ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

راهی برای دور زدن تحریم: لایسنس گوشی‌های هواوی احتمالا به سایر شرکت‌ها واگذار می‌شود

گزارش جدید بلومبرگ می‌گوید هواوی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا لایسنس طراحی گوشی‌های هوشمند خود را به سایر شرکت‌ها واگذار می‌کند تا از این طریق بتواند قطعات لازم را بدون مشکل تهیه کند. ظاهرا مذاکرات ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰

گزارش جدید بلومبرگ می‌گوید هواوی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا لایسنس طراحی گوشی‌های هوشمند خود را به سایر شرکت‌ها واگذار می‌کند تا از این طریق بتواند قطعات لازم را بدون مشکل تهیه کند. ظاهرا مذاکرات بین هواوی و طرف‌های شخص ثالث در جریان است.

طبق ادعای بلومبرگ، هواوی در حال مذاکره با برخی شرکت‌هاست تا لایسنس طراحی گوشی‌های خود را به آن‌ها بدهد و از این طریق به قطعاتی دسترسی داشته باشد که از دسترس این شرکت چینی خارج‌اند. یکی از این طرف‌ها Xnova از زیرمجموعه‌های «شرکت لوازم پستی و ارتباطی چین» (PTAC) است که احتمالا برخی مجوزهای طراحی هواوی را دریافت و قطعات لازم برای ساخت گوشی‌ها را خریداری خواهد کرد.

البته در بخش دیگر این گزارش گفته شده که هواوی در حال مذاکره با TD Tech Ltd هم است تا این شرکت بر اساس طراحی‌های هواوی محصولات خود را بسازد و به فروش برساند. منابع بلومبرگ مدعی‌اند هواوی انتظار دارد این همکاری‌ها آمار فروش گوشی‌های این شرکت در سال آینده را به بیش از ۳۰ میلیون دلار برسانند.

با این حساب، به نظر می‌رسد که این غول چینی با تغییر استراتژی ساخت محصولات خود به جای استفاده از تراشه‌های Kirin به دنبال بهره‌گیری از تراشه‌های کوالکام و مدیاتک باشد. این شرکت با این کار نه تنها می‌تواند جریان ورود پول به کسب و کار خود را حفظ کند، بلکه قادر به دور زدن تحریم‌های آمریکا و استفاده از فناوری شرکت‌های مختلف خواهد بود. به عبارت دیگر، گوشی‌های طراحی هواوی می‌توانند به قطعات مهمی مثل مودم 5G، چیپست‌های ساخت TSMC و البته اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل دسترسی پیدا کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر می‌شود که دولت بایدن چند روز پیش «قانون تجهیزات ایمن» را امضا کرد. به موجب این قانون کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا نمی‌تواند مجوز تجهیزاتی را تایید کند که برای امنیت ملی این کشور ریسک غیرقابل پذیرشی دارند. هواوی و ZTE در فهرست شرکت‌هایی قرار گرفته‌اند که برای امنیت آمریکا خطرناک تلقی می‌شوند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی