ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موبایل

۲۶ درصد گوشی‌ها در جهان در سال ۲۰۲۰ به‌صورت آنلاین فروخته شده‌اند

پارسال فروش آنلاین گوشی‌های موبایل در سراسر دنیا نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۶ درصد بیشتر شد. این رشد که متاثر از همه‌گیری ویروس کرونا بوده، احتمالا در آینده هم در بازارهای در حال توسعه ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ تیر ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۵

پارسال فروش آنلاین گوشی‌های موبایل در سراسر دنیا نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۶ درصد بیشتر شد. این رشد که متاثر از همه‌گیری ویروس کرونا بوده، احتمالا در آینده هم در بازارهای در حال توسعه و با جمعیت میانسال ادامه خواهد داشت.

به گزارش شرکت تحقیقاتی «کانترپوینت»، فروش آنلاین در بازار جهانی موبایل در سال ۲۰۲۰ سهمی ۲۶ درصدی داشته است. این یعنی از هر چهار تلفن همراهی که پارسال فروخته شده، یکی از آن‌ها از طریق اینترنت به فروش رفته است. همه‌گیری کووید-۱۹ تاثیر مهمی در این اتفاق داشت. بیشترین سهم فروش آنلاین در بین کشورها به هند، بریتانیا و چین اختصاص دارد که به‌ترتیب ۴۵، ۳۹ و ۳۴ درصد از گوشی‌های خود را به‌صورت آنلاین فروختند.

 

سهم فروش آنلاین گوشی‌ها در مجموع نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۶ درصد بیشتر شده. حجم این بازار هم نسبت به بازه مشابه سال قبل بیش از ۱۰ درصد افزایش یافت. این روند نه تنها در بازارهای توسعه‌یافته مثل آمریکا و اروپا، بلکه در بازارهای در حال توسعه مثل هند و آمریکای لاتین هم قوی بود.

این روند در چین، یعنی همان کشوری که اولین بار شاهد شیوع ویروس کرونا بود، ابتدا در شش ماه نخست سال شدت گرفت ولی در شش ماه دوم سال آرام‌تر شد. با این حال، سهم بازار آنلاین در آمریکا و هند در نیمه دوم ۲۰۲۰ بالاترین رکورد تاریخ خود را به ثبت رساند.

کانترپوینت پیش‌بینی می‌کند که روند افزایش سهم بازار فروش آنلاین احتمالا برای مدتی کند خواهد شد و امسال هم باید منتظر شرایطی مثل پارسال یا حتی کمی ضعیف‌تر باشیم. «سوجیونگ لیم»، تحلیلگر ارشد این شرکت می‌گوید: «پس از رشد سریع بازار در سال ۲۰۲۰، انتظار داریم در سال ۲۰۲۱ پس از واکسیناسیون کرونا شرایط آرام‌تری را ببینیم. با این حال، انتظار می‌رود که اوضاع از سال ۲۰۲۲ به بعد، به لطف رشد بازار کشورهای در حال توسعه و گرایش بیشتر جمعیت میانسال به دستگاه‌های IT و اینترنت، روند صعودی بگیرد.»

لیم افزود: «ولی در خصوص هند، که در حال حاضر بیشترین سهم بازار آنلاین را دارد، شاید پس از ۲۰۲۲ به خاطر توسعه زیرساخت‌های آفلاین از جمله فروشگاه‌های بزرگ و مولتی-برند شاهد افت باشیم. با این حال، رشد آتی بازارهای آنلاین در جنوب شرق آسیا، خاورمیانه و آفریقا شایان توجه خواهد بود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی