ایلان ماسک تایید کرد: چک کردن قیمت رمزارزها میتواند برای سلامت روان مضر باشد
به دنبال کاهش حدود ۷ درصدی قیمت بیت کوین روز پنجشنبه ۶ آبان ماه، حساب کاربری با نام «Shibetoshi Nakamoto» با انتشار در توییتی اعلام کرد که چک کردن قیمت رمزارزها میتواند برای سلامت روان ...
به دنبال کاهش حدود ۷ درصدی قیمت بیت کوین روز پنجشنبه ۶ آبان ماه، حساب کاربری با نام «Shibetoshi Nakamoto» با انتشار در توییتی اعلام کرد که چک کردن قیمت رمزارزها میتواند برای سلامت روان مضر باشد. «ایلان ماسک» مدیر عامل تسلا توییت منتشر شده را تایید کرد که این موضوع برای بسیاری از فعالان بازار رمزارز جالب توجه بود.
این هفته بازار رمزارزهای نوسانات مختلفی را تجربه کرد. یکی از رمزارزهای مورد توجه شیبا اینو بود. در همین حال اتریوم دومین ارز بزرگ دیجیتال به بالاترین قیمت خود یعنی ۴۴۱۶ دلار رسید. ارزش دارایی ایلان ماسک به تازگی به مرز ۳۰۰ میلیارد دلار رسید. او قبلا گفته بود بیت کوین، اتریوم و دوج کوین را در اختیار دارد و هر از گاهی با توییتهای خود باعث نوسان ارزهای دیجیتال شده است.
ایلان ماسک علاقه به شیبا اینو را رد کرده و اعلام کرده ارزهای دیجیتال را از روی کنجکاوی خریداری کرده. البته نگرانی ماسک بی دلیل نبوده و طبق نظرسنجی انجام شده توسط وبسایت U.Today بیشتر دانشجویان و جوانان از استرس و نوسانات مداوم ارزهای دیجیتال رنج میبرند. شایان ذکر است جوانان علاقه زیادی به سرمایهگذاری در این حوزه دارند و افزایش توجه به این بخش رشد فزایندهای را به خود میبیند. در کشور اسکاتلند یک کلینیک درمانی برای کسانی که به تجارت ارزهای دیجیتال اعتیاد دارند، وجود دارد. کلینیک Castle Craig که در ادینبورگ مستقر شده تا کنون ۱۵ بیمار مبتلا به اعتیاد کریپتو کارنسی را درمان کرده است.
اگرچه اعتیاد به ارزهای دیجیتال هنوز به عنوان یک وضعیت شناخته شده نیست. رسانههای اجتماعی از یک سو و وعدههای بزرگ مردم را به نوسانات آن وابسته میکند. چند ماه پیش «ویتالیک بوترین»، همبنیانگذار اتریوم اعلام کرد که ۱ میلیارد دلار از داراییهای خود در شیبا اینو را به صندوق کمک به مبارزه با کووید-۱۹ در هند اهدا میکند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
روانشناسه!؟
سلام
اعتراضت کاملًا بجاست ولیک حرف طرف هم درسته گرچه از روی شکمسیری گفته باشد
رمزارز/ پول مجازی همانطور که از اسمش پیداست هرگز نمیتواند اطمینان واقعی ایجاد کند/ خالی از ریسک موهوم بودن باشد علاوه بر اینکه نوسانات مزاجی و مجازی را باهم دارد
فکرش را بکن اگر قطعی چندساعتۀ اینترنت، روزها/ هفتههای متمادی طول کشد، چه بر سر سادهلوحی که دار و ندارش را بیتکوین خریده میآید؟
آری قمار حرام است خصوصاً برای ندار! که متأسفانه خیال میکند میتواند با فرمول «خطرکردن: مردن/ گوهری در آوردن» بر رزق مقرّر افزاید. کلان کلّاش هم باکی از باخت ندارد چون از هزار و یک راه، مردم را میچاپد
و السلام
آخه مگه ایلان روان پزشکه؟ این نتیجه ی بت ساختن از یه سرمایه داره.اینقدر بزرگش نکنید