ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گزارش Counterpoint از آمار صادرات موبایل در فصل چهارم ۲۰۲۰ منتشر شد

شرکت Counterpoint Research آمار صادرات موبایل در سه ماهه چهارم ۲۰۲۰ و همچنین سال تقویمی ۲۰۲۰ را منتشر کرد. سامسونگ با صادرات ۲۵۵.۷ میلیون دستگاه موبایل در سال ۲۰۲۰، بزرگ‌ترین برند دنیای موبایل در سال ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۵

شرکت Counterpoint Research آمار صادرات موبایل در سه ماهه چهارم ۲۰۲۰ و همچنین سال تقویمی ۲۰۲۰ را منتشر کرد. سامسونگ با صادرات ۲۵۵.۷ میلیون دستگاه موبایل در سال ۲۰۲۰، بزرگ‌ترین برند دنیای موبایل در سال گذشته میلادی لقب گرفته است.

سامسونگ (۶۲.۵ میلیون)، شیائومی (۴۳.۰ میلیون)، اوپو (۳۴.۰ میلیون) و ویوو (۳۳.۴ میلیون)، به ترتیب در جایگاه دوم تا پنجم جدول بزرگترین برندهای موبایل در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ قرار گرفته‌اند. هواوی در بازه یاد شده ۳۳.۰ میلیون موبایل صادر کرده که در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال قبل (۵۶.۲ میلیون) تقریباً نصف شده است.

سامسونگ با صادرات ۲۵۵.۷ میلیون دستگاه موبایل در سال تقویمی ۲۰۲۰، بزرگ‌ترین برند دنیای موبایل از نظر Counterpoint Research در سال گذشته میلادی لقب گرفته و پس از آن اپل با فاصله نسبتاً زیاد (۲۰۱.۱ میلیون دستگاه) در رده دوم قرار گرفت است. هواوی در این جدول جایگاه بهتری داشته و با صادرات ۱۸۷.۷ میلیون دستگاه موبایل و کسب ۱۴ درصد از سهم بازار رده سوم جدول را به خود اختصاص داده است.

نکته جلب اینکه مجموع صادرات موبایل‌های اوپو، ویوو و ریلمی در سال ۲۰۲۰ (۲۶۲.۵ میلیون دستگاه)، از مجموع صادرات موبایل‌های سامسونگ بیشتر است و کمپانی مادر این برندها یعنی شرکت BBK Electronics را به بزرگ‌ترین صادر کننده موبایل در جهان تبدیل می‌کند.

Counterpoint نوکیا را در گزارش خود لحاظ نکرده، اما به درخواست وب سایت Nokiamob آمار عملکرد این شرکت در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ را منتشر کرد. نوکیا در بازار موبایل‌های ساده یا همان فیچرفون‌ها، افزایش ۲۶ درصدی صادرات محصولات را در مقایسه با سه ماهه قبلی تجربه کرد و در مجموع حدود ۱۲.۷ میلیون دستگاه موبایل ساده در فصل چهارم ۲۰۲۰ صادر نمود. نوکیا با این آمار با کسب ۱۶ درصد سهم بازار، دومین برند دنیای فیچرفون در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ پس از شرکت iTel با ۲۲ درصد سهم لقب گرفته است.

نوکیا اما عملکرد مطلوبی در بازار تلفن‌های هوشمند نداشته و در فصل چهارم ۲۰۲۰ تنها ۲.۸ میلیون موبایل صادر کرد که البته برای کسب ۰.۷ درصد از سهم بازار موبایل‌های هوشمند کافی بوده و این برند را به پانزدهمین برند بزرگ دنیای موبایل در بازه یاد شده تبدیل کرده است. این برند فنلاندی سال گذشته میلادی در مجموع ۸ میلیون موبایل هوشمند و در مجموع با احتساب فیچرفون‌ها ۴۶.۶ میلیون دستگاه موبایل صادر کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • dr x dr xx
    dr x dr xx | ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

    امیدوارم سهم هوآوی از بازار موبایل همینطور کمتر و کمتر و سهم اپل بیشتر شود

    • طاووس
      طاووس | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

      من الآن دارم به گوشی ایرانی فکر میکنم

  • sinagoogle
    sinagoogle | ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

    هووای نصف بازارش رو از دست داده. واقعا عجیبه...

    • آریا
      آریا | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

      اصلا عجیب نیست. هیچ آدم عاقلی موبایلی که سرویس گوگل نداره رو نمیخره
      اون آمارهای سفارشی هم که دیجیاتو از رشد هواوی هر هفته میذاشت مربوط به داخل چین بود که به همونطور که میدونیم چین یه سیستم کثافتی داره بدتر از ایران. که همه ارگان های دولتی رو مجبور میکرد از هواوی استفاده کنند.
      خلاصه خیلی زور زدن که بگن تحریم امریکا بی اثر بوده ولی واقعیت مثل خورشید همیشه بیرون میزنه. ? ?

مطالب پیشنهادی