فایرز آزمایش داروی خوراکی ویروس کرونا را آغاز کرد
شرکت فایزر از آغاز مطالعات گستردهای به منظور آزمایش داروی خوراکی پیشگیری از کووید-۱۹ خبر داد. این دارو برای کسانی طراحی شده که در معرض ویروس کرونا قرار میگیرند. به گزارش رویترز، فایزر مطالعات مرحله ...
شرکت فایزر از آغاز مطالعات گستردهای به منظور آزمایش داروی خوراکی پیشگیری از کووید-۱۹ خبر داد. این دارو برای کسانی طراحی شده که در معرض ویروس کرونا قرار میگیرند.
به گزارش رویترز، فایزر مطالعات مرحله میانی-انتهایی داروی PF-07321332 را روی حداکثر ۲۶۶۰ بزرگسال سالمی که حداقل ۱۸ سال دارند و در محلی همراه با افراد مبتلا و علامتدار کرونایی زندگی میکنند، آزمایش خواهد کرد. داروی PF-07321332 طوری طراحی شده که جلوی فعالیت آنزیم لازم برای تکثیر ویروس کرونا را میگیرد. این دارو همراه با دوز پایینی از داروی «ریتوناویر» به شرکتکنندگان تزریق میشود که از دیرباز برای درمان HIV استفاده میشود.
فایزر همچنین مطالعه دیگری برای داروی PF-07321332 را روی آن دسته از بیماران بزرگسال کرونایی که علامت دارند اما هنوز بستری نشدهاند، آغاز کرده است. دو شرکت «مرک» و «ریجبک تراپیوتیکس» هم اخیرا آزمایش بالینی مرحله میانی-انتهایی داروی «مولنوپیراویر» را برای جلوگیری از کووید-۱۹ شروع کرده بودند.
داروی مولنوپیراویر همچنین در حال آزمایش روی بیمارانی است که بستری نشدهاند. محققان میخواهند از اثربخشی این دارو در کاهش خطر بستری شدن و مرگ مبتلایان اطمینان حاصل کنند.
داروی «رمدسیویر» ساخت شرکت «گیلیاد» تا به امروز تنها داروی تایید شده برای درمان ویروس کروناست که در ایالات متحده آمریکا مجوز گرفته است. سایر شرکتهای داروسازی از جمله Roche سوئیس هم در تلاش و رقابت با یکدیگرند تا بهترین داروی مقابله با ویروس کرونا را روانه بازار کنند.
پیشتر شرکت داروسازی سینوفارم هم از انجام کارآزمایی بالینی داروی بیماری کووید-۱۹ خبر داده بود. این دارو با کمک آنتیبادی کسانی ساخته شده که واکسن کرونا را دریافت کرده بودند. داروی شرکت سینوفارم میتواند روی بیماران عادی و وخیم اثربخشی داشته باشد.
پیشتر سازمان بهداشت جهانی هم گفته بود آزمایش بالینی ۸ واکسن اسپری بینی برای مقابله با ویروس کرونا آغاز شده است. این واکسنها قرار است در نقطه ورودی ویروس به بدن مصونیت ایجاد کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.