مدیرعامل سابق مایکروسافت در ابتدا قصد داشت «کورتانا» را «Bingo» نامگذاری کند
مایکروسافت در سال ۲۰۱۴ از کورتانا (Cortana) دستیار مجازی خود رونمایی کرد و اکنون گزارشهایی منتشر شده که ادعا میکنند این سرویس در ابتدا قرار بود با نامهای دیگری معرفی شود. «ساندیپ پاروچوری» مدیر محصول ...
مایکروسافت در سال ۲۰۱۴ از کورتانا (Cortana) دستیار مجازی خود رونمایی کرد و اکنون گزارشهایی منتشر شده که ادعا میکنند این سرویس در ابتدا قرار بود با نامهای دیگری معرفی شود.
«ساندیپ پاروچوری» مدیر محصول سابق مایکروسافت در مصاحبه جدید خود با Big Bets درباره کورتانا و تصمیمات اولیه مایکروسافت در زمان «استیو بالمر» مدیرعامل سابق این شرکت (از ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴) برای نام این سرویس صحبت کرده است.
ظاهرا پیش از رونمایی رسمی، رئیس سابق مایکروسافت نام دیگری را برای کورتانا در نظر داشته بود و دستیار مجازی ردموندیها در ابتدا قرار بود با نام «بینگو» (Bingo) معرفی شود. او همچنین به این موضوع اشاره کرد که بالمر در نظر داشت تا تمام این محصول دارای برند مایکروسافت باشد، البته در نهایت ساتیا نادلا موفق شده تا نظر او را برگرداند.
تصمیم ساتیا نادلا برای نام کورتانا
او قصد داشت تا همه چیز تحت برند مایکروسافت باقی بماند و نام آن را بینگو بگذارد. اما ما منتظر ماندیم. خوشبختانه، ساتیا ایدههای متفاوتی داشت و به دلیل اعتقادش به قدرت هوش مصنوعی، یکی از حامیان بزرگ این پروژه بود. تحت مدیریت او، کورتانا نام خود را حفظ کرد و آماده انتشار شد.
پیش از اینکه مایکروسافت از نام کورتانا برای دستیار مجازی خود استفاده کند، در بازی Halo نیز همراه واقعیت مجازی «مستر چیف» شخصیت اصلی بازی Cortana نام داشت. با توجه به اینکه مایکروسافت قرار بود از این دستیار صوتی برای کاربران ویندوز فون استفاده کند، میتوان گفت ایده بسیار خوبی برای انتخاب نام دستیار مجازی بوده است. از طرفی دیگر، در آن زمان کاربران انجمن پشتیبانی ویندوز فون، موافقت خود را با این نام اعلام کرده بودند.
علاوه بر این، ظاهرا پیش از تمام این موارد و در سال ۲۰۱۳ مایکروسافت قصد داشته سرویس خود را با نام Alyx منتشر کند زیرا قابل تلفظ بوده است! همچنین از کورتانا در آن زمان به عنوان نام رمز محصول یاد شده است.
در بخشی از این مصاحبه به دستیار صوتی اپل یعنی سیری نیز اشاره شده است. به عقیده تیم پاروچوری سیری در آن زمان بیش از اندازه واکنش پذیر و منفعل بوده است، در واقع آنها به این موضوع اشاره داشتند که باید دستورات را به سیری توضیح داد. بنابراین آنها تصمیم گرفتند روی سرویسی کار کنند که عملکردی شبیه به سیری داشته باشد، اما در سیستم ارائه دستورات از محصول اپل پیشی بگیرند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.