ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فاکسکان
تکنولوژی

فاکسکان از ادامه کمبود تراشه تا نیمه دوم ۲۰۲۲ خبر می‌دهد

فاکسکان، تامین‌کننده اصلی اپل هشدار داده که کمبود جهانی تراشه احتمالا برای مدت طولانی‌تری از آنچه قبلا انتظار داشتیم و تا نیمه دوم سال ۲۰۲۲ ادامه پیدا خواهد کرد. هرچند درآمد سه ماهه دوم مونتاژکننده ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۰

فاکسکان، تامین‌کننده اصلی اپل هشدار داده که کمبود جهانی تراشه احتمالا برای مدت طولانی‌تری از آنچه قبلا انتظار داشتیم و تا نیمه دوم سال ۲۰۲۲ ادامه پیدا خواهد کرد.

هرچند درآمد سه ماهه دوم مونتاژکننده آیفون رشد بسیار زیادی نسبت به سال قبل تجربه کرده بود، اما فاکسکان در آن جلسه اعلام کرد که باید منتظر ماند و دید که آیا کمبود تراشه با توجه به شیوع ویروس کرونا تاثیری روی درآمد آن‌ها خواهد داشت یا خیر. اکنون به گزارش رویترز، این شرکت در سه ماهه سوم سال نیز افزایش ۲۰ درصدی سود سالانه خود را گزارش کرده است اما نسبت به سال آینده هشدار می‌دهد.

فاکسکان

«لیو یانگ وی»، رئیس هیئت مدیر فاکسکان در جلسه اعلام درآمد شرکت گفت:

«اگر محدودیت‌های مربوط به عرضه وجود نداشت، می‌توانستیم چشم‌انداز بهتری برای سه ماهه چهارم سال داشته باشیم. با توجه به احتمالات سال آینده، ما در برنامه‌های آینده خود نسبتا محتاط خواهیم بود.»

معضل کمبود تراشه که اکنون بیش از یک سال طول کشیده، ابتدا به دلیل تقاضا بسیار زیاد مشتریان برای موبایل و گجت‌های شخصی در طول همه‌گیری به وجود آمد و علاوه بر مختل کردن تولیدات شرکت‌هایی مانند اپل، تاثیر زیادی روی صنعت خودروسازی گذاشته است.

فاکسکان علاوه بر پیش‌بینی کاهش درآمد بخش تجارت الکترونیک خود که شامل گوشی‌های موبایل می‌شود، اعلام کرد که انتظار دارد درآمد کلی سه ماهه چهارم آن‌ها بین ۳ تا ۱۵ درصد کاهش داشته باشد. همچنین تحلیلگران، کاهش ۱۱ درصدی درآمد این شرکت را پیش‌بینی کرده‌اند. با این وجود، شرکت تایوانی انتظار دارد که کمبود عرضه در آسیای جنوبی شرقی طی این ماه و ماه آینده کاهش یابد.

سود این شرکت در سه ماهه سوم ۱.۳۳ میلیارد دلار بود که این میزان بالاتر از برآوردهای انجام شده (۱.۱۴ میلیارد دلار) از سوی تحلیلگران بوده است. علاوه بر این، بزرگترین تولیدکننده قطعات الکترونیکی جهان اخیرا اولین کارخانه تولید خودرو برقی خود را در ایالات متحده خریداری و وارد بازار خودرو شده بود. با این وجود فاکسکان انتظار دارد که از سه ماهه سوم سال شاهد کسب درآمد از این بخش باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی