بنیانگذار هواوی خواستار تمرکز روی سوددهی برای عبور از تحریمهای آمریکا شد
طبق سخنرانی جدیدی که هواوی از بنیانگذارش منتشر کرده، «رن ژنگفی» خواستار تمرکززدایی عملیاتها، سادهسازی خطوط تولید، تمرکز روی سوددهی و عدم تغییر حقوقها برای سه تا پنج سال آینده شده تا این کمپانی بتواند ...
طبق سخنرانی جدیدی که هواوی از بنیانگذارش منتشر کرده، «رن ژنگفی» خواستار تمرکززدایی عملیاتها، سادهسازی خطوط تولید، تمرکز روی سوددهی و عدم تغییر حقوقها برای سه تا پنج سال آینده شده تا این کمپانی بتواند از تحریمهای ایالات متحده آمریکا جان سالم بدر ببرد.
سخنرانی ژنگفی در ژوئن ۲۰۲۰ انجام شده، اما هواوی به تازگی و چندین روز پس از تغییر دولت ایالات متحده آمریکا تصمیم به انتشار صحبتهای بنیانگذارش گرفته است. هواوی در شش ماه اخیر با مشکلات زیادی مواجه شده که میتوان به عدم دسترسی به محصولاتی که از فناوریهای آمریکایی استفاده میکنند، اشاره کرد. این کمپانی همچنین مجبور به فروش برند آنر شده است.
ژنگفی به این موضوع اشاره کرد که محدودیتهای ایالات متحده آمریکا اجرای برنامههای اصلی این کمپانی مبنی بر جهانی شدن را با مشکلاتی مواجه کرده و این شرکت مجبور به ایجاد خطوط تولید اختصاصی شده. بنیانگذار هواوی گفت:
«اختلاف زیادی میان توانایی و استراتژی ما وجود دارد و مجبوریم مانند دانشآموزان ابتدایی کارمان را از اول شروع کنیم.»
دولت ترامپ فشارهای زیادی به هواوی وارد کرد و مانع از همکاری بسیاری از شرکتها با آن شد. با وجود اینکه شاهد صدور چندین مجوز برای همکاری مجدد میان این کمپانیها بودیم، برخی منابع به موضوع اشاره کردهاند که دولت آمریکا به دنبال باطل کردن این مجوزها بوده است.
دولت ترامپ به بهانه تهدید امنیت ملی، تحریمهای زیادی را علیه بزرگترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی جهان وضع کرد و آسیبهای زیادی به آن زد. این فشارها باعث تمرکز این غول فناوری چینی روی بخشهای دیگر مانند نرم افزار، سرویسهای ابری و خودروهای هوشمند شد.
حالا دولت جدید در آمریکا سرکار آمده و شاید سیاستهای این کشور در قبال دولت پکن و کمپانیهای چینی تغییر کند. این احتمال وجود دارد که با استقرار دولت جدید، شاهد مذاکرات میان پکن و واشنگتن باشیم و فشارها روی هواوی کمی کاهش پیدا کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام، امیدوارم وضعیت هوآوی روزبه روز بهتربشه، وگوشیهای بیشترروانه بازار کنه، چون هرچی شرکتهای که در ساخت گوشی فعالبت دارن بیشتر باشن به نغع ما خریدارهام هستس، حالانمیدونم تو این نظراتی که ابنجا نوشته شده و دوستان درمورد هوآوی مثبت حرف زدن مثل من منفی خوردن البته مثبت هم خوردن همونقدر که منفی خوردن، ولی در کل میخوام بدونم چرا منفی، چیه هوآوط بده، اگه میگید جاسوسی میکنه خب مدرکش کو، اون ترامپ احمق یه حرفی زده شما چرا باور میکنید،حرفو همه میزنن، خب ترامپ به اون بزرگی که خیلی از سازمانهای جاسوسی زیر دستشه کلی آدم داره هیچ مدرکی رو نکرده، منم راستشو بخوایید اول باور کردم ولی کم کم فعمیدم دروغه بخصوص که آخرای کارش شیائومی هم تحریم کرده البته به سختی و بدی هوآوی نه، خب پس معلومه ترامپ دروغ گفته، درکل امیدوارم هواوی بازم به روزهای اوجش برگرده، دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره، تا دوسال آینده به بالا بهتون قول مبدم هوآوی خیلی قدرتمند میشه نو حوضه ساخت گوشی، لبتاپ، هوش مصنوعی و خیلی چیزهای ویگه، موفق باشید، خداحافظ.
کمپانی ها چینی در گیر نظامی شدن که حتی اگه بخوان واقعا جلوی کمونیسم وایسن نابود میشن.حتی همین سهام شرکت داده میشه به کارمنداش که از خریداری شدن سهامش به دست دولت جلوگیری بشه ولی بازم نمی تونن تلاش و اثبات کنن با حزب کمونیسم مبارزه کنن و به ناچار مجبورن تن بدن به خواسته هاشون.از همه همکار تر هم فکر کنم تنسنت باشه.
هواوی بهتر از هر شرکت دیگه ای تحریم های آمریکا رو مدیریت کرده؛امیدوارم با توسعه حوزه های فعالیتش و تمرکز بیشتر روی سرویس های ابری و ماشین های هوشمند و.... توی همه حوزه ها بهترین بشه?
تحریم ها باعث شده هواوی قوی تر از قبل بشه
امیدوارم بتونه توی همه ی حوزه های فعالیتش خودکفا بشه و نیازی به آمریکا و هیچ کشور دیگه ای نداشته باشه
بهتره هواوی کاملا روی پای خودش وایسه و دیگه در هیچ بخشی محتاج آمریکا و متحداش نباشه که کارشون فقط تحریمه ،،، هواوی مثل همیشه عالیه
دقیقا
چنین چیزی تو دنیای امروز امکان ناپذیره. بخصوص در صنایع نیمه هادی که شرکت های امریکایی قدرت و فناوری زیادی رو در دست دارن و حتی رن ژنگفی نگفته که میخوایم وابستگی خودمون رو به امریکا به صفر برسونیم (قطعا این آقا اطلاعاتش در این زمینه از ما بیشتره!). اما تحریم های ترامپ نشون داد که تحریم شرکت های چینی به ضرر هر دو طرف عمل میکنه. در واقع چین و امریکا هر دو از نظر اقتصادی و فناوری دو ابرقدرت غیرقابل جایگزین هستن. تا وقتی این دو کشور با هم روابط اقتصادی و تجاری دارن خطر جنگ جهانی سوم از دنیا دوره.
هیچ چیزی در این دنیا امکان ناپذیر نیست ،، همیشه میشه از اول شروع کرد حتی اگه ضرر داشته باشه ،، باید برای کشورهایی که تعدادشون کم هم نیست نگران بود که در بیشتر بخش ها محتاج دیگران هستن ،،، دنیا داره به سمت تاریکی حرکت میکنه همه از الان باید سعی کنن در خیلی بخش ها مستقل بشن تا نابود نشن ،، مخصوصا برای کشور چین که نشون داده خیلی زود به زود به خواسته هاش میرسه در زمینه های مختلف همونطور که رهبرشون شی جینپینگ همیشه میگه هر پنج سال دستاوردهای عظیم برای چین ،، البته درستش اینه همه با هم متحد بشن و از نسل بشر و کره زمین محافظت کنن نه اینکه همدیگر رو تحریم کنن
مطمئن باش چین هم بدون کشورهای دیگه هیچی نیست
شما اصل مطلب رو متوجه نمیشین فقط از چین تنفر دارین همین ،،،،، منم در حسرت چین یا هیچ کشور دیگه ای نیستم بررسی و تحقیق کردم ،،،،، واقعبینانه نگاه کنین و کورکورانه پیروی نکنین ،،، همه به هم احتیاج دارن معلومه ولی کشوری مثل چین همیشه در تاریخش اینگونه بوده که فکر میکردن کل جهان فقط خودشونن پس باید چی کار کرد برای ارتقا ،،،،، اصل مطلب اینه که خیلی از کشورهای جهان تسلیم زورگویی های آمریکا شدن چون قدرت ندارن ولی کشورهایی مثل ایران و چین زیر بار نمیرن به خاطر همین شدید ترین تحریم ها علیهشونه با این حال کشوری مثل چین تونسته در خیلی از بخش ها برترین بشه بهتره یه سر به کانال cgtn بزنین و دستاوردهاشون رو ببینین و یه نگاه بندازین که چقدر شهرهای زیبا و پیشرفته ای دارن مثل گوانژو ، شنژن ، جزیره هاینان و .... روز به روز بهتر و پیشرفته تر فقط چون رسانه های خارجی راجع بهشون حرف نمیزنن کسی خبر نداره همین شرکت گوگل یکیشه جزء مخوف ترین شرکتهاست ،،،، این آمریکایی که همه بهش غبطه میخورن فقط اکثر تیر چراغ برقهاش مال زمان روزولته ،،،،، بماند که الان متوجه نظم و قانون و سیاستهای اشتباه و فریبکارانه اشون شدیم البته خیلیها میدونستن ولی الان بیشتر همه متوجه شدن که مملکت آمریکا فقط پولیه و زورگویی توی خونشه ،،، اکثر شرکتهاش هم همینطورن ،،،، خلاصه اینکه باید به ایران خودمون هم افتخار کنیم که در این شرایط سخت سرپاست