ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مدیرعامل کوالکام: کمبود جهانی تراشه سال آینده کاهش می‌یابد

«کریستیانو امون»، مدیرعامل کوالکام در شرایطی که جهان با بحران کمبود تراشه روبروست، اظهاراتی را مطرح کرده که می‌تواند بارقه‌ای از امید باشد. او می‌گوید شرایط امسال نسبت به پارسال بهتر بود و سال بعد ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

«کریستیانو امون»، مدیرعامل کوالکام در شرایطی که جهان با بحران کمبود تراشه روبروست، اظهاراتی را مطرح کرده که می‌تواند بارقه‌ای از امید باشد. او می‌گوید شرایط امسال نسبت به پارسال بهتر بود و سال بعد می‌تواند به طرز چشمگیری بهتر از ۲۰۲۰ باشد.

به گزارش خبرگزاری کره‌ای TheElec، مدیرعامل کوالکام اعلام کرده که کمبود جهانی تراشه در حال بهتر شدن است و انتظار می‌رود که سال آینده اوضاع مساعدتری داشته باشیم. کریستانو امون در بیانیه‌ای گفت: «وضعیت تامین تراشه امسال بهتر از ۲۰۲۰ بود و انتظار می‌رود که شرایط در سال ۲۰۲۲ حتی از این هم بهتر شود، به‌ویژه در مقایسه با سال ۲۰۲۰.»

اظهارات مدیرعامل کوالکام در نقطه مقابل گفته‌های «پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل قرار می‌گیرد. او گفته بود انتظار دارد کمبود تراشه حداقل تا سال ۲۰۲۳ ادامه پیدا کند. گفتنی است، «سایمون سگرز» مدیرعامل آرم نیز هشدار داده بود که اوضاع می‌تواند نسبت به الان بدتر شود.

کریستیانو امون

گوشی‌های هوشمند به خاطر کمبود تراشه با محدودیت عرضه مواجه بودند و رونمایی بسیاری از محصولات در دو سال اخیر دچار تاخیر شده است. با این حال، برخی تولیدکنندگان تراشه مثل مدیاتک به لطف شکافی که بین عرضه و تقاضا به وجود آمد، توانستند سهم بازار خود را افزایش دهند.

نسل جدید تراشه کوالکام

کوالکام چند روز پیش از جدیدترین چیپست پرچمدار خود با نام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ رونمایی کرد. این تراشه قرار است در کارخانه‌های سامسونگ با لیتوگرافی ۴ نانومتری ساخته شود. یک منبع آگاه به ماجرا اعلام کرده که نرخ تولید این غول کره‌ای تعیین خواهد کرد که کوالکام تا چه اندازه می‌تواند به نیاز مشتریان خود در تامین تراشه‌ها پاسخ بدهد.

کمبود تراشه نه تنها صنعت موبایل بلکه بسیاری از صنایع دیگر از جمله خودروسازی را تحت تاثیر قرار دارد. دیجیاتو پیش‌تر در مطلبی به عواقب بلندمدت کمبود تراشه پرداخت و سعی کرد نشان دهد که این اتفاق حتی در صورت برطرف شدن می‌تواند تا سال‌ها گریبان‌گیر بازار خودرو باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی