معرفی کادیلاک پرنده در CES 2021؛ دو کانسپت خاص از لوکسترین برند خودروسازی آمریکا
احتمالا شما هم موافقید که نمایشگاه سالانه CES بدون بمبهای خبری تکنولوژیک، معنای حقیقی خود را از دست می دهد. برای امسال هم البته علیرغم تمام مشکلات و چالش های موجود، این بمبهای خبری به ...
احتمالا شما هم موافقید که نمایشگاه سالانه CES بدون بمبهای خبری تکنولوژیک، معنای حقیقی خود را از دست می دهد. برای امسال هم البته علیرغم تمام مشکلات و چالش های موجود، این بمبهای خبری به قوت خود باقی هستند و برای مثال طی ساعات گذشته، کادیلاک به عنوان پرچمدار خودروهای لوکس هولدینگ عظیم جنرال موتورز از یک کانسپت آینده نگرانه پرنده با نشان خود رونمایی کرده است.
البته این تمام رهاورد کادیلاک برای CES 2021 نیست، چرا که این شرکت علاوه بر کانسپت پرنده خود، یک کانسپت برقی دیگر به نام AV را نیز با تاکید بر تکنولوژی رانندگی خودکار ارائه کرده است که البته در مفهوم های کلی، ایده جدیدی را با خود به همراه ندارد، اما مدیران کادیلاک تاکید می کنند که آرامش و آسایش یک اتاق نشیمن صمیمی را می توان با این خودرو تجربه کرد و مسافران آینده چنین خودروهایی می توانند تا رسیدن به مقصد، در کنار یکدیگر وقت بگذارنند، درست مانند روابط صمیمی دوستانه یا خانوادگی در دهه 1970، در واقع تلفیق از بازگشت به گذشته به واسطه تکنولوزی های آینده!
ایده ای که ظاهرا توسط سایر خودروسازان مطرح جهان نیز در حال دنبال شدن است، چرا که طی سال های گذشته کمپانی هایی نظیر ب ام و و هیوندای نیز بر تلفیق فضای خانه و خودرو تاکید کرده اند، آنهم در شرایطی که پیش از این همواره تاکید اصلی بر لذت های رانندگی و ویژگی های عملکردی و فنی خودروهای استوار بود.
برگردیم به کانسپت پرنده کادیلاک eVTOL که برخلاف سایرخودروهای پرنده معرفی شده در چند سال اخیر، قرار نیست نقش یک تاکسی پرنده یا وسیله نقلیه عمومی را بازی کند و در نقطه مقابل با ساختاری تک سرنشین ارائه شده است، نحوه قرار گیری روتورهای چهارگانه در بالا و پایین این کادیلاک پرنده نیز کاملا جدید و متفاوت از سایر خودروهای پرنده به نظر می رسد، هرچند که با توجه به شواهد می توان به قطعیت گفت که هیچ یک از این دو کانسپت قرار نیز در آینده نزدیک به خط تولید جنرال موتورز اضافه شوند و ایده هایی کاملا آینده نگرانه و رویا پردازانه محسوب می شوند.
ظرفیت باتری مورد استفاده در eVTOL به 90 کیلووات ساعت می رسد که برای نیرو رساندن به چهار روتور برقی کافی است. این درحالیست که خودروهای پرنده سایر شرکت ها که در نقش تاکسی های پرنده ظاهر می شوند برای نیرو بخشیدن به وزن بیشتر یک پرنده پنج سرنشینه، به باتری های بزرگتر و البته سنگین وزن تری به ظرفیت 320 کیلو وات ساعت نیاز دارند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.