وزیر ارتباطات به رئیس رگولاتوری ماموریت داد: از توسعه فیبر نوری تا ارتقای کیفیت ارتباطات سیار
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکم انتصاب رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سه ماموریت ویژه برای رئیس جدید این سازمان تعیین کرده است. تاکید بر توسعه فیبر نوری و ارتقای ...
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکم انتصاب رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سه ماموریت ویژه برای رئیس جدید این سازمان تعیین کرده است. تاکید بر توسعه فیبر نوری و ارتقای کیفیت ارتباطات سیار از جمله این ماموریتهاست.
«عیسی زارعپور» در حکم انتصاب «صادق عباسی شاهکوه» به سمت «معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» ضمن توصیه به انجام وظایف مندرج در اساسنامه این سازمان سه ماموریت ویژه را به رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واگذار کرد.
«ارتقای جایگاه سازمان در تنظیمگری ارتباطات و فناوری اطلاعات»، برنامهریزی و پیگیری تحقق سیاست «توسعه زیرساختهای ارتباطی ثابت پرسرعت و با کیفیت در اقصی نقاط کشور با تاکید بر توسعه فیبرنوری» و «ارتقای کیفیت ارتباطات سیار با تاکید بر فناوریهای نوین» سه ماموریتی است که از سوی وزیر ارتباطات به رئیس جدید رگولاتوری واگذار شده است.
همچنین وزیر ارتباطات در پیوست حکم خود خطاب به عباسی شاهکوه بر چند مورد دیگر نیز تاکید کرد:
«برنامهریزی و راهبری توسعه زیرساختهای ارتباطی فراگیر، پایدار، پرسرعت و با کیفیت پهنباند ثابت با تاکید بر توسعه فیبر نوری(FTTX)؛ برنامهریزی و راهبری ارتقای کیفیت و گذار شبکه ارتباطی سیار کشور به سمت فناوریهای ارتباطی نسل پنجم و ششم و بازنگری در سازوکارهای نظارتی و ایجاد ضمانت اجرای قدرتمند و کارآمد برای تحقق اهداف و اجرای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و ارتقای توان نظارتی با به کارگیری فناوریهای تنظیمیار، ابزارها و شیوههای نوین»
زارعپور در ادامه خواستار مواردی همچون «افزایش کارایی، چابکی و پاسخگویی با رویکرد شفافیت در تصمیم گیریها و مبارزه با فساد» و نیز «نظاممند کردن تعاملات با اپراتورها»، «رعایت اخلاق حرفهای از طریق ارتقای قابلیتهای سازمانی و نیروی انسانی»؛ «برنامهریزی و اصلاح سازوکارها به منظور افزایش رضایت مشتریان با در نظر گرفتن کیفیت خدمات، قیمت و حق انتخاب خدمات»، «ارتقای سامانهها و ابزارهای پایش برخط کیفیت خدمات ارتباطاتی و اطلاعاتی در کشور و تسهیل دسترسی عموم مردم به آنها» در دوره جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شد.
همچنین «تنظیم مقررات خدمات و سکوهای فضای مجازی از طریق برنامهریزی، تنظیمگری و همکاری با نهادهای بالادستی مانند شورای عالی فضای مجازی و نهادهای تنظیمگر بخشی یا بین بخشی و سازمان فناوری اطلاعات ایران»؛ «مدیریت کارآمد منابع فرکانسی جهت به حداکثر رساندن بهرهوری و منافع اقتصادی آن برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور» و «بهبود فضای کسب و کار، توسعه و تضمین رقابت سالم میان اپراتورها و ارائه دهندگان خدمات ارتباطی و اطلاعاتی» از دیگر انتظارات وزیر ارتباطات از رئیس جدید رگولاتوری است.
زارعپور در خاتمه «اصلاح نظام تعرفهگذاری در خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات با محوریت افزایش مطلوبیت اقتصادی تولید»، «توزیع و مصرف ترافیک و محتوای داخلی در برابر ترافیک بینالملل ضمن حفظ و ارتقای سرمایهگذاری پایدار و ایفای تعهدات توسعهای اپراتورها»؛ «سیاستگذاری برای استفاده حداکثری از توان داخلی و بومیسازی در زیرساختها، شبکهها و خدمات ارتباطی بر اساس قوانین و سیاستهای بالادستی»؛ «شناسایی و رفع تعارض منافع در سطوح مختلف سازمان« و «به کارگیری مدیران متخصص، جهادی، فساد ستیز و انقلابی با رویکرد شایستهسالاری و الویت از درون سازمان و وزارت متبوع» در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را خواستار شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام
فکر میکردم بیشتر مردم ADSL دارند که هیچ حرفی راجع به آن گفته نشده
یعنی با حذف صورت مسئله، عملًا مشکل کندیاش هم حلّ شده
بهبود ارتباطات سیّار، شایسته و بایسته است
ولی آخه: از نخورده بگیر، بده به خورده؟!
یا شاید حق با شما باشد: تنها من داییناصرم که دارم از این فسیل، خون دل میخورم
امّا اگر اینترنت سیمی به dial-up پیوسته چرا هنوز فروخته میشود؟
بهرحال، آیا مخابرات در قبال أخذ پول هم، هیچ مسئولیتی بابت ADSL ندارد؟
و السلام