ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

یکی از بزرگترین باتری‌های جهان هنگام آزمایش آتش گرفت؛ تسلا در تلاش برای رفع مشکل

یک شرکت فرانسوی در سال ۲۰۲۰ ساخت بزرگترین باتری لیتیومی ۱۳ تنی ویکتوریا را با همکاری تسلا در استرالیا آغاز کرد تا به یکی از بزرگترین پروژه‌های ذخیره‌سازی انرژی جهان تبدیل شود. متاسفانه این باتری ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۰

یک شرکت فرانسوی در سال ۲۰۲۰ ساخت بزرگترین باتری لیتیومی ۱۳ تنی ویکتوریا را با همکاری تسلا در استرالیا آغاز کرد تا به یکی از بزرگترین پروژه‌های ذخیره‌سازی انرژی جهان تبدیل شود. متاسفانه این باتری در حین تست دچار آتش سوزی شد و نیروهای متخصص تسلا در تلاش هستند به این موضوع رسیدگی کنند.

به گفته منابع آگاه،، آتش‌سوزی در جریان آزمایش اولیه پروژه بزرگ ذخیره‌سازی انرژی معروف به «باتری بزرگ ویکتوریا» (Victorian Big Battery Megapack) در نزدیکی ملبورن رخ داده است. در جریان این حادثه هیچ کس مجروح نشده و ساختمان‌ها نیز به سرعت تخلیه شده‌اند. همچنین سازمان دولتی مدیریت اضطراری ویکتوریا پس از این حادثه هشدار‌های مربوط به انتشار دود سمی را صادر کرده است.

تسلا

امداد آتش‌نشانی ویکتوریا (FRV) به سرعت برای مهار این آتش واکنش نشان داد. همچنین برای کمک به بررسی بیشتر حادثه از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) نیز کمک گرفته شد. علاوه بر این یک افسر متخصص برای مشاهده وضعیت هوا به محل حادثه اعزام شد.

طبق گفته خبرگزاری 7News ملبورن در توییتر:

نیروهای آتش‌نشانی هم اکنون در محل آتش سوزی باتری حاضر هستند و در حال مهار آتش و جلوگیری از انتقال آن به باتری‌های مجاور هستند.

هرچند هنوز دلیل اصلی این واقعه مشخص نشده است، «لوئیس د سامبوسی» مدیرعامل شرکت فرانسوی Neoen که با تسلا در این پروژه همکاری می‌کند، در بیانیه‌ای گفت: «نیروهای متخصص تسلا در محل حادثه با خدمات اضطراری در حال همکاری هستند تا وضعیت حادثه مشخص شود.»

پروژه باتری بزرگ ویکتوریا در نوامبر سال ۲۰۲۰ کار خود را آغاز کرد و دولت استرالیا قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۵۰ درصد از برق مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تولید کند که برای دستیابی به چنین هدفی باید روشی برای ذخیره‌سازی انرژی تولید شده توسط پنل‌های خورشیدی، باد و دیگر منابع تجدیدپذیر پیدا کند. به همین منظور شرکت فرانسوی Neoen با همکاری تسلا که یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه باتری خودروهای برقی به شمار می‌رود، این تشکیلات عظیم ذخیره‌سازی انرژی را در استرالیا می‌سازند و سیستم مگاپک تسلا که در این پروژه استفاده شده است، می‌تواند انرژی تجدیدپذیر ۳۰۰ مگاوات تا ۴۵۰ مگاوات ارائه کند.

هزینه کل پروژه هنوز افشا نشده است اما Neoen در اوایل امسال حدود ۱۱۸ میلیون دلار از بودجه دولت استرالیا را برای کمک به تامین باتری بزرگ خود و تولید ۴۵۰ مگاوات ساعت برق دریافت کرده است. تسلا نیز فناوری مگاپک خود را برای این پروژه ارائه کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی