عصبی برای ذهن خوانی کاربران خبر داد. ابزارهای هوشمند فیسبوک تحولی در ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۰

فیسبوک در جلسه‌ای داخلی با کارمندان خود از ابزار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی با نام «TLDR» رونمایی کرده و از توسعه حسگر عصبی برای ذهن خوانی کاربران خبر داد. ابزارهای هوشمند فیسبوک تحولی در صنعت خبرنگاری ایجاد خواهند کرد.

ابزار هوشمند TLDR به معنی«خیلی طولانی، خوانده نشده»، به راحتی می‌تواند اخبار مختلف را جمع بندی کرده و به صورت خلاصه‌ دراختیار کاربران قرار دهد. با کمک این ابزار کاربران دیگر مجبور نیستند متن کامل و طولانی خبر را به صورت کامل بخوانند و چکیده و عصاره خبر به صورت تیتروار در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

از دیگر ویژگی‌های TLDR، تبدیل متن خبر طولانی به فایل صوتی و امکان کمک گرفتن از دستیار صوتی برای پاسخگویی به سوالات کاربران است. فیسبوک علاوه بر معرفی ابزار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی از توسعه حسگر عصبی با قابلیت ذهن خوانی و تشخیص دستورات ذهنی کاربران خبر داد.

هوش مصنوعی فیسبوک از موضوعاتی است که پیش از این نیز مورد انتقاد قرار گرفته است و احتمالا با معرفی عمومی ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی، بسیاری واکنش خوبی نسبت به آن نشان نخواهند داد و احتمالا  TLDR نیز با موج جدیدی از انتقادها روبرو خواهد شد.

 

از دیگر پروژه‌هایی که فیسبوک در جلسه داخلی خود به آن اشاره کرد، مترجم چند زبانه با سیستمی شبیه استارترک و شبکه اجتماعی مبتنی بر واقعیت مجازی «Horizon» بود که در آن کاربران می‌توانند با آواتارهای مختلف سرگرم شوند.

در این جلسه توضیحاتی در مورد حسگر عصبی تشخیص فرامین ذهنی مخاطبان نیز مطرح شد. فیسبوک در سال 2019 آزمایشگاه CTRL Labs را خرید در آن به توسعه حسگر برای شناسایی سیگنال های عصبی مغز و تبدیل آنها به عملیات فیزیکی بپردازد.

از این حسگر برای تایپ کردن، نگه داشتن یک شی فیزیکی یا کنترل یک شخصیت در بازی‌های کامپیوتری می‌توان استفاده کرد.

در جلسه‌ داخلی شرکت با حضور «مارک زاکربرگ» نیز حضور داشت. علی‌رغم همه مشکلات و اتهامات وارد شده بر این شبکه اجتماعی، به نظر می‌رسد فیسبوک به جلو حرکت می‌کند و حتی در سال 2020 و با وجود شرایط پاندمی کرونا، فیسبوک بیش از 20 هزار نیروی انسانی استخدام کرد.

«مایک شرپرف» مدیر ارشد فناوری فیسبوک در جلسه اعلام کرد که در شرایط کرونا و قرنطینه، کاربران زمان بیشتری را در منزل می‌گذارنند و بی‌شک توجه بیشتری به شبکه‌های اجتماعی از خود نشان می‌دهند. وی در ادامه صحبت‌های خود اضافه کرد که حتی در اواسط تابستان تعداد کاربران فیسبوک در حد سال نوی میلادی بالا بوده است

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Ehsan Shahbazi
    Ehsan Shahbazi | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

    تنها جایی که آدما میتونن چیزای شخصیشون رو مستقل از بقیه نگه دارن ذهنشون بود...

  • PersianCode
    PersianCode | ۲۷ آذر ۱۳۹۹

    ماشین رو بنزین زدم دارم میرم فیسبوک؛اگه موفق بشن دیگه چیزی به عنوان حریم شخصی وجود نداره....

مطالب پیشنهادی