ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

زرین پال با «زرین پلاس» وارد حوزه Cashback شد؛ به‌زودی ارائه وام‌های خرد کوتاه مدت بدون سود

اپلیکیشن امتیاز که در فروردین ۱۴۰۰ با ریبرندینگ خود به نام «زرین پلاس» تغییر نام یافته پس از چند ماه از فعالیت خود به طور رسمی رونمایی شد و خبر از پیوستن ۲ هزار فروشگاه ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵

اپلیکیشن امتیاز که در فروردین ۱۴۰۰ با ریبرندینگ خود به نام «زرین پلاس» تغییر نام یافته پس از چند ماه از فعالیت خود به طور رسمی رونمایی شد و خبر از پیوستن ۲ هزار فروشگاه در سطح تهران به این سرویس و ارائه خدمت به ۱۰۰ هزار کاربر داده است. زرین پلاس با حمایت زرین پال به راه خود ادامه می‌دهد و قرار است در وهله اول سرویس Cashback (بازگرداندن درصدی از پول خریدار به کیف پول او پس از انجام یک تراکنش فیزیکی یا آنلاین) را به مشتریان خود عرضه کند و به زودی به ارائه وام‌های خرد کوتاه مدت بدون هیچ‌گونه سود بانکی و دیگر خدمات بپردازد.

«پویا رجامند» مدیر زرین پلاس در نشست خبری رونمایی از این محصول که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد اعلام کرد که آنها در وهله اول در سال ۹۸ با نام «امتیاز» فعالیت خود را در زمینه خدمات تبلیغات Insesitive شروع کردند که در آن کاربر به ازای انجام یک کار مشخص امتیاز دریافت می‌کرد و می‌توانست آنها را تبدیل به پول یا خدمات دیگر کند: «از این بیزینس استقبال شد ولی دوست داشتیم که بتوانیم وارد حوزه آفلاین هم بشویم و پس از مذاکره با تیم‌های مختلف در نهایت با گروه زرین پال به نتیجه رسیدیم و سرمایه گذاری اولیه توسط دوستان انجام شد و در نهایت در فروردین ۱۴۰۰ یک ریبرندینگ کلی رخ داد و خدمات جدیدی به کارهایمان اضافه شد. از آغاز امسال با نام زرین پلاس فعالیت می‌کنیم و می‌خواهیم پاداش نقدی از فروشگاه‌های فیزیکی که کاربران هر روزه از آنها خرید دارند را به دستشان برسانیم و در فازهای بعدی وارد اقدامات دیگری خواهیم شد.»

به گفته رجامند آنها در حال حاضر در تهران فعالیت دارند و با ۲ هزار فروشگاه همکاری می‌کنند. او باور دارد سابقه فین‌تکی زرین پال و شناخت آنها از آمار و ارقام بازار و ترکیب ادتک و فین‌تک با یکدیگر که جزو کارهای قبلی‌شان بوده باعث می‌شود که زرین پلاس از سایر محصولات Cashback در بازار متمایز‌ شود.

«مهدی رشیدیان»، مدیر عملیات زرین پلاس نیز در این نشست با ذکر این نکته که تجاری سازی زرین پلاس از ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۹ شروع شده اعلام کرد: «۸۳ هزار کاربر داریم و به زودی دریافت تسهیلات را برای کاربرانمان خواهیم داشت که تسهیلاتی خرد و کوتاه مدت خواهد بود، آن هم بدون هیچ گونه سود بانکی. در واقع می‌خواهیم در فاز اول تا سقف ۵ میلیون این خرده وام‌ها را با کمک برخی بانک‌ها به مشتریان خود (پس از احراز هویت) ارائه دهیم تا نمودار خرید مردم که در روزهای پایانی ماه افت می‌کند و پس از دریافت حقوق‌ها دوباره رشد می‌کند تبدیل به یک نمودار صاف شود.»

رشیدیان تاکید کرد میخوا‌هند تا پایان سال به همکاری با ۵ هزار فروشگاه در تهران برسند: «۸۵ درصد فروشگاه های ما تراکنش دارند به صورت روزانه. تعداد تراکنش روزانه به ۲هزار مورد رسیده و مسیر جذابی طی شده است.»

مدیر عملیات زرین پلاس تاکید کرد به زودی وارد استان های دیگر خواهند شد و ابزار امیدواری کرد که محصول آنها به چرخه اقتصاد کمک کند: «همانطور که گفته شد در بلند مدت یکی از قطعی ترین برنامه هایمان دادن اعتبار به کاربر برای خرید هست، اعتباری بدون سود بانکی. به کاربران خود اجازه می‌دهیم با گرفتن وام از ما کاربران خرید ماهانه مشکل نداشته باشند. شروع کار با کارمند شرکت‌ها و سازمان‌ها است و در بلند مدت با خود شهروندان کار میکنیم.» رشیدیان باور دارد که آنها می‌توانند کسب و کارهای خرد و محلی را با این پلتفرم احیا کنند.

«مصطفی امیری» مدیرعامل زرین پال نیز در این نشست با اشاره به اینکه درصد رشد تراکنش اینترنتی چندان در دوران پاندمی کرونا رشد نکرده است اعلام کرد که آنها قصد ورود به بازار فیزیکی را داشتند و بهترین همکار برای ورود به این بازار را در تیم زرین پلاس پیدا کردند: «ما همیشه محتاط هستیم‌ و این شاید باعث شده انتقاداتی به عملکرد ما وارد شود‌ اما بازهم با طمانینه پیش رفتیم تا جایگاه این گروه را آرام آرام پیدا کنیم. این مسیر جذاب را طی کردیم و محصول جدید شروع به توسعه داده شد و همکاری پی اس پی ها و بانکها و بقیه نهادها احتیاج بود. محصول اولیه در آخرین روزهای ۹۹ عرضه شد و در نهایت در سال ۱۴۰۰ زرین پلاس عملا عرضه شد.»

به گفته امیری ایده‌ای که امروزه در حال انجام آن هستند در دنیا اجرا شده و آنها می‌خواهند فرد از محل نقدینگی خود پرداخت انجام دهد و بتواند خریدی بکند و در همان حال پولش را ذخیره کند.‌

امیری در پاسخ به دیجیاتو مبنی بر اینکه فرهنگ Cashback چطور می‌تواند در ایران جا بیفتد و چرا انقدر کسب و کارها برخلاف دنیا، دیر به سراغ آن رفتند گفت: «بازار Cashback پیش از ورود کارت‌های اعتباری هم در دنیا رواج داشت و اما در ایران این مساله چندان مورد توجه قرار نگرفت. در حال حاضر تیم‌های زیادی روی این حوزه کار می‌کنند که این مساله خود یک رقابت به وجود می‌آورد و شخصا باور دارم رقابت می‌تواند باعث پیشرفت در حوزه بشود. رقابت با تیم‌های خوب و کاردرست در این حوزه به نفع تمامی بازیگران و ترویج این فرهنگ است.»

رجا مند، مدیرعامل زرین پلاس نیز در اینباره به دیجیاتو گفت: «مشکلات اقتصادی در کشور باعث شده که توجه به پس انداز کردن بیشتر از همیشه بشود. دوران پاندمی کرونا به این مساله افزود و کاهش فروش کسب و کارهای خرد فیزیکی نیز باعث شده که سرویس Cashback بیشتر از همیشه مورد توجه کسب و کارها باشد. همچنین ورود فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ به حوزه و تبلیغات پر سر و صدای آنها موجب شده که بسیاری از کسب و کارهای خرد نتوانند در برابر آنها حرفی برای گفتن داشته باشند و شاهد کاهش فروششان باشند و با اضافه شدن به چنین سرویس‌هایی فرصت دیده شدن و جذب مشتری بیشتر خواهند داشت.»

رجامند همچنین در پاسخ به دیگر پرسش دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا فروشگاه‌های آنلاین نیز در طرح زرین پلاس حضور دارند یا خیر تایید کرد که فروشگاه‌های آنلاین نیز در این طرح هستند و برخی فروشگاه‌های اینترنتی پرمخاطب و منتخب در آن گنجانده شده‌اند: «تخفیف این فروشگاه‌ها متغیر است و بازگشت پول از ۱ درصد تا ۴۰ درصد متغیر است.» او همچنین در پاسخ به پرسش دیگر دیجیاتو مبنی بر اینکه شرط حضور فروشگاه‌ها در سرویس زرین پلاس چیست اعلام کرد که نیاز به مجوز صنفی خاصی نیست و فروشندگان باید ثابت کنند که محلی برای فروش محصولات دارند: «حتی صفحات اینستاگرامی می‌توانند شامل این طرح بشوند به شرط آنکه از خدمات زرین پال برای درگاه‌های بانکی خود استفاده کرده باشند.» رجامند تاکید کرد که آنها درصدی متغیر را به عنوان کمیسیون در انجام تراکنش‌هایی که برای هر کسب و کار رخ می‌دهد، در اختیار خواهند داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی