افزایش سختگیریهای آمریکا: محدودیتهای بیشتر در انتظار کاربران ایرانی اینترنت؟
تغییرات گوگل در روزهای اخیر برای کاربران ایرانی حواشی بسیاری داشته است. پیش از این کاربران با استفاده از VPN به سرویسهای تحریم شده دسترسی داشتند اما اکنون گوگل در بسیاری از موارد میتواند ایرانی ...
تغییرات گوگل در روزهای اخیر برای کاربران ایرانی حواشی بسیاری داشته است. پیش از این کاربران با استفاده از VPN به سرویسهای تحریم شده دسترسی داشتند اما اکنون گوگل در بسیاری از موارد میتواند ایرانی بودن کاربران را تشخیص دهد. اکنون به نظر میرسد دفتر کنترل سرمایههای خارجی ایالات متحده (OFAC) میخواهد فشار بیشتری به شرکتهای فناوری وارد کند تا آنها هم در مسیر گوگل گام بردارند که این یعنی محدودیت بیشتر برای کاربران ایرانی.
یکی از کارکنان گوگل به نام «وینیسیوس فورتانا» به تازگی چنین خبری را در توییتر اعلام کرده. به گفته وی، OFAC به دنبال شرکتهایی میرود که تمام تلاش خود را برای شناسایی موقعیت جغرافیایی کاربران کشورهای تحریم شده، انجام نمیدهند. چنین اقدامی در راستای پیروی از تحریمهای صورت گرفته از سوی ایالات متحده صورت میگیرد.
به گفته او، این اقدام شرکتهای فناوری را مجبور به قطع دسترسی کاربران ایرانی به سرویسهای تحریم شده میکند، البته مدتهاست کاربران ایرانی با استفاده از برنامههای تغییر IP مانند VPN مشغول استفاده از چنین سرویسهایی هستند. با این حال ظاهرا آمریکا میخواهد بدون اعمال تحریمهای جدید، از چنین کاری هم جلوگیری کند.
در صورتی که این کمپانیها در مسیر گوگل گام بردارند که البته با فشار OFAC چنین موضوعی ممکن به نظر میرسد، احتمالاً دسترسی کاربران به سرویسهای بیشتری محدود خواهد شد. چنین تغییری بیشتر به ضرر کسب و کارهای آنلاین و وبمسترها تمام میشود چرا که دیگر نمیتوانند از برخی سرویسهای حیاتی مانند گوگل آنالیتیکس استفاده کنند.
طبق گزارشهای گذشته، گوگل میتواند ۲۰ تا ۲۵ درصد کاربران ایرانی را تشخیص دهد که با توجه به خبر اخیر و فشار OFAC، بعید نیست اگر در هفتههای آینده این میزان بیشتر شود و شمار بالایی از کاربران ایرانی دیگر نتوانند از سرویسهای تحریم شده حتی با برنامههای تغییر IP استفاده کنند.
شرکتهای فناوری ابزارهای مختلفی برای شناسایی کاربران کشورهای مختلف از جمله کاربران ایرانی دارند و اگر مجبور شوند، از آنها استفاده خواهند کرد.
اگر سختگیریها افزایش پیدا کنند، کار برای کاربران ایرانی و به خصوص کسب و کارهای آنلاین در کشورمان سختتر خواهد شد. در حقیقت آنها باید در کنار مشکلات اینترنت در داخل کشور، با نیرویی مضاعف با مشکلات جدید هم مقابله کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این یعنی باید خودکفاشیم حالا چه زوری یا خود خواسته! یعنی ما میتونیم سرویس های اینترنتی داشته باشیم؟بله،همین نرم افزاریستای ما انجام میدن!مثل اَپ نقشه بَلد و غیره که بجای وِیز اومدن👏
یکی به این دلقک بگه داداش ما زیر ساخت اکثر نیازهای خودمان رو تو سالهای اخیر فراهم کردیم . شاخ گنده تر از تو رو شکستیم تو که هیچی نیستی😂 😂
خوب مشخص شد خود غرب هم هزینه میکنه که کره شمالی شیم و دستش با ا خ و ک ه - اینگلیس لعنتی 250 سال برنامه برای تغییر زیان دوم جهان - اگر هند تغییر زبان نمیداد دومین و سومین زبان دنیا بودیم - و اگر خاورمیانه معدن و پول نمیکرد و وارد خرافات 250 ساله نمیکرد - الان الماس دنیا خاورمیانه بود
درود بر بایدن بزرگ
نفس ایرانی ها رو ببر