هشدار مایکروسافت: بیلدهای آزمایشی آینده ویندوز ۱۱ پایداری بالایی نخواهند داشت
ویندوز ۱۱ هم اکنون در مراحل پایانی آزمایش خود قرار دارد و عرضه آن در تعطیلات سال جاری میلادی آغاز خواهد شد. با این وجود مایکروسافت اعلام کرده که نسخههای آینده باگها زیادی خواهد داشت ...
ویندوز ۱۱ هم اکنون در مراحل پایانی آزمایش خود قرار دارد و عرضه آن در تعطیلات سال جاری میلادی آغاز خواهد شد. با این وجود مایکروسافت اعلام کرده که نسخههای آینده باگها زیادی خواهد داشت و به آزمایشکنندگان توصیه کرده که از نسخههای موجود در کانال بتا و نه Dev استفاده کنند.
مایکروسافت اخیرا در ایمیلی به آزمایشکنندگان، خطرات اجرای نسخههای کانال توسعهدهندگان را توضیح و به کاربران هشدار داده که نسخههای جدیدتر ویندوز ۱۱ باگهای زیادی خواهد داشت. به همین ترتیب توصیه شده در صورت تمایل به آزمایش اولین و اصلیترین نسخه سیستم عامل جدید مایکروسافت از این کانال خارج شوند.
مایکروسافت در این ایمیل اشاره کرد:
«اگر میخواهید نسخههای قابل اطمینانتر بیلدهای ویندوز ۱۱ مربوط به نسخههای آینده [نسخه 21H2] را تجربه کنید، لطفا از طریق تنظیمات برنامه ویندوز اینسایدر دستگاه خود را به کانال بتا منتقل کنید.»
مایکروسافت از کانال توسعهدهندگان خود برای تست ویژگیهای آزمایشی و اعلام نشده استفاده میکند و نسخه پایدار آینده با نام Windows 11 version 21H2 در کانال بتا عرضه خواهد شد.
به یاد داشته باشد که کانال بتا همچنان امکان دسترسی به تمام ویژگیهای جدید سیستم عامل ویندوز ۱۱ را فراهم میکند، بنابراین اگر امروز کانال خود را تغییر دهید، مشکلی به وجود نخواهد آمد. کاربران هر دو کانال هم اکنون در حال آزمایش بیلد ۲۲۰۰۰.۱۶۰ سیستم عامل جدید مایکروسافت هستند و به ویژگیهای جدید آن نیز دسترسی دارند.
اگر به استفاده از نسخههای پایدار علاقه دارید، کانال بتا بهترین گزینه است و برای تغییر آن باید «تنظیمات ویندوز» را باز کنید، به بخش Windows Update و سپس وارد Windows Insider program شوید و در بخش انتخاب تنظیمات خود، با ضربه زدن روی منوی کشویی، کانال بتا را انتخاب کنید.
برخلاف ویندوز ۱۰ که هر سال دو آپدیت بزرگ دریافت میکند، مایکروسافت برای ویندوز ۱۱ رویهاش را تغییر داده و میخواهد هر سال تنها یک آپدیت اصلی برای سیستم عامل جدیدش منتشر کند. با توجه به چنین رویکردی، انتظار میرود هر آپدیت قابلیتهای بیشتری نسبت به بروزرسانیهای دوگانهای داشته باشد که در ویندوز ۱۰ شاهدش بودیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من نمیتونم به بتا تغییر بدم