ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نسخه چهارم اندروید ۱۲ بتا از مشخصات احتمالی پیکسل ۶ خبر می‌دهد

بررسی کد برخی اپلیکیشن‌های نسخه چهارم اندروید ۱۲ بتا نشان می‌دهد که احتمالاً گوگل از حسگر دوربین و مودم ساخت سامسونگ در محصولات آتی خود از جمله پیکسل ۶ استفاده می‌کند. گوگل به تازگی اقدام ...

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰

بررسی کد برخی اپلیکیشن‌های نسخه چهارم اندروید ۱۲ بتا نشان می‌دهد که احتمالاً گوگل از حسگر دوربین و مودم ساخت سامسونگ در محصولات آتی خود از جمله پیکسل ۶ استفاده می‌کند.

گوگل به تازگی اقدام به انتشار نسخه چهارم اندروید ۱۲ بتا کرده است که در راستای بهبود پایداری سیستم عامل صورت می‌گیرد و می‌تواند قابلیت‌های جدید را زودتر از موعد در اختیار توسعه‌دهندگان قرار دهد تا با آزمایش و آپدیت اپلیکیشن‌های خود، از عملکرد صحیح آن‌ها اطمینان کسب کنند. مانند همیشه شاهد آپدیت برنامه‌های گوگل در نسخه اخیر اندروید ۱۲ بتا بوده‌ایم و موارد جدید متعددی در آن یافت می‌شوند که گوگل در بیانیه رسمی خود به آن‌ها اشاره‌ای نداشته است. 

یکی از اپلیکیشن‌های آپدیت شده، برنامه گوگل Camera است که به نسخه ۸.۳.۲۵۲ ارتقاء پیدا کرده است. بررسی دقیق کد برنامه نشان می‌دهد که عبارت GN1 همراه با P21 بکار رفته است. P21 کد اختصاصی گوگل برای محصولات عرضه شده در سال جاری میلادی است که در گذشته نیز شاهد استفاده از آن بوده‌ایم و GN1 حسگر ۵۰ مگاپیکسلی مخصوص دوربین موبایل است که توسط سامسونگ ساخته می‌شود و اولین بار در سال ۲۰۲۰ به صورت رسمی رونمایی شده است. همچنین استفاده از عبارت wide می‌تواند بیانگر استفاده از حسگر گفته شده در لنز عریض خانواده پیکسل ۶ باشد.

مهم‌ترین قابلیت حسگر GN1، فوکوس خودکار دو پیکسلی (Dual Pixel) است که عملکرد سریع‌تر و دقیق‌تر را به ارمغان می‌آورد. از این روش در دوربین‌های DSLR استفاده می شود که می‌تواند بهبود چشمگیری نسبت به سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز به شمار می‌رود. سامسونگ در بیانیه رسمی پیرامون محصول خود گفته است:

ISOCELL GN1 اولین حسگر تصویر سامسونگ است که هر دو فناوری Dual Pixel و Tetracell را ارائه می‌دهد. به لطف استفاده از پیکسل‌هایی با اندازه بزرگتر، GN1 قادر است عملکرد حسگرهای تصویر را به سطح جدیدی برساند که با ترکیبی از حساسیت بیشتر به نور برای تصویربرداری از آسمان در نور کم و فوکوس خودکار مشابه با دوربین‌های DSLR همراه است و برای تصویربرداری در شرایط پویاتر بهینه‌سازی شده است.

استفاده از حسگر ۵۰ مگاپیکسلی GN1 سامسونگ در پیکسل ۶ می‌تواند عملکرد به مراتب بهتری نسبت به ترکیب ۱۲.۲ و ۱۶ مگاپیکسلی مورد استفاده در پیکسل ۵، ارائه دهد. در حال حاضر حسگر مذکور تنها در محصولات معدودی از جمله ویوو X60 و میزو ۱۸ پرو مورد استفاده قرار گرفته است. البته استفاده از حسگرهایی با مگاپیکسل بالا و لنزهای متعدد همیشه نمی‌تواند تضمین‌کننده عملکرد مناسبی باشد و پردازش‌های نرم‌افزاری بهینه تاثیر بسیار زیادی در خروجی نهایی دارند.

نسل‌های قبلی گوشی‌های پیکسل از حسگرهای توسعه یافته توسط سونی استفاده می‌کردند که در سال‌های اخیر محدود به مدل IMX363 می‌شده است؛ اما به نظر می‌رسد زمان وداع گوگل با سونی فرا رسیده است و سامسونگ تامین‌کننده جدید حسگرهای دوربین خانواده پیکسل خواهد بود. همچنین محصولات آتی گوگل از سایر قطعات ساخت سامسونگ نیز بهره خواهند برد که از میان آن‌ها می‌توان به تراشه تنسور اشاره کرد. 

از دیگر نکات مشاهده شده در نسخه اخیر اندروید ۱۲ بتا می‌توان به مودم g5123b اشاره کرد که جهت استفاده در چندین دستگاه مختلف برنامه‌ریزی شده اما نام دستگاه‌ها به صورت رمزی نوشته است و مشخص کردن آن‌ها کمی زمان برده است. در میان آن‌ها دو نام Oriole و Raven دیده می‌شود که اسامی اطلاق شده به پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو هستند. همچین عبارت Passport نیز به چشم می‌خورد که طبق گزارش‌های غیر رسمی به موبایل منعطف سری پیکسل تعلق دارد.

اگرچه تاکنون صحت این گزارش تایید نشده است اما به نظر می‌رسد مودم g5123b براساس اگزینوس مودم ۵۱۲۳ توسعه یافته است که به عنوان مودم 5G بکار رفته در گلکسی S20 و گلکسی نوت ۲۰ شناخته می‌شود. محصول مورد اشاره می‌تواند از امواج میلی‌متری 5G و sub 6GHz پشتیبانی کند ولی احتمال دارد گوگل پیکسل‌های همراه با آن را در تمامی کشورها عرضه نکند. سامسونگ معمولاً از مودم‌های ساخت کوالکام برای محصولات عرضه شده در خاک آمریکا استفاده می‌کند اما ممکن است که گوگل قصدی برای دنبال کردن این رویه نداشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی