بررسی دیجیاتو: مقایسه مچبند هوشمند هواوی بند ۶ و شیائومی می بند ۶
اگر به دنبال خرید یک مچبند هوشمند با کیفیت و خوش ساخت باشید گزینههای زیادی پیش رو دارید. دو مورد از بهترینها هواوی می بند ۶ و شیائومی می بند ۶ هستند که شباهتهای فنی ...
اگر به دنبال خرید یک مچبند هوشمند با کیفیت و خوش ساخت باشید گزینههای زیادی پیش رو دارید. دو مورد از بهترینها هواوی می بند ۶ و شیائومی می بند ۶ هستند که شباهتهای فنی بسیاری به هم دارند. اما از بین این دو مدل با کیفیت کدام یک انتخاب بهتری است؟ در این مطلب این دو مچبند را با هم مقایسه میکنم و به دنبال پاسخی برای این سوال هستم.
هر دو مچبند شیائومی و هواوی جدید به حساب میآیند اما محصول هواوی جدیدتر است. هر دو مدل امکان پایش فعالیتهای ورزشی متعدد را دارند، میزان شارژدهی آنها (به گفته سازنده) کم و بیش یکی است و از سنسورهای با امکانات مشابه بهره میبرند؛ اما تفاوتها هم کم نیستند. پیش از این، شیائومی می بند ۶ و هواوی بند ۶ را به طور جداگانه بررسی کردهام اما این بار، دو رقیب را در کنار هم بررسی و مقایسه میکنم. ابتدا بیایید نگاهی به مشخصات فنی این دو مچبند در کنار هم داشته باشیم.
مقایسه کلی مشخصات نشان میدهد شباهتهای این دو مچبند با هم بسیار زیاد است اما مقایسهای که در ادامه بین این دو دارم ثابت میکند که تنها بر اساس مشخصات بالا نمیتوان بین برتری یکی از این دو تصمیم دقیقی گرفت. در ادامه از تفاوتهای سختافزاری این دو و نیز تجربه کاربری متفاوت میگویم.
فرمور زمان انتشار این مطلب در هواوی بند ۶ نسخه ۱۱.۱.۱.۲۴ و فرمور شیائومی می بند ۶ نسخه ۱.۰.۳.۲۲ بوده است. نسخه اپ Huawei Health نیز ۱۰.۱.۱.۳۱۲ و نسخه اپ شیائومی می فیت ۵.۲.۱ است.
نمایشگر
با نگاهی به جدول بالا شاید تصور کنید نمایشگر شیائومی می بند ۶ بزرگتر است؛ در حالی که به دلیل کشیدهتر بودن، از نظر عددی این طور به نظر میرسد. اما در حقیقت این نمایشگر هواوی بند ۶ است که به لطف پهنای بیشتر، ابعاد به مراتب بزرگتری دارد. تفاوت ابعاد نمایشگر در حدی است که هواوی بند ۶ را تا حدود زیادی به ساعتهای هوشمندی از جمله هواوی واچ فیت (بررسی دیجیاتو) نزدیک میکند. در عمل کار با نمایشگر بزرگتر هواوی بند ۶ به مراتب راحتتر است به خصوص اگر حین حرکت بخواهید بین بخشهای مختلف رابط کاربری جابجا شوید. البته باید اشاره کنم که نمایشگر می بند ۶ نیز نسبت به نسل قبل افزایش ابعاد قابل توجهی داشته اما همچنان چند پله عقبتر از هواوی بند ۶ است.
تفاوتهای نمایشگر اما تنها به ابعاد محدود نمیشود. از نظر کیفیت جزئیات نمایش داده شده در نمایشگر تفاوتها هر چند کم اما محسوس است و نمایشگر شیائومی می بند ۶ کمی با کیفیتتر به نظر میرسد. البته این موضوع به این معنی نیست که نمایشگر هواوی بند ۶ کیفیت پایینی دارد؛ بلکه وقتی این دو در کنار هم قرار میگیرند برتری مچبند شیائومی آشکار میشود. در مورد کیفیت رنگهای نمایشگر هم برتری به وضوح و با تفاوت آشکار از آن شیائومی می بند ۶ است. از نظر حداکثر روشنایی اما تفاوت چندانی بین این دو وجود ندارد.
در مجموع هر یک از دو مچبند مزایای خاص خود را دارند اما موردی که بیش از بقیه اهمیت دارد ابعاد بزرگتر نمایشگر هواوی بند ۶ است که به تنهایی موجب میشود دیگر مزیتهای نمایشگر می بند ۶ اهمیت پایینتری داشته باشند.
برنده بخش نمایشگر: هواوی بند ۶
طراحی
نمایشگر بزرگتر موجب شده ابعاد دو مچبند تفاوت زیادی با هم داشته باشند. طول شیائومی می بند چند میلیمتر بیشتر از هواوی بند ۶ است اما در عوض همان طور که گفتم عرض به مراتب کمتری دارد. از نظر ضخامت تفاوت کمتر از ۲ میلیمتر است که چندان به چشم نمیآید. شیشه روی نمایشگر مچبند هواوی در جهت افقی قوس کمی دارد اما شیشه شیائومی نسبتا تختتر است. هر دو شیشه اما در طرفین با قوس کمی به فریم پلاستیکی اطراف پیوند میخورند. اما یکی از مهمترین تفاوتهای ظاهری، مجهز شدن هواوی بند ۶ به کلید فیزیکی در فریم سمت راست است؛ در حالی که می بند ۶ بدون کلید طراحی شده و برای تمام کارکردهای آن تنها متکی به نمایشگر خواهید بود. این که کدام رویکرد بهتر است بحثی سلیقهای است اما یکی از مهمترین مزایای کلید فیزیکی هواوی بند ۶، امکان خاموش و روشن کردن بسیار ساده مچبند است که شیائومی از آن بی بهره است.
در زیر این دو تفاوت چندانی مشاهده نمیشود و هر دو، میزبان سنسور سنجش ضربان قبل و پینهای شارژ هستد. تفاوت مهم دیگر در نحوه اتصال بند مشاهده میشود. مچبند شیائومی به گونهای طراحی شده که بند یک تکه آن به طور کامل بخش اصلی مچبند را در بر میگیرد ولی در هواوی بند ۶ شاهد بند دو تکه هستیم که به دو طرف بالا و پایین ساعت متصل شده است. برای هیچیک از این دو، امکان تعویض با بندهای استاندارد موجود در بازار را ندارید و باید به بندهای ارائه شده توسط سازند اکتفا کنید. از نظر طراحی بند، باید برتری را از آن هواوی دانست؛ چون زمانی که مچبندها خیس میشوند، در زیر بند شیائومی مقداری آب جمع میشود که تا زمانی که خشک شود گاه آزارتان میدهد اما در مورد هواوی این گونه نیست. با توجه به استفاده چند هفتهای که از این دو مچبند هوشمند داشتهام در مورد دوام بندها هنوز نمیتوانم نظر قطعی بدهم ولی به نظر می رسد با اندازه کافی محکم هستند و در مقابل پارگی مقاومت میکنند.
اما سوال دیگر این است که کدام یک از این دو روی دست راحتتر مینشیند؟ هنگامی که دو مچبند روی دست من قرار میگیرند فضای خالی چندانی بین مچبند و بند با دست به چشم نمیخورد ولی تفاوت حسی که روی دست منتقل میشود بسیار زیاد است. هواوی با وجود این که ابعاد بزرگتری دارد اما بسیار راحتتر روی دست مینشیند و تقریبا در تمام شرایط از جمله، استفاده روزمره، ورزش و حتی خواب، نشستن روی دست را فراموش میکنید. در مورد شیائومی اما شرایط متفاوت است. البته نمیتوانم بگویم که این مچبند روی دست ناراحتی ایجاد میکند اما کاملا حسش میکنید و مدتی طول میکشد تا به آن عادت کنید. شاید این تفاوت برای بسیاری از کاربران شیائومی می بند ۶ محسوس نباشد اما زمانی که از هر دو مچبند در کنار هم استفاده کنید متوجه تفاوتی که مد نظر من است میشوید.
همچنین باید اشاره کنم که هر دو مچبند تا عمق ۵۰ متری، در مقابل نفوذ آب مقاومت میکنند و در استفادههای روزمره هم مقاومت خوبی در مقابل ضربه و خط و خش دارند. در مجموع باید گفت که طراحی هواوی می بند ۶ به روزتر و شیکتر است و شیائومی سبک طراحی معمول مشابه بیشتر مچبندهای هوشمند چند سال اخیر را حفظ کرده است. در مورد راحتی هم برتری کاملا از آن هواوی است.
برنده طراحی: هواوی بند ۶
طراحی و امکانات رابط کاربری مچبند
هواوی و شیائومی برای طراحی رابط کاربری دو رویکرد تا حدودی متفاوت را در پیش گرفتهاند. شیائومی می بند ۶ رابط کاربری بسیار نزدیک به مچبندهای هوشمند را دارد که برای نمایشگر کوچک این گونه گجتها طراحی شده. هواوی اما از پتانسیلهای نمایشگر بزرگتر بهره برده و رابط کاربری نزدیک به ساعتهای هوشمند گران قیمتتر خود را برای مچبند در نظر گرفته است. رابط کاربری هر دو مچبند طراحی کاربر پسند و چشم نوازی دارد و به دلیل کاهش مصرف انرژی نمایشگر، در بیشتر قسمتهای رابط کاربری هر دو، رنگ سیاه بر بقیه رنگها غالب است.
از نظر واچفیسها بین دو مچبند تفاوت عمدهای وجود دارد. هواوی تنها ۹ واچفیس را برای بند ۶ در نظر گرفته اما شیائومی امکان انتخاب از بین حدود ۶۰ واچفیس را میدهد. البته هواوی از ارائه حدود ۱۵۰ واچفیس برای مچبند خود میگوید اما بنا به دلایل نامشخص این واچفیسها در کشور ما در دسترس نیستند. نظر دادن در مورد زیبایی واچفیسها موضوعی سلیقهای است اما من در مجموع طراحی واچفیسهای شیائومی می بند را بیشتر میپسندم و از نظرم هیچکدام از واچفیسهای هواوی جذاب نیستند.
اگر در رابط کاربری کمی عمیقتر شویم متوجه تفاوتهای قابل توجه میشویم. همان طور که از مچبندهای هوشمند اقتصادی (در مقایسه با ساعتهای هوشمند گران قیمت) انتظار میرود، هیچ کدام از این دو از اپلیکیشنهای ثالث پشتیبانی نمیکنند. اما رابط کاربری هر دو ساده و قابل درک است و به سرعت کار با آنها را یاد میگیرید. رابط کاربری شیائومی تنها به ژستهای لمسی متکی است اما در هواوی به لطف کلید فیزیکی، امکان بیدار کردن مچبند، بازگشت به صفحه هوم، رفتن به منوی اپهای اصلی و البته خاموش و روشن کردن ساده مچبند را دارید.
رابط کاربری هواوی با وجود این که از نظر طراحی گرافیکی به ساعتهای هوشمند نزدیکتر است ولی امکانات شخصی سازی بسیار محدودی را در اختیارتان میگذارد. به عنوان مثال میتوانید در برخی از واچ فیسها، فاکتورهایی از جمله نمایش آب و هوا، تعداد قدمها، میزان کالری مصرف شده روزانه و برخی موارد دیگر را اضافه کنید. همچنین میتوانید ترتیب و نمایش یا عدم نمایش ویجتهای اصلی از جمله سنجش استرس، ضربان قلب، اشباع اکسیژن خون، کنترل موسیقی، خواب شب گذشته و ... را تنظیم کنید. علاوه بر این امکان اضافه یا حذف کردن فعالیتهای ورزشی قابل پایش به صفحه Workouts در نظر گرفته شده تا برای جلوگیری از شلوغ شدن بیش از حد این صفحه، تنها فعالیتهای مورد نظر خودتان را اضافه کنید. از قابلیتهای دیگر هواوی بند ۶ امکان دسترسی به برخی تنظیمات سریع (مشابه ساعتهای هوشمند) با سوایپ کردن از بالای نمایشگر به سمت پایین است.
در شیائومی می بند ۶ به طور مشابه میتوانید تعدادی از اپهای اصلی را به صفحه ویجتها اضافه کنید. علاوه بر این امکان حذف و اضافه کردن تمامی اپها از منوی اصلی را هم دارید. به این ترتیب برای شخصی سازی رابط کاربری کمی دستتان بازتر است؛ اگرچه همچنان امکانات شخصی سازی بسیار محدودتری در مقایسه با ساعتهای هوشمند در نظر گرفته شده است.
اما دو قابلیت دیگر در شیائومی می بند ۶ هستند که به مزایای این مچبند اضافه میکنند. یکی از آنها تایمر پومودورو برای مدیریت زمان است. ایده اصلی تکنیک پومودورو، بر بهبود چابکی ذهن با استراحتهای مکرر حین کار استوار است. بر اساس این تکنیک، بهترین زمان کار کردن، ۲۵ دقیقه تعیین شده و پس از هر ۲۵ دقیقه باید برای مدت ۵ دقیقه استراحت کنید و سپس دوباره سر کار خود برگردید. در این تکنیک هر بازه زمان ۲۵ دقیقهای یک پومودورو نام دارد و پس از هر ۴ پومودورو باید یک استراحت طولانیتر ۱۵ یا ۲۰ دقیقهای داشته باشید. می بند ۶ با تنظیم کردن تایمر و نیز غیر فعال کردن اعلانهای روی ساعت به کاربران کمک میکند این تکنیک را اجرا کنند. ویژگی دیگر، پاسخ خودکار به تماسها از طریق اس ام اس است. در اپلیکیشن موبایل می فیت میتوانید پیامهای دلخواه خود را ایجاد کنید تا در زمان زنگ خوردن گوشی، به سادگی از روی می بند تماس را رد کنید و پاسخی از پیش تعیین شده را برای تماس گیرنده ارسال نمایید.
در نهایت مورد دیگری که تفاوت ایجاد میکند به کارکرد نمایش آب و هوا مرتبط است. در شیائومی می بند ۶ این قابلیت به درستی کار میکند ولی در هواوی بند ۶ مشابه دیگر ساعتهای هوشمند این کمپانی، نمایش آب و هوا در ایران به کلی کار نمیکند و مشخص نیست چرا هنوز بعد از چند سال، هواوی فکری به حال کاربران ایرانی برای رفع این مشکل نمیکند. در بخش نمایش اعلانهای فارسی هم هواوی امکان نمایش متنهایی که کمی طولانی میشوند را ندارد و به این ترتیب مجبور میشوید در بیشتر شرایط به سراغ موبایلتان بروید؛ در حالی که شیائومی چنین مشکلی ندارد. همچنین در مورد نحوه اجرای رابط کاربری باید بگویم که در شیائومی می بند ۶ بسیار روانتر اجرا میشود و در هواوی می بند ۶ شاهد لگ در بخشهایی از جمله نمایش اعلانها هستیم. علاوه بر این گاه مچبند هواوی با تاخیری چند ثانیهای به کلید فیزیکی پاسخ میدهد. در نهایت برنده این بخش بی شک شیائومی می بند ۶ است.
برنده طراحی و امکانات رابط کاربری مچبند: شیائومی می بند ۶
رابط کاربری اپلیکیشن موبایل
تفاوتها بین رابط کاربری اپلیکیشن دو مچبند بسیار است. شیائومی برای سالها است که اپ Mi Fit را برای ساعتها و مچبندهای هوشمند خود ارائه میکند اما اخیرا اپ جدیدتر دیگری به نام Xiaomi Wear را نیز عرضه کرده که البته به دلیلی مشکلاتی که هنگام استفاده با می بند ۶ به آن برخوردم و در مطلب بررسی کامل این مچبند از آن گفتهام، تنها به اپلیکیشن می فیت میپردازم. هواوی هم اپلیکیشن Health را برای مچبندهای خود ارائه کرده است.
در حالی که حدود ۶ سال از عرضه اپلیکیشن می فیت شیائومی میگذرد اما هنوز هم این اپ طراحی بیش از حد پیچیدهای دارد و به هیچ وجه کاربر پسند نیست. اپلیکیشن در مجموع ۳ صفحه اصلی شامل Workout یا فعالیتهای ورزشی، Friends برای مشاهده اطلاعات ورزشی و خواب دوستان و Profile برای دسترسی به مواردی از جمله تنظیمات خاص می بند ۶ دارد. طراحی هر یک از این صفحات به حدی متفاوت و بی ربط به هم است که تصور میکنید با ۳ اپلیکیشن جداگانه طرف هستید.
اپلیکیشن Huawei Health اما از نظر طراحی چند پله بالاتر از می فیت قرار میگیرد. این اپ طراحی سادهای دارد و کار با آن راحت است. از منوی پایین اپلیکیشن به چهار صفحه اصلی دسترسی دارید. در صفحه اول (با نام Health) اطلاعاتی شامل تعداد قدمهای روزانه، مسافت طی شده، کالری مصرف شده، ضربان قلب، وضعیت خواب شب گذشته، میزان استرس و میزان اشباع اکسیژن خون (SpO2) و ... به شکل کارتی نمایش داده میشود. برای مشاهده اطلاعات فعالیتهای ورزشی ثبت شده باید به صفحه بعدی (Exercise) بروید. در صفحه سوم (Devices)، گجتهای سلامتی متصل به گوشی نمایش داده میشوند و با کلیک روی هر یک از آنها میتوانید به صفحه تنظیمات هر کدام دسترسی داشته باشید. در مجموع در مورد اپلیکیشن باید گفت که برتری با اپ هلث هواوی است که هم طراحی زیباتر و کاربر پسندتری دارد و هم در فعالیتها جزئیات بیشتری را در اختیار کاربران قرار میدهد.
برنده رابط کاربری اپلیکیشن موبایل: هواوی
پایش فعالیتهای ورزشی
مهمترین تفاوت در پایش فعالیتهای ورزشی بین این دو مچبند، تعداد فعالیتهای قابل پایش است. هواوی امکان پایش ۹۶ فعالیت را دارد و شیائومی میتواند ۳۰ فعالیت را پایش کند. اما آیا این موضوع واقعا برای کاربران مهم است؟ در جواب باید بگویم که برای بیشتر کاربران، خیر؛ آنقدرها هم مهم نیست. چون هر دو مچبند اساسا برای کاربران عمومی طراحی شدهاند و اکثر فعالیتهای معمول و روزمره بیشتر کاربران (و حتی فراتر از آن) را پوشش میدهند. البته اگر ورزشکار حرفهای هستید بهتر است کلا قید خرید این دو مچبند را بزنید و به سراغ مدلهایی با پایش دقیقتر و طراحی شده برای ورزشکاران از برندهایی مثل فیت بیت یا گارمین بروید.
هر دو مچبند فاقد GPS هستند و به همین دلیل برای پایش دقیقتر برخی از فعالیتها از جمله دویدن، دوچرخه سواری و پیادهروی در محیط باز، به GPS گوشی موبایل متکی هستند. در تجربهای که در استفاده چند هفتهای از دو مچبند داشتم شاهد تفاوت قابل توجه در نمایش میزان کالری سوزانده شده بودم و گاه این عدد در شیائومی می بند چندین برابر هواوی هلث نمایش داده میشد. با توجه به تجربه من مقدار ثبت شده توسط هواوی به حقیقت نزدیکتر است. در مورد ضربان قلب هم گرچه در نهایت مقدار حداکثر و متوسط هر دو مچبند به هم نزدیک است اما هواوی به ویژه تقریبا در محدوده ضربانهای ۸۰ تا ۱۳۰ ضربان را کمی بالاتر از واقعیت ثبت میکند و گاه بین ۵ تا ۱۰ درصد خطا دارد. خارج از این محدوده، دقت هر دو مچبند بسیار به هم نزدیک است.
یکی از مهمترین تفاوتهای پایش فعالیتهای ورزشی، در اپلیکیشن دو مچبند به چشم میخورد. اپ هواوی هلث در این بخش طراحی به مراتب بهتری دارد و موارد بیشتر و قابل درکتری را ارائه میکند. در این اپلیکیشن با لمس هر کدام از نمودارها میتوانید جزئیات بیشتری را مشاهده کنید و با حرکت دادن انگشت روی نمودارها، جزئیات مربوط به یک زمان مشخص را ببینید. در شیائومی می فیت هم نمودارهای فعالیتها به گونهای طراحی شدهاند که با نگه داشتن انگشت روی آنها میتوانید جزئیات مربوط به هر محدوده زمانی را مشاهده کنید. اما این جزئیات به حدی ریز است که لمس کردن و مثلا مشاهده نمودار استرس در یک محدوده ساعت مشخص بسیار مشکل میشود. در ادامه نمودارهای پایش یک فعالیت ورزشی در دو اپ شیائومی می فیت و هواوی هلث را مشاهده میکنید.
در بخش پایش فعالیتهای ورزشی باید هواوی بند ۶ را به دلیل پایش فعالیتهای بیشتر و ارائه نمودارها و اطلاعات پر جزئیات برنده دانست؛ اگرچه از نظر دقت حسگر ضربان قلب در سطح پایینتری در مقایسه با شیائومی می بند ۶ قرار میگیرد.
برنده پایش فعالیتهای ورزشی: هواوی بند ۶
پایش فاکتورهای سلامت
از نظر پایش فاکتورهای سلامتی، هر دو مچبند امکانات مشابهی دارند اما عملکرد آنها تا حدودی متفاوت است. حسگر ضربان قلب در شیائومی می بند ۶ دقت بالاتری دارد. علاوه بر این پایش اشباع اکسیژن خون در شیائومی می بند ۶ نوسان بسیار کمی دارد؛ در حالی که در هواوی بند ۶ شاهد نوسان بیش از انتظار هستیم. البته هر دو برند اشاره میکنند که نباید برای استفادههای پزشکی روی این قابلیت حساب کنید اما میتوان گفت که سنجش اشباع اکسیژن خون در شیائومی قابل اطمینانتر است.
هر دو مچبند میتوانند میزان استرس را به طور خودکار یا دستی پایش کنند البته نمیتوانم در مورد دقت هیچ یک از آنها نظر دقیق بدهم. در مورد پایش خواب هم اگرچه هر دو گاه با خطا مواجه میشوند و معمولا بیداریهای بین خواب را تشخیص نمیدهند اما هواوی جزئیات بیشتری را در اختیارتان میگذارد و از این نظر نسبت به شیائومی برتری دارد.
اما یکی از قابلیتهای اضافه شیائومی در مقابل رقیب، «PAI» یا «Personal activity intelligence» است. PAI بر اساس ضربان قلب، جنسیت، سن و بسیاری فاکتورهای دیگر یک امتیاز شخصی را بر مبنای فعالیتهای ۷ روز گذشته کاربر نمایش میدهد. علاوه بر این راهنماییهایی را برای بهبود فعالیتهای ورزشی و بهبود سلامت ارائه میکند. این که این امتیاز تا چه حد صحیح باشد مشخص نیست و نمیتوان با اطمینان در مورد آن نظر داد. اگر به طور معمول، پیاده روی سریع و فعالیتهای ورزشی داشته باشید یا بدوید میتوانید امتیاز خود را به ۱۰۰ نزدیکتر کنید. این فاکتور میتواند برای انجام فعالیتهای بیشتر، در کاربران انگیزه ایجاد کند. در مجموع در مورد پایش فاکتورهای سلامتی باید گفت که برتری با شیائومی می بند ۶ است.
برنده پایش فاکتورهای سلامتی: شیائومی می بند ۶
پشتیبانی از فارسی در اعلانها
پشتیبانی از فارسی برای اعلانها یکی از قابلیتهای مهم مچبندها و ساعتهای هوشمند است و من به شخصه ترجیح میدهم به سراغ مدلهایی که از فارسی پشتیبانی نمیکنند نروم. هواوی بند ۶ و شیائومی می بند ۶ از فارسی پشتیبانی میکنند و فونت نمایش کارکترها هم مناسب است؛ ولی هر دو با مشکلاتی همراه هستند. هر دو مچبند جملات فارسی را چپ چین میکنند اما مشکلات هواوی بیشتر از شیائومی است. در هواوی بند ۶ گاه تمامی کاراکترها از آخر به اول نشان داده میشوند. علاوه بر این تنها تعداد محدودی از کاراکترها را نمایش میدهد و تقریبا همیشه مجبور میشوید برای خواندن متن کامل، به سراغ گوشی موبایل بروید. در مجموع باید گفت که در بخش پشتیبانی از فارسی، شیائومی می بند ۶ برتری دارد.
برنده پشتیبانی از فارسی: شیائومی می بند ۶
شارژدهی باتری
به گفته هر دو کمپانی، این دو مچبند در استفاده معمول تا ۱۴ روز شارژدهی دارند. از آنجایی که سناریوهایی که شرکتها برای شارژدهی مچبندها تعریف میکنند متفاوت است، در عملکرد واقعی تفاوتهایی به چشم میخورد. زمانی که از دو مچبند در شرایط تقریبا مشابه استفاده کردم هواوی با حدود ۱۲ روز شارژدهی توانست شیائومی می بند با حدود ۶ روز شارژدهی را شکست دهد. با وجود این که ۶ روز شارژدهی هم زمان خوبی محسوب میشود اما قطعا با شارژدهی بسیار خوب هواوی بند ۶ فاصله قابل ملاحظهای است. البته یکی از مشکلاتی که موجب میشود گاه میزان مصرف باتری شیائومی می بند بیش از حد بالا برود، زمانی پیش میآید که مچبند در دستتان نیست و حسگر ضربان قلب آن بی دلیل شروع به کار میکند. این مشکل گاه با ری استارت کردن مچبند حل میشود و با نسخه فرمور فعلی گاهی هم راهی برایش وجود ندارد.
از نظر شارژدهی هم برتری با هواوی بند ۶ است. این مچبند برای شارژ کامل صفر تا ۱۰۰ درصد با یک آداپتور ۵ ولت و ۲ آمپر تنها به حدود ۵۵ دقیقه زمان نیاز دارد در حالی که شارژ کامل شیائومی می بند در حدود ۲ ساعت زمان میبرد.
برنده شارژدهی باتری: هواوی بند ۶
سخن پایانی
شیائومی می بند ۶ و هواوی بند ۶ مچبندهای با کیفیت و پیشرفته هستند که در مقایسه با بسیاری از رقبا امکانات قابل قبولی را در اختیارتان میگذارند. هر دو مچبند در بین بهترینهایی هستند که در بازار عرضه شدهاند. مچبند شیائومی در زمان انتشار این مطلب قیمتی در حدود ۹۰۰ هزار تومان دارد اما هواوی بند ۶ با قیمت بسیار بالاتر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش میرسد. با قیمت بالاتر مچبند هواوی، مواردی از جمله نمایشگر بزرگتر، راحتی بیشتر، شارژدهی طولانیتر، پایش فعالیتهای ورزشی بیشتر و با دقت بالاتر و اپلیکیشن موبایل بهتر نصیبتان میشود. اما شیائومی می بند ۶ دقت پایش اشباع اکسیژن و ضربان قلب بالاتری دارد.
در حال حاضر اختلاف قیمت دو مچبند در ایران بیشتر از اکثر نقاط جهان است و اگر قیمت هواوی بند ۶ پایینتر بیاید قطعا با توجه به مزیتها انتخاب بهتری خواهد بود؛ بخصوص از این جهت که نمایشگر بزرگتری دارد که استفاده از آن را لذتبخشتر میکند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
😉
huawei 😍👌🏻