ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ایالات متحده از ۳۰ کشور می‌خواهد علیه تهدید باج افزارها اقدامات مشترکی انجام دهند

«جو بایدن»، رئیس جمهور ایالات متحده، با رهبران ۳۰ کشور جهان دیدار خواهد کرد تا آن‌ها را از تهدید‌های مربوط به باج افزارها مطلع کرده و از آنها بخواهد اقدامات مشترکی برای مقابله با چنین ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰

«جو بایدن»، رئیس جمهور ایالات متحده، با رهبران ۳۰ کشور جهان دیدار خواهد کرد تا آن‌ها را از تهدید‌های مربوط به باج افزارها مطلع کرده و از آنها بخواهد اقدامات مشترکی برای مقابله با چنین تهدید‌هایی در نظر بگیرند. هدف بایدن از این کار، ارتقا امنیت اقتصادی و ملی در برابر خطرات باج افزارها است.

به گفته «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی، تهدیدات سایبری بر زندگی و معیشت خانواده‌ها و مشاغل آمریکایی تاثیر می‌گذارد و دولت به تلاش‌های خود برای جلوگیری و ایجاد اختلال در حملات سایبری ادامه خواهد داد. ایالات متحده یکی از اهداف این حملات بوده که گاهی زندگی افراد را مختل کرده است. یکی از جدیدترین موارد ثبت شده به بزرگترین خط لوله تامین‌کننده سوخت این کشور مربوط می‌شود که فعالیت آن را برای چندین روز متوقف کرد.

باج افزار

سالیوان اضافه کرد که هدف این همکاری، تسریع مشارکت‌ها در مبارزه با جرایم سایبری، بهبود همکاری در اجرای قانون، جلوگیری از استفاده غیرقانونی از رمزارزها و تعامل دیپلماتیک با این مشکلات است. علاوه بر این، در این جلسات راه‌هایی برای قطع دسترسی گروه‌های باج افزار به منابع مالی و نحوه به دادگاه کشاندن آن‌ها مورد بحث قرار خواهد گرفت.

بایدن در بیانیه خود نوشت: «دولت فدرال برای این تلاش‌ها به مشارکت هر فرد و شرکت آمریکایی نیاز دارد.»

با وابستگی بیشتر جهان به اینترنت و وسایل الکترونیکی، حملات باج افزار و جرایم سایبری نیز رواج پیدا می‌کند. این اولین باری نیست که کارشناسان ایالات متحده در مورد گسترش حملات باج افزار در این کشور هشدار می‌دهند.

پیش از این در ماه مه، FBI اعلام کرد که «باج افزار کنتی» ۱۶ سازمان بهداشت و درمان را مورد هدف خود قرار داده است. این باج افزار همچنین خدمات بهداشت ایرلند (HSE) و وزارت بهداشت (DoH) را نیز هدف قرار داده بود. سازندگان این بدافزار برای آزادسازی اطلاعات ۲۰ میلیون دلار باج درخواست کردند. شرکت گارمین که به دلیل تولید ساعت‌های هوشمند شناخته می‌شود نیز به دلیل هک شدن مجبور به پرداخت ۱۰ میلیون دلار شده بود.

هرچند مسکو تمام اتهامات را رد کرده است، اما مثل همیشه روسیه یک از متهمین این حملات بوده و ایالات متحده آن را مسئول حملات باج افزار می‌داند. با این حال شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌های تحت حمایت روسیه در پشت این تهدید‌ها هستند و باج افزار کنتی توسط یک گروه روسی ساخته شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی