پورشه کارخانهای در چین احداث نمیکند چون مشتریان خودروهای ساخت آلمان میخواهند
شرکت پورشه قصد ندارد به این زودیها محصولات خود را در کشور چین تولید کند. آنطور که الیور بلومه (Oliver Blume) مدیرعامل پورشه در مصاحبه با نشریه Financial Times گفته که این کمپانی میخواهد اعتبار ...
شرکت پورشه قصد ندارد به این زودیها محصولات خود را در کشور چین تولید کند. آنطور که الیور بلومه (Oliver Blume) مدیرعامل پورشه در مصاحبه با نشریه Financial Times گفته که این کمپانی میخواهد اعتبار «ساخت آلمان» را کماکان محفوظ نگه دارد.
این حرکت پورشه در حالی است که چین بزرگترین بازار خودرویی دنیا محسوب شده و شمار زیادی از خودروسازان بخش قابل توجهی از محصولات خود را در کارخانههای موجود در داخل این کشور تولید میکنند.
آقای بلومه در مصاحبه خود اظهار کرده بحث بر سر کیفیت و اعتبار است و الان توجیهی برای احداث کارخانه در چین وجود ندارد. طبق آمار در سال گذشته 272,162 خودرو با نشان پورشه به فروش رسیده که از آن تعداد 88,968 دستگاه توسط چینیها خریداری شده است.
برای مقایسه بد نیست اشاره کنیم در سال 2020 اروپاییها 80,892 دستگاه و آمریکاییها 57,294 دستگاه از مدلهای مختلف پورشه را خریداری کردهاند.
شاید فکر کنید پورشه تمامی محصولات خود را در آلمان مونتاژ میکند، اما این امر درست نیست. برای نمونه شاسیبلند کاین توسط کارخانه بزرگ فولکس واگن در براتیسلاوای اسلاوکی تولید میشود؛ این کارخانه به غیر از کاین، ماموریت تولید چند مدل دیگر از سایر برندهای خانواده فولکس واگن را بر عهده دارد. علاوهبر این، پورشه قبلا وظیفه ساخت کیمن و باکستر را به کمپانی Valmet Automotive فنلاند مجول کرده بود.
آقای بلومه اعتقاد دارد احداث یک کارخانه در چین، مسالهای نیست که هرگز اتفاق نیفتد؛ از دید وی اگر فروش محصولات پورشه در این کشور با شتاب کنونی ادامه پیدا کند، شاید در ده سال آینده برای تامین تقاضای منطقه، نیاز به ساخت کارخانه اختصاصی باشد. مدیرعامل پورشه البته این امر را در گروی میزان افزایش تقاضا و همچنین قوانین و مقررات داخلی هر کشور دانسته است.
پورشه برای راهاندازی خط مونتاژ تایکان، 6 میلیارد یورو در کارخانه تسوفنهاوزن (Zuffenhausen) اشتوتگارت سرمایهگذاری کرده است. این خط مونتاژ که از سال 2019 کار خود را آغاز نموده، 20,015 دستگاه از مدل 2020 تایکان را به مشتریان یا نمایندگیهای فروش تحویل داده است.
به غیر از نسخه سدان، پورشه خود را برای تولید نسخه کراس توریسمو از تایکان نیز آماده میکند. مدل تمام الکتریکی ماکان نیز در راه بوده و انتظار میرود اواخر سال 2022 معرفی شود.
ناگفته نماند چند روز پیش گزارشی مبنی بر تصمیم پورشه برای احداث کارخانه در مالزی نیز در یکی از روزنامههای این کشور منتشر شد؛ اگرچه هنوز ژرمنها این گزارش را تایید نکردهاند، ولی کریستین ویس (Christian Weiss) معاون ارشد بخش ارتباطات پورشه به روزنامه مالزیایی The Edge Weekly گفته جنوب شرق آسیا پتانسیل بسیار بالایی دارد و آنها به دنبال بررسی راههای مختلف برای افزایش حضور در این منطقه هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
رمز موفقیت شرکت های بزرگ رضایت مشتری هست که مساوی هست با فروش بیشتر
همین حالا هم چین توی عرضه های مختلف مثل موبایل و جدیدا ماشین حرف زیادی برای گفتن دارِ
این اقا هم برای سود بیشتر بدش نمیاد کارخونه توی چین( یا هر کشوری که نیروی کار ارزون داره_ شاید اگه وجهه قابل قبولی در دنیا داشتیم حتی ایران) بزنه
ولی* میخواد توجه رسانه ها رو به خودش جلب کنه
کافیه مقاله ی تیم کوک ،مدیر عامل اپل رو مطالعه کنید
وقتی ذهن طرفو خراب میکنی
"ساخت آلمان" خودش یک برنده،خله مگه ولش کنه؟
مشتری ها حق دارن. هیچ کس دوست نداره آشغال های چینی رو سوار بشه