ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تعداد جستجوهای روزانه در موتور «داک‌داک‌گو» از ۱۰۰ میلیون فراتر رفت

همزمان با استقبال خیره کننده از پیام‌رسان سیگنال، تعداد جستجوهای روزانه موتور «داک‌داک‌گو» به عنوان یکی دیگر از سرویس‌های محبوب از نظر حریم خصوصی برای نخستین بار از ۱۰۰ میلیون عبور کرده است. موتور جستجوگر  ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۲۸ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

همزمان با استقبال خیره کننده از پیام‌رسان سیگنال، تعداد جستجوهای روزانه موتور «داک‌داک‌گو» به عنوان یکی دیگر از سرویس‌های محبوب از نظر حریم خصوصی برای نخستین بار از ۱۰۰ میلیون عبور کرده است.

موتور جستجوگر  داک‌داک‌گو (DuckDuckGo) که خودش را جایگزینی برای گوگل با تمرکز بیشتر بر حفاظت از حریم شخصی معرفی می‌کند. این موتور برای اولین بار در عمر ۱۲ ساله خود توانسته طی یک روز بیش از ۱۰۰ میلیون جستجو داشته باشد.

این موفقیت در ادامه روند رو به رشدی به دست آمده که از دو سال پیش شروع شده و در اواسط تابستان با جستجوی ماهیانه ۲ میلیاردی به اوج خود رسیده بود. این موتور جستجو تا مدتی قبل صرفا از طریق وب‌سایت در دسترس بود اما برای افزایش هرچه بیشتر کاربرانش اپ‌های اندروید و iOS و یک افزونه کروم را نیز ارائه کرد. در حال حاضر بیش از ۴ میلیون کاربر اپ‌ها و افزونه مذکور را نصب کرده‌اند.

یکی از مهمترین دلایل رشد داک‌داک‌گو توجه فزاینده کاربران به حفاظت از حریم خصوصی خود و جلوگیری از جمع‌آوری داده‌ها تا حد ممکن است که همین اواخر باعث شد میلیون‌ها کاربر با روی گرداندن از واتس‌اپ به استفاده از پیام‌رسان‌های جایگزین نظیر تلگرام و سیگنال روی آورند.

داک‌داک‌گو علاوه بر موتور جستجو یک مرورگر ویژه هم دارد اما عدم جمع‌آوری انبوه داده‌ها در آن باعث شده به عنوان موتور جستجوی پیش فرض مرورگر «تور» انتخاب شده و حین استفاده از چندین مرورگر دیگر در حالت پرایوت هم نقش سرچ انجین اصلی را بازی کند.

هرچند واتس‌اپ با یک عقب‌نشینی آشکار اعلام کرد که اشتراک داده‌ها با فیسبوک را ۳ ماهه به تعویق می‌اندازد اما میلیون‌ها کاربر با نصب پیام رسان‌های دیگر نشان دادند که دوران عدم توجه به حریم خصوصی سرآمده و سرویس‌ها به آسانی نمی‌توانند به داده‌‌های کاربران چوب حراج بزنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • VDIEX
    VDIEX | ۲۹ دی ۱۳۹۹

    من از مرورگر اج استفاده میکنم. فوق العاده عالیه. باهاش کار نکنید نصف عمرتون بر فناست‌
    . موتور جست و جو پیش فرض اج مایکروسافت بیگن هست

  • ali_mlk
    ali_mlk | ۲۹ دی ۱۳۹۹

    اگه چهار میلیارد باشه که دیگه فقط منم که نصبش نکردم و فقط من از گوگل استفاده میکنم ??

  • بابک
    بابک | ۲۸ دی ۱۳۹۹

    4 میلیون نه 4 میلیارد

مطالب پیشنهادی