ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تبدیل دوربین آنالوگ قدیمی به دیجیتال به کمک رزبری پای [تماشا کنید]

یک هکر الکترونیک به تازگی موفق شده با استفاده از پرینتر سه بعدی، بُرد رزبری پای Zero W و ماژول دوربین پای، یک دوربین آنالوگ بسیار قدیمی را به دوربین دیجیتال تبدیل کند. وی مراحل ...

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۰

یک هکر الکترونیک به تازگی موفق شده با استفاده از پرینتر سه بعدی، بُرد رزبری پای Zero W و ماژول دوربین پای، یک دوربین آنالوگ بسیار قدیمی را به دوربین دیجیتال تبدیل کند. وی مراحل انجام پروژه خود را به صورت ویدیو در یوتیوب منتشر داده است.

اگرچه برخی از شرکت‌ها هنوز اقدام به تولید دوربین‌های آنالوگ یا به اصطلاح فیلم‌خور می‌کنند، اما بیشتر عکاسان به سوی دوربین‌های دیجیتال کوچ کرده‌اند و حتی نسل جدید دیگر هیچ تجربه‌ای از کار با دستگاه‌های غیر دیجیتال ندارند. با این حال حس بسیار خاصی در دوربین‌های آنالوگ ۳۵ میلی‌متری نهفته است، به طوری که بسیاری از تولیدکنندگان در برخی از محصولات خود، بدنه‌های چنین دوربین‌های را در دستگاه‌های مدرن مورد استفاده قرار می‌دهند.

در صورتی که یک دوربین آنالوگ قدیمی در خانه دارید که استفاده خاصی از آن نمی‌کنید، می‌توانید مانند ویدیوی پایین، آن را به کمک رزبری پای Zero W و ماژول دوربین پای به یک دوربین دیجیتال تبدیل کنید. البته در این مسیر احتمالاً به یک چاپگر سه بعدی هم نیاز پیدا خواهید کرد زیرا پیدا کردن قطعاتی با اندازه مناسب چندان آسان نخواهد بود.

قسمت سیلندری شکل بدنه که محل قرارگیری فیلم در گذشته بوده است، اکنون پذیرای باتری لیتیومی برای تامین انرژی دوربین است. همچنین پس از جدا کردن لنز ماژول دوربین پای، آن را در محل دریافت نور قرار می‌دهیم، جایی که در گذشته فیلم به صورت مسطح روی آن حرکت می‌کرده است. سپس ماژول دوربین به بُرد رزبری پای Zero W متصل می‌شود تا تصاویر را پردازش و ذخیره نماید. فشردن کلید شاتر موجب رسیدن نور به ماژول دوربین می‌شود و فوکوس در کنار میزان گشودگی دیافراگم نیز از طریق لنز سوار شده روی دوربین به صورت دستی قابل تنظیم است. دوربین تغییر شکل یافته اکنون می‌تواند تصاویر و ویدیوهایی با کیفیت HD به صورت بی‌سیم به لپ‌تاپ یا موبایل از طریق وای‌فای ارسال کند یا آن‌ها را روی حافظه SD ذخیره نماید.

چنین هک‌های الکترونیکی معمولاً جنبه سرگرمی دارند و نمی‌توان انتظار چندانی از خروجی پروژه داشت. برای مثال دوربین جدید از قابلیت لرزشگیر بهره‌مند نیست و کلیدهای چندانی نیز برای کنترل تنظیمات وجود ندارد زیرا بدنه دستگاه با برد الکترونیک در ارتباط نیست. همچنین استفاده از لنز ۵۰ میلی‌متری با ماژول دوربین پای موجب بزرگنمایی بیش از انتظار در تصاویر شده است و تصاویر نسبتاً سوپر زوم از یک لنز پرتره ارائه می‌دهد. علاقه‌مندان می‌توانند به دستورات نرم‌افزاری و فایل‌های مرتبط با پرینتر سه‌ بعدی پروژه گفته شده دسترسی داشته باشند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی