ایسر از کاهش تولید لپتاپ حداقل تا سال ۲۰۲۲ در پی کمبود جهانی تراشه خبر داد
مدیرعامل ایسر میگوید به دلیل کمبود جهانی تراشه، این شرکت تنها میتواند نیمی از تقاضای بازار را تامین کند. همین مسئله میتواند قیمت محصولات یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپتاپ جهان را افزایش دهد. به نظر ...
مدیرعامل ایسر میگوید به دلیل کمبود جهانی تراشه، این شرکت تنها میتواند نیمی از تقاضای بازار را تامین کند. همین مسئله میتواند قیمت محصولات یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپتاپ جهان را افزایش دهد.
به نظر میرسد کمبود چیپ تا سال آینده میلادی نیز گریبانگیر ایسر و بسیاری دیگر از تولیدکنندگان محصولات الکترونیکی باشد. مدیرعامل ایسر تاکید میکند که این معضل باعث شده ایسر نتواند تقاضای مورد نیاز بازار را تامین کند.
کمبود جهانی تراشه موضوع مهمی است که بر تولید بسیاری از محصولات الکترونیکی تاثیرگذار بوده. به گفته مدیرعامل ایسر، این شرکت نیز همچون بسیاری دیگر با این مشکل روبرو است و با کمبود چیپ توانسته تنها نیمی از تقاضای بازار را پاسخگو باشد.
ایسر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپتاپ در جهان است. به گفته بالاترین مقام این شرکت، کمبود جهانی تراشه حداقل تا سه ماهه اول یا دوم سال آینده میلادی مرتفع نخواهد شد. در نتیجه این شرکت نیز با مشکلات بسیاری برای تولید روبرو خواهد بود.
کمبود جهانی تراشه در سراسر جهان باعث بروز مشکلات بسیاری در تامین چیپ موردنیاز برای سیستمهای کامپیوتری، گوشیهای هوشمند، کنسولهای بازی و حتی بازار خودرو شده است.
هفته گذشته ایسر اعلام کرد که تولید سری جدید لپ تاپهای مخصوص گیمینگ، نوت بوکها و کرومبوکهایی که قرار است از نیمه دوم سال جاری به بازار عرضه شوند، با مشکلاتی روبرو شده است.
این روند تا سه ماهه اول یا سه ماهه دوم سال آینده میلادی نیز به همین شکل ادامه خواهد داشت. با همهگیری کرونا و به دلیل خانهنشینی و دورکاری، تقاضای بازار برای خرید سیستمهای کامپیوتری، تبلت و موبایل افزایش پیدا کرد. مدیر عامل ایسر میگوید در حال حاضر جهان با کمبود جهانی تراشه روبرو است. روزهایی که هر خانواده باید دستگاه الکترونیکی داشته باشد و برای شغل و تحصیل به آن نیاز دارد، تقاضای بازار به شدت افزایش یافته است.
ایسر میگوید تنها ۵۰ درصد تقاضای بازار را تامین میکند و برای تامین بقیه نیاز کاربران با مشکلاتی روبرو است. شرکت تحلیلگر گارتنر نیز ارزیابی ایسر را تایید میکند و در آخرین گزارش خود تخمین زده که کمبود چیپ در جهان حداقل تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت، در نتیجه قیمت برخی از دستگاهها افزایش پیدا میکند و شرکتهای کوچکتر مجبور میشوند تراشه را با قیمت بالاتری خریداری کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.