ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ابراز نگرانی مایکروسافت، گوگل و کوالکام از تصاحب آرم توسط انویدیا و تاثیر آن بر بازار تراشه

مایکروسافت، گوگل و کوالکام نسبت به خرید Arm توسط انویدیا ابراز نگرانی کرده و مدعی هستند این قرارداد به انویدیا کنترل بسیار بیشتر بر بازار تراشه را داده و می‌تواند به رقابت سالم ضربه بزند. ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰

مایکروسافت، گوگل و کوالکام نسبت به خرید Arm توسط انویدیا ابراز نگرانی کرده و مدعی هستند این قرارداد به انویدیا کنترل بسیار بیشتر بر بازار تراشه را داده و می‌تواند به رقابت سالم ضربه بزند.

مایکروسافت، گوگل و کوالکام از جمله شرکت‌هایی هستند که تصاحب ۴۰ میلیارد دلاری آرم توسط انویدیا آنها را نگران کرده است. انویدیا وعده داده که این قرارداد تأثیری بر قراردادهای آرم با دیگر شرکت‌ها نخواهد گذاشت. حتی «جنسن هوانگ» مدیرعامل انویدیا نیز در یادداشتی به روزنامه فایننشال تایمز صریحاً اعلام کرد که انویدیا مدل ارائه مجوز «آزاد» آرم را حفظ کرده و برنامه‌ای برای محدود کردن آن ندارد.

رقبای انویدیا اما مدعی هستند که این کمپانی آرم را بی‌طرف نگه نخواهد داشت و از فناوری‌های آن برای برتری استفاده خواهد کرد، خصوصاً اینکه مبلغ گزاف ۴۰ میلیارد دلاری را برای تصاحب آن پرداخت کرده است. اعمال محدودیت احتمالی بر ارائه مجوزهای مربوط به معماری تراشه‌ها می‌تواند به شرکت‌هایی که پیشتر از این مجوزها به شکل آزادانه استفاده می‌کردند ضربه بزند. گوگل و مایکروسافت در حال توسعه چیپ مبتنی بر معماری آرم هستند و بسیاری از پردازنده‌های کوالکام از جمله پردازنده چیپست اسنپدراگون مبتنی بر آرم است.

انویدیا در پاسخ به اتهامات می‌گوید خرید آرم به منظور پیشبرد اهداف این شرکت در زمینه هوش مصنوعی بوده که انویدیا اخیراً تمرکز خود را معطوف آن کرده است. با این وجود خرید آرم به معنی کنترل بسیار بیشتر انویدیا بر پردازنده‌ای است که تقریباً تمام گوشی‌های دنیا از آن استفاده می‌کنند. انویدیا با خرید آرم کلید مهاجرت شرکت‌ها از پردازنده‌های اینتل را نیز در دست خود خواهد داشت.

در این بین قانونگذاران نیز بیکار ننشسته و با بررسی قرارداد انویدیا با آرم به دنبال احتمال تأثیرگذاری منفی آن بر بازار تراشه‌ها هستند. کمیسیون فدرال تجارت آمریکا از انویدیا و آرم خواسته تا اطلاعات بیشتری از قرارداد را در اختیار آن قرار دهند. این آژانس همچنین از «احتمال مذاکره با شرکت‌های دیگر برای کسب اطلاعات مربوطه» خبر داده است. مقامات اتحادیه اروپا و انگلستان نیز قول «بررسی جامع» قرارداد انویدیا با آرم را داده‌اند.

پیش‌بینی می‌شود علاوه بر گوگل، مایکروسافت و کوالکام، دیگر کمپانی‌های فعال در بازار تراشه نیز از این قرارداد شکایت کنند چرا که از اعمال محدودیت احتمالی انویدیا بر مجوزهای معماری نگران هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • sinagoogle
    sinagoogle | ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    این شرکت هایی که ابراز نگرانی کردن خودشون خدای انحصار و ضد رقابتن

  • pourya_p
    pourya_p | ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    مشکل این شرکت ها مخصوصا گوگل اینه ک چرا خودشون اینکار رو نکردن ، وگرنه گوگل دیگه چیزی نمونده ک نخریده باشه . تا ی شرکت بزرگ میشه گوگل سریع با قیمت بالا دست میذاره روش ، مثل فیت بیت ، پوینتی ، لوکر و حتی اچ تی سی و خیلی از شرکت های دیگه

مطالب پیشنهادی