گوگل به کاربران زیر ۱۸ سال اجازه می‌دهد تا تصاویر خود را از نتایج جستجوها حذف کنند

گوگل به کاربران زیر ۱۸ سال اجازه می‌دهد تا تصاویر خود را از نتایج جستجوها حذف کنند

گوگل در جدیدترین تلاش جدید خود برای حمایت از کودکان و نوجوانان، امکان حذف تصاویر افراد زیر ۱۸ سال از نتایج جستجوها را فراهم کرد.

غول موتور جستجو با انتشار بیانیه‌ای در وبلاگ خود عنوان کرد:

«ما می‌دانیم که کودکان و نوجوانان باید برخی چالش‌های منحصر به فرد آنلاین را تجربه کنند، به خصوص زمانی که تصویری از آن‌ها به صورت غیرمنتظره در اینترنت وجود داشته باشد.»

به صورت خلاصه، افراد زیر سن قانونی یا سرپرست آن‌ها می‌توانند فرمی را با URL تصویر موردنظر به این کمپانی ارسال کنند. البته گوگل همچنین اشاره می‌کند که با انجام این کار تصاویر آن‌ها به صورت کلی از اینترنت حذف نخواهد شد، بلکه موتور جستجوی این شرکت آن‌ها را نمایش نمی‌دهد.

گوگل

گوگل در حالی از قابلیت جدید خود خبر می‌دهد که شرکت‌های فناوری اقدامات خود برای محافظت از حریم خصوصی کودکان در اینترنت را پیش گرفته‌اند. برای مثال اپل در پروژه‌ای با اسکن تصاویر کاربران قبل از آپلود روی آی‌کلود، در جهت مبارزه با کودک آزاری و جلوگیری از سوءاستفاده از کودکان قدم برداشته بود. همچنین گوگل ابتدا در آگوست سال جاری به این قابلیت اشاره کرده بود اما اکنون کاربران در صورت نیاز می‌توانند این کار را درخواست کنند.

اگر شما نیز به عنوان یک خردسال، والدین قانونی یا سرپرست رسمی، قصد دارید تصاویر کودکان خود را از نتایج جستجوی گوگل حذف کنید، در ابتدا باید URL تصویر، URL صفحه نتایج جستجو گوگل و عبارت جستجو شده در گوگل را شناسایی کنید. سپس با مراجعه به صفحه پشتیبانی گوگل روی دکمه «Start Removal Request» کلیک کنید.

در ادامه یک فرم برای کاربران نمایش داده می‌شود که پس از پاسخ به سوال «آیا با مالک وب‌سایت تماس گرفته‌اید؟» گوگل از شما دلیل حذف تصویر را سوال می‌کند. در این مرحله باید گزینه «تصویر فردی که در حال حاضر زیر ۱۸ سال سن دارد» را انتخاب کنید. در ادامه سوالات دیگری درباره تصویر موردنظر پرسیده می‌شود که باید به صورت دقیق به آن‌ها پاسخ دهید.

در ادامه گوگل فرم جدیدی را نمایش خواهد داد که تمام جزئیات، از جمله اطلاعات هویتی و تماس کاربران و آدرس‌های اینترنتی ذکر شده در آن مشاهده می‌شود. همچنین در این مرحله می‌توانید در صورت نیاز تصویری را بارگذاری کنید. پس از تکمیل کامل فرم و ارسال آن، گوگل نتیجه آن را از طریق راه‌های ارتباطی خود مانند جیمیل اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

نظرات ۱
وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

Digiato

رمزتان را گم کرده‌اید؟

Digiato