ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک تاک
تکنولوژی

ناظر تیک تاک به دلیل آسیب روانی ناشی از ویدیوها، از این شبکه اجتماعی شکایت کرد

یکی از ناظران تیک تاک از این شبکه اجتماعی و ByteDance مالک فعلی آن به دلیل آسیب روحی و روانی به وجود آمده پس از مشاهده محتواهای آن شکایت کرده است. طبق گزارش منتشر شده، ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳ دی ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۸

یکی از ناظران تیک تاک از این شبکه اجتماعی و ByteDance مالک فعلی آن به دلیل آسیب روحی و روانی به وجود آمده پس از مشاهده محتواهای آن شکایت کرده است.

طبق گزارش منتشر شده، «کندی فریزر» به عنوان یک ناظر با ارائه یک شکایت گروهی عنوان کرد که ویدیوهایی را در این پلتفرم مشاهده کرده که حاوی خشونت، تیراندازی در مدرسه، سقوط مرگبار و حتی آدم‌خواری بوده است. در ادامه دادخواست آمده است: «شاکی مشکلاتی برای خواب دارد و کابوس‌های وحشتناکی می‌بیند.»

عدم پیروی از دستورالعمل‌های ناظران در تیک تاک

مشکلات تیک تاک زمانی پیچیده‌تر می‌شود که ظاهرا این شبکه اجتماعی از ناظران می‌خواهد که در شیفت‌های ۱۲ ساعته کار کنند و فقط یک ساعت ناهار و دو استراحت ۱۵ دقیقه‌ای داشته باشند. در شکایت ناظر در این رابطه آمده است: «با توجه به حجم زیاد محتوا، ناظران محتوا اجازه ندارند بیش از ۲۵ ثانیه در هر ویدیو حضور داشته باشند و به صورت همزمان سه تا ده ویدیو را مشاهده کنند.»

درست مانند سایر شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک و یوتیوب، تیک تاک نیز دستورالعمل‌هایی را در جهت کمک به ناظران برای مقابله با کودک آزاری و سایر محتواهای آسیب رسان ایجاد کرده است. از جمله آن‌ها می‌توان به نوبت‌بندی ساعت کاری ناظم‌ها به چهار ساعت اشاره کرد که طبق این دادخواست، ظاهرا تیک تاک در اجرای این دستورالعمل شکست خورده است.

ناظران محتوا شبکه‌های اجتماعی پیش از هر فرد دیگری حاضر می‌شود تا ویدیوها و تصاویر آسیب زا آن‌ها را مشاهده کنند تا مطمئن شوند کاربران این دسته از محتواها را تجربه نخواهند کرد. یکی از شرکت‌های که ناظران را برای غول‌های بزرگ فناوری فراهم می‌کند، ادعا دارد که این شغل می‌تواند باعث اختلل استرس پس از سانحه (PTSD) شود. با این حال شبکه‌های اجتماعی تاکنون به دلیل عدم توجه به خطرات روانی محتوا خود مورد انتقاد قرار گرفته‌اند و در سال ۲۰۱۸ شکایت مشابهی علیه فیسبوک تنظیم شده بود.

فریزر امیدوار است تا سایر ناظران تیک تاک نیز در شکایت گروهی او حضور داشته باشند و برای آسیب‌های روانی این شبکه اجتماعی بتواند درخواست غرامت کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی