مدیرعامل فولکس واگن: اپل میتواند به یک خودروساز تاثیر گذار تبدیل شود
مدتهاست که شایعاتی مبنی بر تولید یک خودروی پیشرفته توسط کمپانی اپل تحت «پروژه تایتان» به گوش میرسد. اگر چه در مقاطعی این شایعات تکذیب شدند، اما به نظر میرسد کوپرتینوییها تصمیم خود را گرفته ...
مدتهاست که شایعاتی مبنی بر تولید یک خودروی پیشرفته توسط کمپانی اپل تحت «پروژه تایتان» به گوش میرسد. اگر چه در مقاطعی این شایعات تکذیب شدند، اما به نظر میرسد کوپرتینوییها تصمیم خود را گرفته و بالاخره وارد بازار خودرو نیز خواهند شد.
هربرت دیس مدیرعامل فولکس واگن اعتقاد دارد ورود اپل به عرصه خودروسازی چالشهای بزرگتری را پیش روی این کمپانی قرار داده و در مقایسه با دیگر رقبای سنتی، دردسرهای بیشتری را ایجاد خواهد کرد. آقای دیس در مصاحبه اخیری که با بلومبرگ داشته با اشاره به این موضوع گفته «ما منتظر رقبای جدیدی هستیم، رقبایی که روند تغییر صنعت خودرو را شتاب بیشتری بخشیده و مهارتهای تازهای را مطرح خواهند کرد.»
آقای دیس در ادامه صحبتهای خود به ثروت زیاد شرکت اپل و دسترسی بدون محدودیت آن به منابع مختلف اشاره کرده و توانمندیهای آن را تحسین کرده است.
مدیرعامل 62 ساله فولکس واگن از تغییرات موجود در پروفایل مهندسین حاضر در لینکدین و جابجاییهای رخ داده نیز صحبت کرده است. وی این مساله را نشاندهنده تمایل غولهای تکنولوژی برای ورود به صنعت خودرو میداند.
اما آقای دیس اظهارنظر بسیار جالب دیگری داشته و افزوده «من قبلا هم گفتهام، با ارزشترین شرکت جهان باز هم یک شرکت فعال در حوزه حمل و نقل خواهد بود. حال این شرکت ممکن است تسلا باشد، یا اپل یا فولکس واگن.»
همانگونه که قبلا به اطلاعتان رساندهایم، پروژه تایتان احتمالا در سال 2024 به بار خواهد نشست و شاهد معرفی نخستین خودرو با نشان اپل خواهیم بود. آنطور که رویترز پیشبینی کرده، باتری این خودرو طراحی مونوسل خواهد داشت تا از فضای پک باتری به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
با رای اعتماد مجددی که آقای دیس این ماه از هیئت نظارت دریافت نموده، وی با آزادی عمل بیشتری خواهد توانست روی توسعه مدلهای برقی سری ID، آئودی e-tron GT و پورشه تایکان کراس توریسمو تمرکز کند. ناگفته نماند با توجه به تاسیس گیگافکتوری تسلا در برلین، آقای دیس طرحی را در راستای تقویت کارخانه ولفسبورگ و تبدیل آن به رقیب مستقیم گیگافکتوری ارائه کرده است.
همچنین گفتنی است که پس از رسوایی عظیم دیزل گیت، فولکس واگن به ناگهان تغییر مسیر داد و تمرکز خود را برای توسعه مدل های برقی معطوف نمود، این تغییر رویکرد باعث شد تا فولکس واگن نسبت به سایر خودروسازان بزرگ جهان (به خصوص تویوتا و جنرال موتورز) از برتری زمانی برای عرضه مدل های برقی و رقابت با تسلا و اپل برخوردار شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این یارو تو صحبت هاش به خودروسازی تسلا حمله کرده بود قبلا که تسلا تو بحران بود و پیشبینی کرد تسلا ورشکست میشه نظرش اهمیتی نداره شرکت اپل بعد استیو جابز تو زمینه گوشی داره درجا میزنه در زمینه خودرو هم چندین ساله فعاله دریغ از تولید عمومی یک خودرو
شروع یک رقابت جدید است چون دو تکنولوژی جدید الکتریکی بودن خودرو و خودران بودن خودرو، فناوری های اصلی در خودروهای آینده خواهد بود.
خودران بودن خودرو وابسته به هوش مصنوعی است که اپل در سطح بالایی، این تکنولوژی را دارد (خیلی بیشتر از خودروسازی های فعلی) و الکتریکی بودن خودرو که همه شرکت های خودروسازی در آن نوپا هستند.
آره اولین خودرو سازی میشه که در و لاستیکای ماشیناشو جدا میفروشه?
نه اولیش نیست
کونیگزگ برف پاکن هاش رو هم جدا میفروشه