ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

یک پنجم شرکت‌ها کارکنان دورکار را به شکل غیرقانونی تحت نظر می‌گیرند

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ۲۰ درصد شرکت‌ها به شکل غیرقانونی و با استفاده از نرم افزارهای مانیتورینگ، کارمندان دورکار را تحت نظر می‌گیرند. براساس نظرسنجی شرکت تحقیقاتی ««YouGov» و «Skillcast»، از 2009 شرکت،  12 ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ۲۰ درصد شرکت‌ها به شکل غیرقانونی و با استفاده از نرم افزارهای مانیتورینگ، کارمندان دورکار را تحت نظر می‌گیرند.

براساس نظرسنجی شرکت تحقیقاتی ««YouGov» و «Skillcast»، از 2009 شرکت،  12 درصد از چنین سیستم‌های نظارت از راه دوری برای کنترل و مدیریت کارمندان خود استفاده می‌کنند. آمار در شرکت‌های بزرگتر به ۱۶ درصد می‌رسد. از سوی دیگر 8 درصد نیز اعلام کرده‌اند که قصد دارند به زودی شرکت را مجهز به چنین سیستم‌های نظارتی و کنترلی کنند.

تحقیقات بیشتر TUC نشان می‌دهد از هر هفت کارمندی که در شرایط فعلی به صورت دورکار مشغول فعالیت هستند، یک نفر آنها در شرایطی به صورت دورکار مشغول فعالیت است که با سیستم‌های نظارتی تحت کنترل است.

نتایج چنین تحقیقی در شرایطی منتشر می‌شود که به دلیل همه گیری کرونا بسیاری از کارمندان به صورت دورکار مشغول فعالیت هستند.

«فرانسیس اوگرادی» دبیر کل کنگره اتحادیه کارگری در مصاحبه مطبوعاتی گفت که در زمان همه گیری کرونا و شرایط دورکاری بسیاری از کارمندان، استفاده از فناوری‌های نظارت‌ بر عملکرد کارمندان به شدت افزایش یافته است.

اوگرادی می‌گوید:

« بسیاری از کارفرمایان برای مدیریت بر کارمندان خود و تصمیم گیری در مورد ادامه همکاری با آنها، از ابزارهای نظارتی استفاده می‌کنند. این شرکت‌ها لازم است تا به کارمندان خود توضیحات شفافی در مورد نحوه عملکرد چنین سیستم‌های نظارتی ارائه بدهند تا الگوریتم‌های چنین برنامه‌ای باعث قضاوت ناعادلانه در مورد کارمندان نشود. وقتی بحران کرونا تمام شود، انتظار می‌رود که استفاده از فناوری‌های جدید در جهت ارتقا زندگی به کار گرفته شود؛ نه اینکه فناوری به عاملی برای نادیدن گرفتن عزت شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.»

اگرچه ابزارهای دیجیتالی به کارمندان اجازه می‌دهد تا در شرایط همه گیری کرونا بتوانند با خیال راحت به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه بدهند؛ اما نگرانی‌های زیادی نیز در مورد استفاده نامناسب از چنین ابزارهایی وجود دارد.

از نظر قوانین دولتی در بسیاری از شرکت‌ها، کارفرمایان تنها زمانی که دچار شک و تردیدی نسبت به عملکرد مجرمانه کارمندان ‌شوند، اجازه دارند بدون رضایت آنها را تحت نظر بگیرند؛ اما به نظر می‌رسد که این نگرش در شرایط همه گیری کرونا تغییر کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی